Първоначално изпратено от Факушкa
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеЧасти за Сааб купувам само от Скандинавия моторс или от английските сайтове като PartsForSaabs и т.н.
А тоя от Столипиново да не би да е един със шкмебеджийница дето пише тук редовно във форума?
Носи се слух, че има някаква връзка с ЕМ Комплект 33
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЗа официален вносител не знам, но от магазина на ъгъла на Евлоги Георгиев и Мадрид казаха, че продават оригинални части за Сааб, някакъв от Столипиново бил вносител...
А тоя от Столипиново да не би да е един със шкембеджийница дето пише тук редовно във форума?Last edited by netware5; 15.09.2010, 00:40.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеДреме ми на к.ра за Групата ..... единственото, което ме интересува е да има официален вносител на Сааб за България, щото съм голем фен и член на клуб Сааб ....
Имам акции и не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеАми ето малко инсайд инфо - вътрешен човек ми даде следващата структура на Холда:
Каза, че ако нещата с автомобилите не се оправят до няколко месеца, ще има недобри последствия за Групата, и вече са се подготвили:
Имам акции и не е препоръкаHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениефаки,
когато извадиш от схемата някои от колонките с тъмносини шапки .. тогава го изтъквай като минус... сега е +++.
Яко намаляване на дълга + изчистване на структурата, но тези неща явно не ти говорят много.
успех
Каза, че ако нещата с автомобилите не се оправят до няколко месеца, ще има недобри последствия за Групата, и вече са се подготвили:
Last edited by Факушкa; 15.09.2010, 00:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеБай ти Факи винаги дебне.
когато извадиш от схемата някои от колонките с тъмносини шапки .. тогава го изтъквай като минус... сега е +++.
Яко намаляване на дълга + изчистване на структурата, но тези неща явно не ти говорят много.
успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеБай ти Факи винаги дебне.Да речем, че е за спортна форма, щом не ти се бърбори в детайли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеMного тихо бе!
Я вижте какво подочух - картинката със структурата на Холда след като продадат некои компании и активите им намалеят:
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеКрасота, над 10 кинта на акция в бизнес и остават по лев на акция в кеш за бакшиш
Тук тихо, ама гледам по две други ликвидни сте по активен тез дни..какво казват баровците, има ли и там нещо да се дебне, или просто се шляеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеНа 3 лева
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеТемпа на спад се забавя, но базата за сравнение с всеки изминал месец пада. Средната продажба за осемте месеца на годината е колкото през август - така, че реално нямаме увеличение на продажбите. Много, много жалко за интусиастите тук.Продажбите на нови автомобили намаляват с 12% през август
Кажи, какво става в као, монбат и другите ти дългосрочни инвестиции !Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар