IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• порке, порке, не знам на какъв софикс съм продал, ама преид година и половина продадох еврохолда на 1,40 и хима на 2.60, още преди тях енемона на 8,80 и всичко го има черно на бяло в архива на форума, обявено в деня на продажбата. аз не съм гъдулка като теб, дето ще ме праща да питам някой, дето следял ЛС кога си продал. аз си го казвам пред всички в деня на продажбата. нали затова ти се надсмивам. за това, което правя аз се иска смелост и вяра в собствените възможности - не като теб да ми говориш постфактум, без грам доказателства.

чиче, моите парички последните година и половина се увеличиха. я кажи за твоите нещо

Коментар

• пеньо, ЦКБ-то го държа, а ти не си купувал акцийка след като разпродаде при софикс 258 ............. още ти държи влажно от година и половина

а скоро няма и да купиш, де .............. нямаш с какво

Коментар

• порке, ти сигурно и ЦКБ-то продаде навреме
        постфактум много ги умееш сделките

порке, когато и да си продал еврохолда, бас държа, че не е на 1.40 преди година и половина, а? щото нали знаеш кой ги шитна токава?

Коментар

• цветанка най-активна в тема в която няма интереси, но пък за сметка на това има доста комплекси да избива насадени от уважавани никове които имат инвестиции тук

прави добро впечатление, че фашкийката се държи достойно и не си позволява да напада временно падналия холдинг

а пеньо за да докаже, че винаги ще си е амбриаж /долен ляв педал при моторните превозни средства/ се обажда искайки да изпъкне като ............ няма да казвам като какво, че пак ще ме изтрият

пеньо, питай ника "ОК" кога разкарах еврохолда -> той следи личната поща на всеки един в този сайт и знае точната дата, а съвсем скоро ще влезна отново пак тук

Коментар

• Първоначално изпратено от ikonomika.bg Разгледай мнение
            ... такива неща като тези които се случват тези дни на БФБ са случват най-много веднъж два пъти през живота на човек.

...
            Първоначално изпратено от ikonomika.bg Разгледай мнение
            ...Не виждам кога отново ще има такова нещо като сегашното...
            то ли личи от 3500 метра, че си новобранка, та да ти кажа: това го гледаме от 3 години насам.
            за разлика от тези, които само го гледаха, някои го видяха много преди да се е случило и предупреждаваха, ама кой да ги чуе

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ Разгледай мнение
              не ти прави чест да си правиш веселото на гърба на порки. това, че се е нахендрил и сега бере душа е повод за съжаление, а не за веселба.

п.п. като те чета с какъв замах изкупуваш акции на еврохолда се чудя, как досега не си изкупил дела на исландската банка?
              Па може и да съм се разбрал с конкретното ИП да ми го даде тънко .... даже кво ще кажеш ...ама след като свърши пакчета какво ще правите вие аз лично ще стоя и гледам

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                Само октомри на извънборсовият пазар са минали над 1 милион акции на близки цени от днешната...
                Привет Мече,

вероятно знаеш че никакви акиции не са "минавали" , а и са повече от милион

Коментар

• Тук аз чопля малко, като идеята ми е да удвоя пакета си до края на седмицата.
                  Но, на две други место почти го учетворих.Предполагам късмет, че сега ми дойдоха дълго чакани пари и почти отписани дори от мен, но ето как се случват нещата понякога.Късмет също трябва тук.Засега в почти всички позиции съм около нулата.Бях на плюс малко,преди разпродажбите, сега съм на малко минус.
                  Ако падне с над 20% тук от тези нива и на другите места, вероятно ще разпродам всички позиции на загуба.Но, ще си ги продам като момченце и въобще няма да се оплаквам на никого.Кой всъщност го интересува моето положение.Никой.
                  Никакви препоръки за нищо, само ако обичате, да спрете да го играете на оплаквачки.

По принцип се изкушавам обаче, в такива моменти да вкарам пари на БФБ който пари са за други неща, като идеята ми е, че да си купиш големи пакети на такива цени си е добра оферта сега.Не виждам кога отново ще има такова нещо като сегашното.
                  Това си е мое мнение и едва ли трябва да го споделям и разисквам с другите тук.Затова,чао

Коментар

Поредната заблуда .... няма репа сега .Само на извънборсовият съм видял над 100 к когато търсех акциите на Петрол.... Насила правите хората врагове на позицията като се опарят и дотам с тази акция . Дайте плюсовете и минусите и на колко може да се влезе... Да кажем 50 , 60 стотинки а не да подпират сега а тя да отиде на 40 и да се продава много в ниското като Химко...

Не ти зная другите мнения, но като ти чета това което си написал и ти се чудя защо се правиш на дръж ми шапката?

И наистина ли допускаш, че пакета вече не е договерен?

Защото, ако го допускаш сериозно, значи пишеш под ник под наем.Едва ли може да има такова сериозно мнение от човек с такъв внушителен брой мнения в този форум.
                    Е, ако се правиш на улав, това е друг въпрос.

Пакета е договорен а тези който оберат огризките, най-вече по-големите трохи, тук и на още едно две места, вероятно ще направят едни от най-лесните си пари в живота.
                    Който не вярва, не трябва и да рискува.
                    Още повече, да се оплаква във форума или, дори да иска някой да му даде плюсовете и минусите на едно или друго решение, звучи доста нагло според мен.

Още малко някой ще поиска, освен съвет на колко да купи определена акция,съвет и на колко да я продаде и накрая както е тръгнало, може и пари да поиска, безлихвено.
                    Хайде малко по-серизоно и стига глупости, изказани уж много загрижено, а всички знаем истината много добре.

Само да споделя последно, такива неща като тези които се случват тези дни на БФБ са случват най-много веднъж два пъти през живота на човек.

А Вие си говорете за врагове и за парене и тем подобни глупости.

Явно си живеете в някакъв филм, в който героите се сърдят един другимо, слушат другите и накрая псуват същите тези други, защото те самите са били достатъчно тъпи, за да ги слушат.Но така става, когото въобще нямат идея какво всъщност да правят с дребните си стотинки и слушат всеки , но не и себе си.
                    Е, как да слушат себе си, като не ги разбират нещата.

Играчи тип свирачи

А всичко е много просто.Купуваш, чакаш определено време, и продаваш.Може да продадеш на загуба или на печалба.Зависи от ситуацията.
                    Но, с писане на глупости тук, едва ли ще можеш да премениш нещо.
                    Нищо лично, да не вземе някой сега да се обиди, но често казано, като взех преди малко да ви чета, като вдовици за ..... плачете.
                    Или купувате, или продавате или гледайте мача отстрани и не се занимавайте, че тока е над 220 волта и не е за всеки

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                      Около този пакет се върти отдавна цената, че и не само на тази позиция влияе, което е показателно за плиткостта на пазара. А тук инвеститорите са изключително лоялни, почти няма размествания в акционерната.

Заслужават и подобаваща развръзка и дано да е както си мисля
                      Продигал здравей,
                      съгласен съм за лоялноста ,но нещо като го набутат в миша дупкяа ще прави опит за излизане .. все някога.Само октомри на извънборсовият пазар са минали над 1 милион акции на близки цени от днешната...

Коментар

• Няколко пъти в тази тема споменах, че не си струва човек човек да влага много пари и емоции тук, защото работата нито е ясна, нито е бърза. Ама виждам, че казанът продължава да клокочи и доста народ сам се вари на бавен/бърз огън.
                        Last edited by Valuator; 04.11.2010, 22:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                          какви репа бе бертро, каквото е имало е гръмнало много отдавна репа в тая позиция на повече от 90% спад кой ще държи. а и репа се градят при увереност, която липсва от много отдавна - страха се е загнездил дълбоко в сърцата, което пък е предпоставка за покачване...като свърши пакета де

Около този пакет се върти отдавна цената, че и не само на тази позиция влияе, което е показателно за плиткостта на пазара. А тук инвеститорите са изключително лоялни, почти няма размествания в акционерната.

Заслужават и подобаваща развръзка и дано да е както си мисля

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                            Лошото е, че плюсове не се виждат. Само имащите тук виждат плюсове.
                            А доста се опариха вече. За съжаление холда има само един изход засега - нови разпродажби на активи.
                            Само на 8 октомври са минали 300 К на 68.5 стотинки..... 200 К на 44 ст..... трагедия ....
                            250 К на 54 и то само миналият месец...

Коментар

Поредната заблуда .... няма репа сега .Само на извънборсовият съм видял над 100 к когато търсех акциите на Петрол.... Насила правите хората врагове на позицията като се опарят и дотам с тази акция . Дайте плюсовете и минусите и на колко може да се влезе... Да кажем 50 , 60 стотинки а не да подпират сега а тя да отиде на 40 и да се продава много в ниското като Химко...
                              Лошото е, че плюсове не се виждат. Само имащите тук виждат плюсове.
                              А доста се опариха вече. За съжаление холда има само един изход засега - нови разпродажби на активи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                                какви репа бе бертро, каквото е имало е гръмнало много отдавна репа в тая позиция на повече от 90% спад кой ще държи. а и репа се градят при увереност, която липсва от много отдавна - страха се е загнездил дълбоко в сърцата, което пък е предпоставка за покачване...като свърши пакета де

Коментар

Working...
                                X