If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Излезе и обяснението в "Коментар на деня" в Investor -" Защо се раздвижи БФБ?
Обяснението се крие в промененото съотношение търсене/предлагане на борсата, смята Цветослав Цачев от Елана Трейдинг".Едно върху друго си е самата истина.
Днес обяснявах основата на маркета и написах на Соколлов ...в ЗХБГ
"Подценеността или надцененоста на дадена позиция понякога се определя от търсенето и предлагането на маркета , ако това не си разбрал ходи да бършеш челото на Борисов.... той има нужда от теб...."
Ако излезе от Софикс предлагането ще нарасне стократно.....
Тия от Елана плагиатстват да знаеш Гаки ... и много съм им обиден....
Излезе и обяснението в "Коментар на деня" в Investor -" Защо се раздвижи БФБ? Обяснението се крие в промененото съотношение търсене/предлагане на борсата, смята Цветослав Цачев от Елана Трейдинг".Едно върху друго си е самата истина.
ЕВРИКА...!!!
Евала на хората, които от елементарните истини, статия могат да напишат....
Аз бих написал едно изречение...
Страхът остъпи мястото си на алчността....
Добър усет, Генерале. Поздравления. И аз така ги виждам тези тарикати
Излезе и обяснението в "Коментар на деня" в Investor -" Защо се раздвижи БФБ?
Обяснението се крие в промененото съотношение търсене/предлагане на борсата, смята Цветослав Цачев от Елана Трейдинг".Едно върху друго си е самата истина.
Prodi,грях ти на душата.Че аз даже не се заяждам.Прогнозите са за цяла година и Big Bear си направи труда да систематизира заявеното от участниците.Но повече от ясно е,че вложените тук пари поне засега не работят.Не изключвам вероятността отново да изкарам някой лев точно от EUBG.Зависи.Но временно съм се разставил другаде,при това успешно.
Добър усет, Генерале. Поздравления. И аз така ги виждам тези тарикати
... и на EUBG-то ще му дойде времето. Няма как. Със сигурност реалната цена е над номинала, но когато и последният, който би продал, продаде, след това няма на къде. Струва ми се не остана много. Не вярвам тази акция да е толкова забравена, че при настоящия пазар да остане още много дълго на тези нива. Просто мнение.
Apropo, Булстрад тихо тихо и одобрен проспект, тук биха тъпана първи и още никакво развитие. Дано след консолидираните да се раздвижат нещата по скоростно.
И що Булстрад е днес на +10%, а Инса на -2% ? Тука няма ли да я дотътрят поне до номинал, та дребните изобщо да имат някакъв повод да се замислят дали да участвуват в това увеличение...
Prodi,грях ти на душата.Че аз даже не се заяждам.Прогнозите са за цяла година и Big Bear си направи труда да систематизира заявеното от участниците.Но повече от ясно е,че вложените тук пари поне засега не работят.Не изключвам вероятността отново да изкарам някой лев точно от EUBG.Зависи.Но временно съм се разставил другаде,при това успешно.
Стига де, не бъди неприятен. Много добре знаеш че като е правена прогнозата се знаеше че ще има увеличение на 1 лев. Очевидно прогнозата се отнася за малко по-дълъг период – около и след увеличението, примерно.
Списък на Big Bear ...... Списък на брокерите
/Обхваща периода 03.01.2011 - 11.02.2011/
01.TRACE.... + 72.2%...01.SFARM.... + 06.0%
02.CCB........ + 68.4%...02.TRACE..... + 72.2%
03.FIB.......... + 49.3%...03.MONBAT.. + 11.1%
04.SOFBT.... + 18.2%...04.KAO......... + 00.0%
05.HDPAT.... + 33,1%...05.CENHL..... + 31.3%
06.CHIM....... + 42.2%...06.CHIM........ + 42.2%
07.CENHL.... + 31.3%...07.FIB........... + 49.3%
08.BIOV....... + 25.0%...08...............................
09.EUBG...... - 00.8%....09.BTH.......... + 08.1%
10.EURINS... - 05.8%....10,CCB.......... + 68.4%
11.ZHBG...... + 78.6%...11.EUBG........ - 00.8%
.................................................. ....................
16.SFARM... + 06.0%...18.ZHBG.........+ 78.6% :
Забележка:Всеки може сам да си направи изводи или да си изведе поука.
Стига де, не бъди неприятен. Много добре знаеш че като е правена прогнозата се знаеше че ще има увеличение на 1 лев. Нали не очакваш да го вдигнат на 1.30 щото залагат че цената на правата ще е 40 - 50 стотинки….
Очевидно прогнозата се отнася за малко по-дълъг период – около и след увеличението, примерно.
Apropo, Булстрад тихо тихо и одобрен проспект, тук биха тъпана първи и още никакво развитие. Дано след консолидираните да се раздвижат нещата по скоростно.
Коментар