IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
    Генералчик, взе ли нещо? Аз се умъкнах лекинко на 0.68. Сега чакам на 0.6, ако е на късмет
    Да,регистрирах участие.От това отношението ми към холдинга не се е подобрило.Особено ако го последва съдбата на BOARD.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
      Бертрам ,
      тютюните стоят много добре спрямо ЕУБГ...
      но ВАСВ си отчитат хората загуби и не крият...Петрол може би но там цената е определяща от мажоритара а вашият ......
      Нали знаеш ,че съм хеджирал на 50 % в западни акции....
      Поздрави!
      П.П.Не съм корифей но ако бях аз бих продавал при всяко качване и бих купувал при всеки спад за да намалявам загубите ...тук
      точно проблема на холда е, че са без гръб. Всички знаем какво е да правиш бизнес в БГ по правилата и без гръб от банка, хиена или партия. Ясно , че твоите са печеливши, но аз говорех като структура, управление, отношение и тн. Холда се опитват да са като западна компания, но кризата си казва своето. Ще поживеем ще видим.
      поздрави
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Archangel Разгледай мнение
        залагам на 25 ст.
        На базата на твоя дългогодишен опит на борсата?

Коментар

• залагам на 25 ст.

Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение
          Ако ще залагаме аз съм за 65 ст.

Коментар

• Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            мече,
            извинявай за лиричното отклонение, но любимите ти табаци (на практика монополисти), петрола и бакб...в никакъв случай не са по-цвете за мирисане.. говоря откъм пазарни принципи и практики...
            Бертрам ,
            тютюните стоят много добре спрямо ЕУБГ...
            но ВАСВ си отчитат хората загуби и не крият...Петрол може би но там цената е определяща от мажоритара а вашият ......
            Нали знаеш ,че съм хеджирал на 50 % в западни акции....
            Поздрави!
            П.П.Не съм корифей но ако бях аз бих продавал при всяко качване и бих купувал при всеки спад за да намалявам загубите ...тук

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
              Поплачи си,Oli,ще ти олекне на душата.
              Генералчик, взе ли нещо? Аз се умъкнах лекинко на 0.68. Сега чакам на 0.6, ако е на късмет
              Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                Сега съм на плюс с една бутилка Тенеси и то без една акция.....
                Около 50 мога да прочета пак приказките на Бошов ли беше....
                мече,
                извинявай за лиричното отклонение, но любимите ти табаци (на практика монополисти), петрола и бакб...в никакъв случай не са по-цвете за мирисане.. говоря откъм пазарни принципи и практики...

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение

тук на 50 ст. ще си купя 2000 бройки колкото да съм в играта... и като стане около 20 ще почна да купувам, ако фундамента не се влоши много
                  Сега съм на плюс с една бутилка Тенеси и то без една акция.....
                  Около 50 мога да прочета пак приказките на Бошов ли беше....

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение

тук на 50 ст. ще си купя 2000 бройки колкото да съм в играта... и като стане около 20 ще почна да купувам, ако фундамента не се влоши много
                    хич не си лаком ти

Коментар

• тук на 50 ст. ще си купя 2000 бройки колкото да съм в играта... и като стане около 20 ще почна да купувам, ако фундамента не се влоши много
                      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Защо изобщо мислите че има голям пакет. Аз като гледам просто имат таргет по колко да продават без да свалят цената с повече от около 7%. И като се натрупат оферти и пускат.

Може пък и 10% да им е лимита

Коментар

• Стана вече въпрос - идеи някакви за репа наблизо?

Нямам препоръки за каквото и да е!

Коментар

• Страхливо време Jeka.
                            Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                            Вметнах го та да не стане друг да е на зор, ама нейсе.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                              Въпроса е на каква цена е договорен ГОЛЕМИЯТ пакет. Аз залагам за 60 ст.
                              Ако ще залагаме аз съм за 65 ст.

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
                                Видимо е че е на зор.Препоръките сам си ги прави.
                                Вметнах го та да не стане друг да е на зор, ама нейсе.

Коментар

Working...
                                X