Първоначално изпратено от Факушкa
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениефакушката много е притихнал. Да не го е хванала жената да вари буркани за зимата.
Нямам време сега, но набързо - Честито на продалите днес!
А на равновесие му обърнете внимание - рядко се намира някой да загуби време и да вникне в реалното положение тук.
Щот ти ако си сравнително отскоро тук, то други като проди и кимру са доста отдавна.
За тях цената е ниска, ама те купуват от 9 лева та досега и нямат друг избор (единия нямаше време даже кафе да пие за да се уреди на 6-7 лева).
Коментар
-
ravnovesie днес е много активен с негативния тон
Отново
Но той снощи обясни добре, как трябва да четем тези постове
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧе то в този форум може и да пишат пет шест човека с различни никове. Даже аз съм се изкушавал да взема да си направя три ника и да споря яростно със себе си. Ще е малко зор да докарам различен характер на всеки ник - но пък като се замисля е добро предизвикателство
негативния тон преобладава навсякъде. Просто е безсмислено човек да се изказва позитивно за която и да е компания освен ако не разчита на много къса спекула. Но подобна спекула като цяло води само до загуби и/или пропуснати ползи. така че самия факт че преобладава негативен фон трябва да показва че повечето са дългосрочно ориентирани и купуват ли купуват. Или по-скоро са се заложили да купуват на ниското. И от много тарикатеене не стават никакви сделки. Иначе човек трябва да не е в час, че да пише като халтав в форум за икономика. То почти всичко друго е по-интересно от финанси и икономика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТи така ли правиш.като гледам явно не влагаш много мисъл в постовете си, ако си така и в инвестирането то всеки метод основан на случаен избор ще е равностоен с останалите. Само гледай да не прекаляваш със сините хапчета за надъхване. Иначе избора няма да е съвсем случаен и ще изкривиш извадката.
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнениеПо-добре си погледни в гащитеТам ще видиш дали ще расте или ще пада
като гледам явно не влагаш много мисъл в постовете си, ако си така и в инвестирането то всеки метод основан на случаен избор ще е равностоен с останалите. Само гледай да не прекаляваш със сините хапчета за надъхване. Иначе избора няма да е съвсем случаен и ще изкривиш извадката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ аз прогнозирам че май 2014 софикс ще е 1500 ама какво от това. Гледат в тавана и правят прогнози. Видяфми ги колко са им точно прогнозите преди.Там ще видиш дали ще расте или ще пада
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАми потърси ги на ликвидни пазари. P/S беше масово използван в източна европа - не само в България защото се предполагаше че застрахователния пазар ще расте много бурно. Това очакване не се оказа вярно. Въпреки това повечето сделки в източна европа за придобиване на застрахователи и то през 2006-2007 ставаха на P/S около 2. сещам се че Сърбите се пробваха да си продадат един от най-големите застрахователи на 2,2 и не успяха. Ако не ме лъже паметта купувачите даваха 1,8 - но това беше преди 3 години така че може и да не съм съвсем точен.
От началото на кризата застрахователите се оценяват на tangible book value. Никой не иска да дава над тази стойност.
http://www.investor.bg/news/article/98393/333.html
От май.2010 год.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАбсолютнокофти ще е само ако тогава все още имат по много акции
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениетук манипулаторите ще бъдат тотално....разконспирирани...
рано или къснокофти ще е само ако тогава все още имат по много акции
Коментар
Коментар