IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Togava na 30 na OCA da poiskame da se ot4ete Holt4eto pred vsi4ki akcioneri i badesti takiva

da zadadem iasni vaprosi na Hristof i onezi okolo nego

Първоначално изпратено от kaloian Разгледай мнение
    няма да има доходност за онези 98% които нямат акции тук, за другите вече има доходност нещо гроздето ли стана кисело що ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от cloud Разгледай мнение
      За тези, които движат цената и ви пишат всеки ден по форума, може и да има доходност, за останалите 98% доходност тук няма да има - те ще платят обяда.
      няма да има доходност за онези 98% които нямат акции тук, за другите вече има доходност нещо гроздето ли стана кисело що ли ?

Коментар

За тези, които движат цената и ви пишат всеки ден по форума, може и да има доходност, за останалите 98% доходност тук няма да има - те ще платят обяда.
        само с писане не става тая работа ... ех ако ставаше няма да спра да пиша докато не иде на 10+ кинта.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• За тези, които движат цената и ви пишат всеки ден по форума, може и да има доходност, за останалите 98% доходност тук няма да има - те ще платят обяда.

Коментар

• Класика.
            Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от @_@ Разгледай мнение
              На мен пък ми харесва-кой бяга от 43% доходност? за кратко време.
              Разбира се, само че има една малка подробност... Ще направиш доходност само ако намериш някой бунак, на когото да продадеш на по-висока цена всичко което си купил! А холтчето е като хотел Калифорния - You can check out anytime you like, but you can never leave ...

Поздравче за всички дългосрочни инвеститори тук...
              http://www.youtube.com/watch?v=kv6Vy4Hr30s
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Още по-добра щеше да е ликвидността и още по-добри цените ако бяха купили 20% от Химко.
                братле,

сметни от 93 стинки до 1.43 (засега, а като гледам моментума ще качва още) колко са 50 стинки от 93 ....

0.5/0.93 = 0.5376.. ~ 53.76% доходност

на 93 стинки имаше бол предлагане, а на 1.43 се очертава такова, но търсене ... да речем утре...

да речем при лихва годишно 6% (говорим за тримесечен депозит,което в момента не е така, но с уговорки ок) и с капитализация .. ще ти трябват има няма 7 годинки точене на тлъсти лихви.

после да не кажеш, че не те предупредих да купуваш като холТчето беше под лев.

успех с 'инвестициите'
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• На мен пък ми харесва-кой бяга от 43% доходност? за кратко време.
                  Искреността е много скъп подарък. Не го очаквайте от евтини хора!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Още по-добра щеше да е ликвидността и още по-добри цените ако бяха купили 20% от Химко.
                    Лапай лихви,ако щеш и други неща лапай!!!

Коментар

тъй като някой е добър тук да създава ликвидност на добри цени.
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                        ХИПОТИТИЧНО

ГРАДИНАР отглеждал ябълки ,под ябълките домати, пипер, билки за лекове и ред други култури ; но го ударила градушка и застраховки почнал да предлага ,бизнесът започнал да линее ,
                        Срещнал колега с кола пари на който не му продали стока на борсата, щото много се пазарил. Градинарят го придумал 4е нищо не е загубил ; той има 60тона я. и д. п. б. ако купиш от мен 20тона стока на 1,21 с лед това аз ще купувам от теб до 1,50 ще държим там двамата,ще влезем в очите на хората ИИИ
                        ТЕ ЩЕ ИСКАТ ДА НИ СТАНАТ ОРТАЦИИИ .

РЕЧЕНО СТОРЕНО ама не се заблуждавайте това е бакалска приказка на капиталов пазар не е като на пазар. Де съм си опекъл и аз ума ? НЯМА ПРЕПОРЪКИ
                        Та казваш кисело било гроздето ..... ХИПОТЕТИЧНО

Коментар

• Между другото тази позиция играе много хубава роля в момента. Страхотни възможности за арбитраж по други позиции (които са добри позиции) , тъй като някой е добър тук да създава ликвидност на добри цени.

Коментар

• ХИПОТИТИЧНО

ГРАДИНАР отглеждал ябълки ,под ябълките домати, пипер, билки за лекове и ред други култури ; но го ударила градушка и застраховки почнал да предлага ,бизнесът започнал да линее ,
                            Срещнал колега с кола пари на който не му продали стока на борсата, щото много се пазарил. Градинарят го придумал 4е нищо не е загубил ; той има 60тона я. и д. п. б. ако купиш от мен 20тона стока на 1,21 с лед това аз ще купувам от теб до 1,50 ще държим там двамата,ще влезем в очите на хората ИИИ
                            ТЕ ЩЕ ИСКАТ ДА НИ СТАНАТ ОРТАЦИИИ .

РЕЧЕНО СТОРЕНО ама не се заблуждавайте това е бакалска приказка на капиталов пазар не е като на пазар. Де съм си опекъл и аз ума ? НЯМА ПРЕПОРЪКИ

Коментар

• Първоначално изпратено от ikonomika.bg Разгледай мнение
                              ..........Коментари за това,дали парите били за еди си какво или за еди си що, нямат смисъл,защото смисъла на тази сделка я знаят само 3-4 човека и ще продължат и за в бъдеще да я знаят пак само тези 3- 4 човека.
                              по-скоро, въпросите трябва да са, дали след тази транзакция на 20% , акциите ще растат, или пък ще спадат или нищо няма да се промени.
                              ..............
                              Това е много яко
                              Усещам влиянието на проф. Каро в това явно откъсване на "хартията" от компанията.

А като гледам пазара, би трябвало всички да са доволни - Еврофинанс се грижи цената да расте, а онези 3-4 човека правят планове за поредната ясна само за тях сделка.

Коментар

• ima nujda Holt4eto da po4ne da pravi pari i pe4albi 4e kato gi pogledna na baza na pari4en potok si e kraino pla4evno golemi4ki minusi (zagubi) sa natrupali ot niakolko godini nasam

verno 4e e kriza ama nali edin dobur menidjur za tova mu se plastat 230 000 (Hristof) na godina 4e da moje i v trudnite momenti da pravi pari a ina4e vseki znae da vzema zaplati i premialni i drugi blagini

Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнение
                                От поне година насам коментирам, че макар привидно холдингът да изглежда добре стратегически фокусиран и организационно структуриран, докато досегашният грандомански настроен и широкопръст мажоритар не се раздели с оперативното управление, дългосрочните перспективи винаги ще са по-добри от текущите финансови резултати.

От доста време насам холдингът има нужда от стратегически акционер с по-сериозна визия и управленски опит, но вместо това все се пръкват финансови инвеститори-донори с голям ампломб, липса на реален управленски опит, неясни цели и инвестиционен хоризонт. И после парите потъват като вода в пясъци.

Принципно няма нищо лошо в това някой с много пари с неособено ясен произход да плати сметките и да иска да поизлъска компанията, за да изкара някой лев, но нито старите, нито новите акционери знаят как се управлява международна експанзия и как се прави регионален лидер. Все пак дано се на(с)учат по-бързо.

Коментар

Working...
                                X