IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    тази глупост от къде я измисли?
    цената на акцията може да падне и на 10 стотинки, но това не значи, че холдинга е на дереджето на химко.
    to4no taka! no togava mai pe4albite shte se izbivat ot Sopharma, ako se pribegne do polzvaneto na tehnite uspokoitelni.
    i ne sum spomenal, 4e e na derdjeto na Himko!

ako padnem tuk na 0.10 BGN, mi se struva 4e dosta pari shte se izleqt za pokupki :P

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      ако се напънем ще го излапаме с парцалите
      Не се напъвайте, че да не стане една...

Коментар

• Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнение
        По точно би било продавача и да е голям голям - колко да е голям
        ако се напънем ще го излапаме с парцалите
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
          Тук продавачите са големи, купувачите са дребни. Малко извъртате нещата.
          По точно би било продавача и да е голям голям - колко да е голям

Коментар

• явно лимита от 50к за днес свърши

Коментар

• лъч светлина

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                Не знам какво е положението на компанияга , но се продава че може да стане а не че е станало.. Много дребни са тук и не смятам, че трябва да се използват крайни мнения за оказване на натиск за продажба и без това положението е неизвестно ... в повечето случай са грешни.
                Нямам акции...
                Тук продавачите са големи, купувачите са дребни. Малко извъртате нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                  Ами Еврохолд си е най-рисковата компания в Софикс. Само им погледнете нивото на левъридж какво е. Да, при ръст на икономиката от това се правят много добри печалби, и затова цената им растеше преди 2007. Но при спад, това са първите компании, които гърмят. То е като с репата. Само дето тука става въпрос за много по-големи числа и много по-голям левъридж.
                  Не знам какво е положението на компанияга , но се продава че може да стане а не че е станало.. Много дребни са тук и не смятам, че трябва да се използват крайни мнения за оказване на натиск за продажба и без това положението е неизвестно ... в повечето случай са грешни.
                  Нямам акции...

Коментар

• Първоначално изпратено от Idun Разгледай мнение
                    От няколко дни следя мненията по темата ЕУБГ и вече не знам какво да си мисля за българския инвеститор. Днес гледам основните едвропейски индекси си зеленеят стабилно, ние пак сме си яко цска-ри. Аз лично съм си купувал ЕУБГ на около 1,35 лв. преди година и тогава си мислех, че дори и да падне акцията ще е в рамките на 15-20 ст., а пък то виж до къде я докарахме. Сега честно казано се надявам да паднем и до под 10 ст. за акция, така и така последните две години работя за да си спонсорирам сделките на борсата, поне да ми е по- евтино да си взема това- онова. Ами това е, малко объркано се получи... основната идея е, че това е най- идиотската борса на света, което май не говори много добре за всички нас "инвестиращи" в компаниите листвани на същата...
                    колега по другите борси са си говорили така също, но преди 100г.

ще го извървим и ние този път,но в ерата на глобализацията и технологиите това ще стане не за 100 ами за 10 години

успех и не се коси
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
                      Ами сега, накъде ??
                      Ако не надолу, ще да е нагоре

Коментар

Тук почнахте да се самонавивате, бас държа че повечето продават защото гледат че други продават
                        Ами сега, накъде ??

Коментар

• Ами Еврохолд си е най-рисковата компания в Софикс. Само им погледнете нивото на левъридж какво е. Да, при ръст на икономиката от това се правят много добри печалби, и затова цената им растеше преди 2007. Но при спад, това са първите компании, които гърмят. То е като с репата. Само дето тука става въпрос за много по-големи числа и много по-голям левъридж.

Коментар

• От няколко дни следя мненията по темата ЕУБГ и вече не знам какво да си мисля за българския инвеститор. Днес гледам основните едвропейски индекси си зеленеят стабилно, ние пак сме си яко цска-ри. Аз лично съм си купувал ЕУБГ на около 1,35 лв. преди година и тогава си мислех, че дори и да падне акцията ще е в рамките на 15-20 ст., а пък то виж до къде я докарахме. Сега честно казано се надявам да паднем и до под 10 ст. за акция, така и така последните две години работя за да си спонсорирам сделките на борсата, поне да ми е по- евтино да си взема това- онова. Ами това е, малко объркано се получи... основната идея е, че това е най- идиотската борса на света, което май не говори много добре за всички нас "инвестиращи" в компаниите листвани на същата...
                            Демокрацията е средство, което гарантира, че няма да бъдем управлявани по- добре отколкото заслужава

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                              Точно както се купуваше преди 3 години
                              абсолютно, стадния принцип важи и в двете посоки

Коментар

Тук почнахте да се самонавивате, бас държа че повечето продават защото гледат че други продават

Точно както се купуваше преди 3 години
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X