Първоначално изпратено от mechka uteshitelka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеБертрам ,
тютюните стоят много добре спрямо ЕУБГ...
но ВАСВ си отчитат хората загуби и не крият...Петрол може би но там цената е определяща от мажоритара а вашият ......
Нали знаеш ,че съм хеджирал на 50 % в западни акции....
Поздрави!
П.П.Не съм корифей но ако бях аз бих продавал при всяко качване и бих купувал при всеки спад за да намалявамзагубите ...тук
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Archangel Разгледай мнениезалагам на 25 ст.
Коментар
-
залагам на 25 ст.
Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнениеАко ще залагаме аз съм за 65 ст.
Коментар
-
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениемече,
извинявай за лиричното отклонение, но любимите ти табаци (на практика монополисти), петрола и бакб...в никакъв случай не са по-цвете за мирисане.. говоря откъм пазарни принципи и практики...
тютюните стоят много добре спрямо ЕУБГ...
но ВАСВ си отчитат хората загуби и не крият...Петрол може би но там цената е определяща от мажоритара а вашият ......
Нали знаеш ,че съм хеджирал на 50 % в западни акции....
Поздрави!
П.П.Не съм корифей но ако бях аз бих продавал при всяко качване и бих купувал при всеки спад за да намалявамзагубите ...тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеПоплачи си,Oli,ще ти олекне на душата.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеСега съм на плюс с една бутилка Тенеси и то без една акция.....
Около 50 мога да прочета пак приказките на Бошов ли беше....
извинявай за лиричното отклонение, но любимите ти табаци (на практика монополисти), петрола и бакб...в никакъв случай не са по-цвете за мирисане.. говоря откъм пазарни принципи и практики...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
тук на 50 ст. ще си купя 2000 бройки колкото да съм в играта... и като стане около 20 ще почна да купувам, ако фундамента не се влоши много
Около 50 мога да прочета пак приказките на Бошов ли беше....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
тук на 50 ст. ще си купя 2000 бройки колкото да съм в играта... и като стане около 20 ще почна да купувам, ако фундамента не се влоши многотова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Страхливо време Jeka.
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеВметнах го та да не стане друг да е на зор, ама нейсе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеВъпроса е на каква цена е договорен ГОЛЕМИЯТ пакет. Аз залагам за 60 ст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнениеВидимое че е на зор
.Препоръките сам си ги прави
.
Коментар
Коментар