на фона на масовото разсрочване на облигационни емисии, предоговаряне на кредити и директно спиране на плащанията от някои други дружества .. не мисля, че доверието на кредиторите точно към еврохолд ще падне...напротив
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
ОК
Дори и да приемем, че не се сговни пазара, само холдинга реализира сериозни постоянни разходи за управление. Вероятно десетина милиона годишно. Ти смяташ, че дъщерните ще направят 15-20 млн печалба, за да избият това? Успех ти пожелавам. Евроинс за мен е застраховател със затихващи функции, лихвените нива ще се вдигат като проценти, защото доверието на кредиторите намалява. И да не забравяме, че холдинга не притежава 100% от застрахователите си. А примерно 60% от българския, 80% от румънския и т.н. Така че цитираните от теб печалби пак няма да стигат. Още повече, че Глобал файненс имат привилегирован статут в устава на ЕИГ. И холдинга пари от него скоро няма да види.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеБерти, убебден съм че миналата година си очаквал 5-10 млн лева печалба за тази, през 2008 за 2009 и т.н. Много ми прилича на очакванията на Пепи за пътищата. Можеш ли да сметнеш при какви продажби Еврохолд може да излезе на печалба от основната дейност?
прогнозата за 5-10 милки е при положение, че глобално кризата не удари отново пролетта на 2011. В момента ситуацията е на кантар и само печатниците на централните банки могат да натиснат везните в полза на измъкване от кризата.
да приемем , че се случи измъкването от кризата
ефекта от продажбата на дъщерните :
1. сериозно намаление на дълга
2. освободен адм. капацитет на мениджмънта
очаквам догодина румънците да са на +
евроинс около нулата и малко +
лизинга малко +
колите...едно 20% ръст спрямо 2010 = +
финанса и там малко +
като сложиш и намелнието от 3 милки на разходите за лихви.
мисля , че ще се получи мин 5 милки.
ако се сговни пазаря....остава да чакаме .... то ако беше сигурно нямаше да е интересно.
успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
ОК
Берти, убебден съм че миналата година си очаквал 5-10 млн лева печалба за тази, през 2008 за 2009 и т.н. Много ми прилича на очакванията на Пепи за пътищата. Можеш ли да сметнеш при какви продажби Еврохолд може да излезе на печалба от основната дейност?
Коментар
-
колеги,
не виждам смисъл да им се връзвате на факушката и компания. това са последните хора във форума с които може да се води разговор по същество, но за сметка на това се 'Хранят' от нашия гняв. Аз лично вече не мисля да се занимавам с тях.
Относно еврохолд - ами от самолет се вижда, че ситуацията на пазара на нови коли не е розова..оттам и лизинга не е цъфнал. От днес за утре няма как да се съживи. Моята стратегия е чакане и допълване.
Резултата от продажбите тази есен според мен ще се види догодина. Да не ни мине котка път...догодина очаквам една печалба от порядъка на 5-10 милки - този път от основните дейности на холдинга, а ако не е догодина ще е подогодина.
Поздрави и успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Днес, 02:38
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение...спряха и кафе да пият...
А бе не знам за другите, но на тебе кафето явно ти е дошло в повече. Сън не те хваща да коментираш компания, от която нямаш акции...
Според мене имаш нужда от това:
Айде със здраве, и няма нужда да ми благодаришLast edited by SEBULBA; 20.10.2010, 09:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеБратчет, писнало ни е от анимационни герои. Ти не си информиран колко ти е ставката на пост, еле за друго, а ние няма да те информираме фри за нищо което струва нещо.
Много си далеч от зарзалата и нямаш как да върнеш жеста!
А кои сте вие? Да не би да сте тези, които при цена под 7.50 за акция спряха сутрин и кафе да пият, и купуваха ли, купуваха, на тази ниска цена?
Че и отчети се научиха да четат, къде да ги намират, как да ги тълкуват...
Ха-ха-хаеееехааа!
ПС Гледайте мостчето, сещайте се за холдчето.Last edited by Факушкa; 20.10.2010, 02:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеОхо,виж го ти,cymru.Агресивен.
Но аз нямам проблеми с някого или нещо,влизам в темата,защото все повече ми допадате.Ти не правиш изключение,само дето си по-гласовит.Прескачам картинките,те не са за всекиго.За възпитанието - не са първите седем години,cymru, последните седем са.
цитат :форекс мастерс:
"тук конценрацията на хора с маниакална депресивност е ФАКТ "
п.п. много мислих : чий ,го дървя в тази тема !!!!!!По-добър отговор от :форекс мастерс не измислих !!!!!
П.П. аз и други ,като мен ,просто се опитваме да лекуваме ,тази ДЕПРЕСИВНОСТ !!!
П.П. Това добре ,но имам натрапчивото усещане ,че лекувайки маниакалната депресивност на ентусиастите от еврохолд
ние заприличаме на СИЗИФ !
Все тая ! Тъжно ,много тъжно !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеАми както казах по-доле
Много си далеч от зарзалата и нямаш как да върнеш жеста!
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-A100% съм сигурен, че не знаеш какво е "мечи капан"
Първоначално изпратено от ФакушкаРадвам се, че всичко ви е ясно - кога излизат отчетите, как да ги четете, какво е мечи капан...
Абе друго си е да си информиран и да ги знаеш нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение... какво е мечи капан...
Абе друго си е да си информиран и да ги знаеш нещата.
100% съм сигурен, че не знаеш какво е "мечи капан"МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
Коментар