проди, ти ли си нощна смяна тази вечер?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеРаздвижиха се пак певците.Някои са мъничко свенливи,други пък надават вой,но холдчето все тъй си е в застой.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Курдо Коленко Разгледай мнениеАми не знам, ти специално и няколко други пишете в темата отдавна, и преди три години какви ги разправяше - същите като сега, само че преди три години цената беше доста над пет лева, ако не ме лъже паметта, купуваше доста.
Би било интересно да разберем как така средната отиде на под лев?
А "доста" е относително понятие.
За теб колко е доста ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеСредната ми е под 1 лев, но това има ли значение !?
Би било интересно да разберем как така средната отиде на под лев?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Курдо Коленко Разгледай мнениеАми струва, след като средната ти е над пет лева, ще струва я!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнениеИ как е, има ли нещо по-едро в мрежата или освен клакьори и рибари от еврофинанс другото е само цаца?не няма, лягай да спиш спокойно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Курдо Коленко Разгледай мнениеАми струва, след като средната ти е над пет лева, ще струва я!
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеТук стадо "ентусиасти" се ебавате с акционерите от доста време, за мен акцията струва с пъти над сегашната си цена, а за теб не.
Това добре, но защо акционерите не ги ебе да го обясняват, а на вас Ви е важно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнениеот много време гледам едни коментари как реалната цена тука е в пъти над текущата и много ме човърка отвътре по каква методология
Коментар
-
От много време гледам едни коментари как реалната цена тука е в пъти над текущата и много ме човърка така професионално отвътре по каква методология са направени тези супериорни оценки? dex, не съм забелязал по тия места червените пари да ги раздават филантропски и в интерес на миноритарния акционер.Last edited by Valuator; 06.04.2011, 22:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеЗначи според тебе когато мажоритарите се ебават всяка с акционерите си , кафенето е в правото си да не се намесва...Но когато някой предупреди тълпата ,че работата е вмирисана , то тогава комисийката требе да реагира да не би някоя нещастна цаца -акционер , да избяга в последния момент от кукичката
Това добре, но защо акционерите не ги ебе да го обясняват, а на вас Ви е важно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнениеНяма да е лошо ентусиастите да си зададат въпроса за това какъв и колко печеливш е бизнеса на мажоритарния собственик, как и откъде ще финансира своя дял от увеличението, както и кога и как ще връщат вложените в увеличението средства.
няма чужди пари, наши са си, като икуест, червени пари
п. п. и по тази причина приказките на разни апокалиптици за фалити тук са крайно неуместни...Last edited by dex; 06.04.2011, 22:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеЗначи според тебе когато мажоритарите се ебават всяка с акционерите си , кафенето е в правото си да не се намесва...Но когато някой предупреди тълпата ,че работата е вмирисана , то тогава комисийката требе да реагира да не би някоя нещастна цаца -акционер , да избяга в последния момент от кукичката
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар