IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• проди, ти ли си нощна смяна тази вечер?

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
      Раздвижиха се пак певците.Някои са мъничко свенливи,други пък надават вой,но холдчето все тъй си е в застой.
      Няма да се плашиш Гаки, все ще се изкара и за каки

Коментар

• EUBG - Радост Свиркова

Раздвижиха се пак певците.Някои са мъничко свенливи,други пък надават вой,но холдчето все тъй си е в застой.
        Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Курдо Коленко Разгледай мнение
          Ами не знам, ти специално и няколко други пишете в темата отдавна, и преди три години какви ги разправяше - същите като сега, само че преди три години цената беше доста над пет лева, ако не ме лъже паметта, купуваше доста.
          Би било интересно да разберем как така средната отиде на под лев?
          С мерак, лесно е

А "доста" е относително понятие.

За теб колко е доста ?

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
            Средната ми е под 1 лев, но това има ли значение !?
            Ами не знам, ти специално и няколко други пишете в темата отдавна, и преди три години какви ги разправяше - същите като сега, само че преди три години цената беше доста над пет лева, ако не ме лъже паметта, купуваше доста.
            Би било интересно да разберем как така средната отиде на под лев?

Коментар

Ами струва, след като средната ти е над пет лева, ще струва я!
              Още един МРъльо със сменен ник!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнение
                И как е, има ли нещо по-едро в мрежата или освен клакьори и рибари от еврофинанс другото е само цаца?
                не няма, лягай да спиш спокойно

Коментар

• И как е, има ли нещо по-едро в мрежата или освен клакьори и рибари от еврофинанс другото е само цаца?

Първоначално изпратено от prodigal
                  По тази по която печелим от всичко по света, какво те дразни

Коментар

Средната ми е под 1 лев, но това има ли значение !?

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                      Тук стадо "ентусиасти" се ебавате с акционерите от доста време, за мен акцията струва с пъти над сегашната си цена, а за теб не.

Това добре, но защо акционерите не ги ебе да го обясняват, а на вас Ви е важно

Коментар

от много време гледам едни коментари как реалната цена тука е в пъти над текущата и много ме човърка отвътре по каква методология
                        По тази по която печелим от всичко по света, какво те дразни

Коментар

• От много време гледам едни коментари как реалната цена тука е в пъти над текущата и много ме човърка така професионално отвътре по каква методология са направени тези супериорни оценки? dex, не съм забелязал по тия места червените пари да ги раздават филантропски и в интерес на миноритарния акционер.
                          Last edited by Valuator; 06.04.2011, 22:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Значи според тебе когато мажоритарите се ебават всяка с акционерите си , кафенето е в правото си да не се намесва ...Но когато някой предупреди тълпата ,че работата е вмирисана , то тогава комисийката требе да реагира да не би някоя нещастна цаца -акционер , да избяга в последния момент от кукичката
                            Тук стадо "ентусиасти" се ебавате с акционерите от доста време, за мен акцията струва с пъти над сегашната си цена, а за теб не.

Това добре, но защо акционерите не ги ебе да го обясняват, а на вас Ви е важно

Коментар

Няма да е лошо ентусиастите да си зададат въпроса за това какъв и колко печеливш е бизнеса на мажоритарния собственик, как и откъде ще финансира своя дял от увеличението, както и кога и как ще връщат вложените в увеличението средства.
                              е па тия перат червени пари, кво не е ясно... сделките за дъщерните от де мислиш дойдоха 40-те мил, а сградата дето изведнъж я продадоха на няква офшорка на луда печалба, че бонус и авто юнион им остана?

няма чужди пари, наши са си, като икуест, червени пари

п. п. и по тази причина приказките на разни апокалиптици за фалити тук са крайно неуместни...
                              Last edited by dex; 06.04.2011, 22:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                Значи според тебе когато мажоритарите се ебават всяка с акционерите си , кафенето е в правото си да не се намесва ...Но когато някой предупреди тълпата ,че работата е вмирисана , то тогава комисийката требе да реагира да не би някоя нещастна цаца -акционер , да избяга в последния момент от кукичката
                                2-
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X