IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Не знам, но имали дилъри във Факултето.
    Носи се слух, че има някаква връзка с ЕМ Комплект 33
    А-а-а тоя от ЕМ Комплект 33 е друга бира. Един напълно луд, известен повече от 10 години във форумите на dir.bg с ник "Мулето". Луд за връзване ..... Ама де да знам ... може и да е роднина нещо на известния столипиновски мангал и инвеститор на БФБ ....
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
      Части за Сааб купувам само от Скандинавия моторс или от английските сайтове като PartsForSaabs и т.н.

А тоя от Столипиново да не би да е един със шкмебеджийница дето пише тук редовно във форума?
      Много е възможно, но пък имали дилъри във Факултето.
      Носи се слух, че има някаква връзка с ЕМ Комплект 33

Коментар

За официален вносител не знам, но от магазина на ъгъла на Евлоги Георгиев и Мадрид казаха, че продават оригинални части за Сааб, някакъв от Столипиново бил вносител...
        Части за Сааб купувам само от Скандинавия моторс или от английските сайтове като PartsForSaabs и т.н.

А тоя от Столипиново да не би да е един със шкембеджийница дето пише тук редовно във форума?
        Last edited by netware5; 15.09.2010, 00:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
          Дреме ми на к.ра за Групата ..... единственото, което ме интересува е да има официален вносител на Сааб за България, щото съм голем фен и член на клуб Сааб ....

Имам акции и не е препоръка
          За официален вносител не знам, но от магазина на ъгъла на Евлоги Георгиев и Мадрид казаха, че продават оригинални части за Сааб, някакъв от Столипиново бил вносител...

Коментар

Ами ето малко инсайд инфо - вътрешен човек ми даде следващата структура на Холда:
            Каза, че ако нещата с автомобилите не се оправят до няколко месеца, ще има недобри последствия за Групата, и вече са се подготвили:

Дреме ми на к.ра за Групата ..... единственото, което ме интересува е да има официален вносител на Сааб за България, щото съм голем фен и член на клуб Сааб ....

Имам акции и не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              факи,
              когато извадиш от схемата някои от колонките с тъмносини шапки .. тогава го изтъквай като минус... сега е +++.
              Яко намаляване на дълга + изчистване на структурата, но тези неща явно не ти говорят много.

успех
              Ами ето малко инсайд инфо - вътрешен човек ми даде следващата структура на Холда:
              Каза, че ако нещата с автомобилите не се оправят до няколко месеца, ще има недобри последствия за Групата, и вече са се подготвили:

Last edited by Факушкa; 15.09.2010, 00:18.

Коментар

Бай ти Факи винаги дебне.
                факи,
                когато извадиш от схемата някои от колонките с тъмносини шапки .. тогава го изтъквай като минус... сега е +++.
                Яко намаляване на дълга + изчистване на структурата, но тези неща явно не ти говорят много.

успех
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Е, то си трябва Да речем, че е за спортна форма, щом не ти се бърбори в детайли.

Коментар

Mного тихо бе!
                    Я вижте какво подочух - картинката със структурата на Холда след като продадат некои компании и активите им намалеят:

амиии. според равновесния активите са надути и без тва така че кво да се шашкаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                      Красота, над 10 кинта на акция в бизнес и остават по лев на акция в кеш за бакшиш

Тук тихо, ама гледам по две други ликвидни сте по активен тез дни.. какво казват баровците, има ли и там нещо да се дебне, или просто се шляеш

Коментар

• Красота, над 10 кинта на акция в бизнес и остават по лев на акция в кеш за бакшиш

Тук тихо, ама гледам по две други ликвидни сте по активен тез дни.. какво казват баровците, има ли и там нещо да се дебне, или просто се шляеш

Коментар

• Mного тихо бе!
                          Я вижте какво подочух - картинката със структурата на Холда след като продадат некои компании и активите им намалеят:

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                            На 3 лева
                            3 лева? Абе вие да не очаквате катурване на борда и срив на лева до 20 за едно евро?

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнение
                              Темпа на спад се забавя, но базата за сравнение с всеки изминал месец пада. Средната продажба за осемте месеца на годината е колкото през август - така, че реално нямаме увеличение на продажбите. Много, много жалко за интусиастите тук.
                              Продажбите на нови автомобили намаляват с 12% през август
                              Лошо Седларов, лошо !
                              Кажи, какво става в као, монбат и другите ти дългосрочни инвестиции !
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
                                Тук дилемата стана Хамлетовска:"Да го бъде,или да не го бъде".
                                Поздравления Гакси! Срахотна, ободряваща снимка.
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X