IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
    защо без, генерала ги дава точни и свежарски. Няма кой да чете глупости на индианци, полкита, схеми, пепита, кимрута и там подобни
    Ай сектир бе гризли утешително

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
      Здравният фонд - от 61 хиляди печалба за тримесечието минава на 125 хиляди загуба за полугодието. Сега чакаме с интерес консолидирания на холда.

Имаше някакъв чудотворец и друг после идиоти????
      Дали не фалираха?
      Скандинавия дали не фалираха????
      Ами някакви карти с луколил???
      Кой ги измисли??? Дали не фалираха????
      Свети инсе-фалилрал, откажи се, самоубий се!!!
      Те фалират!
      Признайте си лузъри, фалирате...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
        защо без, генерала ги дава точни и свежарски. Няма кой да чете глупости на индианци, полкита, схеми, пепита, кимрута и там подобни
        Ми че как, изкуството дори и копирано, е вечно...

Кви, са тези с анализите и отчетите

Това което прави Гаки се нарича сугестия, всеки от тези които смятат че това е начина за убеждение и имат интерес, могат да му отвърнат с безброй снимки: „ туй - цветя, рози, ракети и предимно контра по последната негова..., приятни фотоси накратко.

Не са счели за необходимо, а въпросът е: на кой клас (училищен, примерно седми) ниво ще се комуникира

Коментар

• Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнение
          без картинки
          Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Здравният фонд - от 61 хиляди печалба за тримесечието минава на 125 хиляди загуба за полугодието. Сега чакаме с интерес консолидирания на холда.

Коментар

• без картинки

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                Какво ли щеше да бъде,ако ги нямаше застраховките и рекламата?
                http://yfrog.com/mzfotopodborkasredy149fotj
                Привет генерале!
                Е не, някои картинки заслужават, да бъдат постнати директно във форума! (като горната!)

Коментар

• Gaki,
                  няма ли начин да постваш картинките като линк? Хувави са, но много место заемат и става голяма шарения. Рекламните банери са ни достатъчни.
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• EUBG & BOARD

Какво ли щеше да бъде,ако ги нямаше застраховките и рекламата?
                    http://yfrog.com/mzfotopodborkasredy149fotj
                    Last edited by Gaki; 27.08.2010, 12:33.

Коментар

• На бефебе има прозорливи, има и просто щастливци.

Цък за да видиш

Не така стоят нещата обаче за повечето "инвеститори", и едва ли ще избягат както момата горе...

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                        Покрай тия с които се дърлите постоянно си развил параноя-исках да знам тъй като не го виждах в структурата,а нали бяха решили да разпродават промишления сектор,та затова.
                        На мен по са ми интересни облигациите им и покрай борсовите трусове си докарвам прилична доходност.Със здраве.
                        Сори, не съм искал така да прозвуча. Тук нали обикновенно се отбиват да ни теглят една.. та си прав за параноята

Успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                          Нямам идея, а и както каза cymru са асоциирани, а неe тяхно. Знам каквото е достъпно за всички:

Един от големите работодатели в България, добро дружество. Все пак са си изпълнили инвестиционната програма миналата година, със заеми, и смятат че ще натоварят новите мощности. Приходи около 50 мил. със старите мощности (38 за миналата) и печалба от дейността около 3-4 мил. и след финансови разходи между 1-2 мил. За 2009 3.1 и 1.1.
                          Дават дивидент, но тази година ще подсилват капитала (собствен капита 18 мил.) заради инвестициите и няма. Малките май са много на място, но не следя отблизо.

Отплеснах се, та за какво питаш, ако е за нещо дето не се знае е тъпо да не е на лични, а ако е за due diligence, то нито мога да го направя, нито бих го подарил, но за слот анализ така ги виждам нещата

Поздрави.
                          Покрай тия с които се дърлите постоянно си развил параноя-исках да знам тъй като не го виждах в структурата,а нали бяха решили да разпродават промишления сектор,та затова.
                          На мен по са ми интересни облигациите им и покрай борсовите трусове си докарвам прилична доходност.Със здраве.
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Да си припомним миналото

Какво каза Алин Букса в интервюто си в началото на месеца.

In primul semestru al anului 2010, EUROINS Romania a realizat in moneda nationala aproximativ acelasi volum de business ca si in anul precedent.
                            Ситуацията за H1 2010

http://www.1asig.ro/EXCLUSIV-Topuril...,100-39547.htm

Очаквам грубо - около 2 % ръст в приходите в Евро на Евроинс Ро.
                            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
                              само така чичо. Разкажи им. Дано прогледнат и се вземат в ръце.
                              хахаха, яко

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                                Дали днес ще има хързул-пързул?
                                За съжаление Да

Коментар

Working...
                                X