IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Без зачение е средната цена на моите акции . Ако е важно за теб ще напиша на колко съм купувал . Поста ми е отправен към точно определен човек или хора отговорни за решенията и развитието на холдинга .Ако никой от тях не чете тази тема , това е много, много лошо както за тях така и за нас . Тук при определено развитие на събитията може да се стигне в рамките на 5 до 10 месеца до последващо увеличение на капитала на цена от 0,50 лв и надолу за акция .Ако миноритарите не запишат от новите акции , колко ще стане фрии флота ?

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
      Предлагам на уважавания Асен Христов да почне да купува , защото и нашето ( на донорите ) търпение се изчерпва вече . Ако пък не иска да намалява фрии флота да разреши на тия 2 сериозни инвеститора да купуват на промоция .И още нещо : като почне да купува (той или тия 2 серизни инвеститора ) да не спира поне до 3 лв. ,защото ако спре на 1 лв. най вероятно ще видим както цена от 0.50лв за акция , така и наполовина намалял фрии флот .Времето за празни приказки свърши , а също и "щото сме в криза -- разбирате ли." И е крайно време да се появи някой официален представител на холдинга , тук в тази тема и да отговаря на въпроси .
      Толкова ли ти е средната тук
      Я виж SOFIX каква хубава тема за избушените акции е отворил

Коментар

• Предлагам на уважавания Асен Христов да почне да купува , защото и нашето ( на донорите ) търпение се изчерпва вече . Ако пък не иска да намалява фрии флота да разреши на тия 2 сериозни инвеститора да купуват на промоция .И още нещо : като почне да купува (той или тия 2 серизни инвеститора ) да не спира поне до 3 лв. ,защото ако спре на 1 лв. най вероятно ще видим както цена от 0.50лв за акция , така и наполовина намалял фрии флот .Времето за празни приказки свърши , а също и "щото сме в криза -- разбирате ли." И е крайно време да се появи някой официален представител на холдинга , тук в тази тема и да отговаря на въпроси .

Коментар

• Добър отчет!
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Ако и те са включат (ПОК, МОК и СМОК) ще успеем ...бързата кучка слепи нали знаете

Не е препоръка ....които купи купил ..бат Асен са включи

Коментар

• "...В края на 2010 година също така Авто Юнион Груп бе продаден на дружество
              извън структурата на Еврохолд България...."- това е в отчета на АЮГ, коментари?

Коментар

• ей .. за мезе ме взехте

да се чуди човек кой да пише тук .. тези, които имат интерес и търгуват с акции на дружествтото или знайни и незнайни майстори на късия разказ и малък депозит.

освен да спра да пиша, че да може фори да се изявява на спокойствие ..

успех на всички
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнение
                  Бертрам, ти си знаеш, а на мен не ми е работа, но с постоянното си присъствие, безкрайния си и необоснован оптимизъм, и "почти неограничени ресурси", които непрекъснато влагаш в Еврохолд, по-скоро ми изглеждаш на платен PR, отколкото на рационален и професионален инвеститор.
                  Е, не му се връзвай толкова на бертрамков. Нека да ни развеселява...
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от kosuma Разгледай мнение
                    В мен няма притеснения.
                    Може и ПОД Родина да се включат
                    Нале
                    То стара любов ръжда не хващала, та не се знае, знае ли се

Пък и самата новина би трябвало да я откара на 2 кинта, без отскок.

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                      Ми то излете ...днес чакай си ти още Утре сме над левчето ;( щото няма да Ви чака човека вечно да се кумите ха ха Ама хем в прав текст Ви го казаха и Вие се кумите ...ами продължавайте да се кумите бре ...като иде на 1,5 само ще мигате на парцали а берта ще потрива доволно ръце на едни 55 % отгоре а и некой други покрай него де

Не е препоръка за ПК на ЦК
                      В мен няма притеснения.
                      Може и ПОД Родина да се включат
                      МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от kosuma Разгледай мнение
                        Бичоооо, Бичоооо колко да е бичооооо .....
                        Аз ще чакам промоциите след увеличението
                        Ми то излете ...днес чакай си ти още Утре сме над левчето ;( щото няма да Ви чака човека вечно да се кумите ха ха Ама хем в прав текст Ви го казаха и Вие се кумите ...ами продължавайте да се кумите бре ...като иде на 1,5 само ще мигате на парцали а берта ще потрива доволно ръце на едни 55 % отгоре а и некой други покрай него де

Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          как е банда

няма лошо да се коментира, а АХ много бичо интервю е дал - спор няма. Всеки го тълкува според нагласата си. Аз го тълкувам като нещо от сорта " Казах ви.. после да не се чудите защо сме над 1 лв", а мечките го тълкуват по техен си начин. Времето ще покаже чие тълкувание ще излезе по-точно.

успех

ПП днес си купих още няколко К.. малко си вдигнах средната, но здраве важното е посоката да е нагоре.
                          Бичоооо, Бичоооо колко да е бичооооо .....
                          Аз ще чакам промоциите след увеличението
                          МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнение
                            Бертрам, ти си знаеш, а на мен не ми е работа, но с постоянното си присъствие, безкрайния си и необоснован оптимизъм, и "почти неограничени ресурси", които непрекъснато влагаш в Еврохолд, по-скоро ми изглеждаш на платен PR, отколкото на рационален и професионален инвеститор.

Аз, за разлика разлика от теб, не влагам толкова емоции и наблюдавам Еврохолд от доста години, като при това в различни периоди за по-дълго или по-кратко съм инвестирал в "идеите" на този герой, докато се убедих, че "големите идеи" са основно поза, зад която има предимно неясни цели и прогнози, много празни приказки и грандомания.

Затова сега не съм нито бик, нито мечка, а само страничен наблюдател и независим коментатор, който се забавлява с поредната кохорта емоционални и вярващи в светлото бъдеще инвеститори. Все пак, ако в този холдинг реално се раздели собсвеността от управлението, е възможно да се замисля отново дали да инвестирам, но дотогава, с изключение на краткотрайни малки спекулки, предпочитам да гледам мача отстрани.
                            Щом от оценител, си го докарал до "краткотрайни малки спекулки", евалката на тЪзи позиция, и на тЪзи борса

Коментар

• здравей Valuator,

Не съм професионален инвеститор
                              Следя холда от доста време и от около година и половина купувам/продавам акции. това, което гледам е текущата ситуация и текущата цена на акциите и не сънувам 9 кинта за брой

който ме познава от колегите тук знае, че не съм платен ПР, а съм оптимист може би защото не съм профи и не гледам пазара през твоите очи.

няма лошо - ако всички сме мечки няма да има пазар - нали така!

лека и успех

ПП в холда си имам цел и тя е профит минимум 100% от вложената сума. Времеви хоризонт 2012. Ако успея да си докарам 30%+ годишна доходност върху средствата отделени за холда ще съм напълно доволен.

...иначе ще трябва да ги държа на депозит...
                              Last edited by bertram; 28.02.2011, 23:33.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Бертрам, ти си знаеш, а на мен не ми е работа, но с постоянното си присъствие, безкрайния си и необоснован оптимизъм, и "почти неограничени ресурси", които непрекъснато влагаш в Еврохолд, по-скоро ми изглеждаш на платен PR, отколкото на рационален и професионален инвеститор.

Аз, за разлика разлика от теб, не влагам толкова емоции и наблюдавам Еврохолд от доста години, като при това в различни периоди за по-дълго или по-кратко съм инвестирал в "идеите" на този герой, докато се убедих, че "големите идеи" са основно поза, зад която има предимно неясни цели и прогнози, много празни приказки и грандомания.

Затова сега не съм нито бик, нито мечка, а само страничен наблюдател и независим коментатор, който се забавлява с поредната кохорта емоционални и вярващи в светлото бъдеще инвеститори. Все пак, ако в този холдинг реално се раздели собсвеността от управлението, е възможно да се замисля отново дали да инвестирам, но дотогава, с изключение на краткотрайни малки спекулки, предпочитам да гледам мача отстрани.
                                Last edited by Valuator; 28.02.2011, 23:13.

Коментар

Working...
                                X