IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• на фона на масовото разсрочване на облигационни емисии, предоговаряне на кредити и директно спиране на плащанията от някои други дружества .. не мисля, че доверието на кредиторите точно към еврохолд ще падне...напротив
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Дори и да приемем, че не се сговни пазара, само холдинга реализира сериозни постоянни разходи за управление. Вероятно десетина милиона годишно. Ти смяташ, че дъщерните ще направят 15-20 млн печалба, за да избият това? Успех ти пожелавам. Евроинс за мен е застраховател със затихващи функции, лихвените нива ще се вдигат като проценти, защото доверието на кредиторите намалява. И да не забравяме, че холдинга не притежава 100% от застрахователите си. А примерно 60% от българския, 80% от румънския и т.н. Така че цитираните от теб печалби пак няма да стигат. Още повече, че Глобал файненс имат привилегирован статут в устава на ЕИГ. И холдинга пари от него скоро няма да види.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
        Берти, убебден съм че миналата година си очаквал 5-10 млн лева печалба за тази, през 2008 за 2009 и т.н. Много ми прилича на очакванията на Пепи за пътищата. Можеш ли да сметнеш при какви продажби Еврохолд може да излезе на печалба от основната дейност?
        колега с тебе може да се говори ( не те слагам в една група с факи,артиста и сие)

прогнозата за 5-10 милки е при положение, че глобално кризата не удари отново пролетта на 2011. В момента ситуацията е на кантар и само печатниците на централните банки могат да натиснат везните в полза на измъкване от кризата.

да приемем , че се случи измъкването от кризата

ефекта от продажбата на дъщерните :
        1. сериозно намаление на дълга
        2. освободен адм. капацитет на мениджмънта

очаквам догодина румънците да са на +
        евроинс около нулата и малко +
        лизинга малко +
        колите...едно 20% ръст спрямо 2010 = +
        финанса и там малко +

като сложиш и намелнието от 3 милки на разходите за лихви.

мисля , че ще се получи мин 5 милки.

ако се сговни пазаря....остава да чакаме .... то ако беше сигурно нямаше да е интересно.

успех

Коментар

• Берти, убебден съм че миналата година си очаквал 5-10 млн лева печалба за тази, през 2008 за 2009 и т.н. Много ми прилича на очакванията на Пепи за пътищата. Можеш ли да сметнеш при какви продажби Еврохолд може да излезе на печалба от основната дейност?

Коментар

• колеги,

не виждам смисъл да им се връзвате на факушката и компания. това са последните хора във форума с които може да се води разговор по същество, но за сметка на това се 'Хранят' от нашия гняв. Аз лично вече не мисля да се занимавам с тях.

Относно еврохолд - ами от самолет се вижда, че ситуацията на пазара на нови коли не е розова..оттам и лизинга не е цъфнал. От днес за утре няма как да се съживи. Моята стратегия е чакане и допълване.

Резултата от продажбите тази есен според мен ще се види догодина. Да не ни мине котка път...догодина очаквам една печалба от порядъка на 5-10 милки - този път от основните дейности на холдинга, а ако не е догодина ще е подогодина.

Поздрави и успех

Коментар

• Днес, 02:38
              Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
              ...спряха и кафе да пият...
              За последно променено от Факушкa : Днес в 02:49

А бе не знам за другите, но на тебе кафето явно ти е дошло в повече. Сън не те хваща да коментираш компания, от която нямаш акции...

Според мене имаш нужда от това:

Айде със здраве, и няма нужда да ми благодариш
              Last edited by SEBULBA; 20.10.2010, 09:22.

Коментар

• Годишна среща с акционерите, май няма да има тази година? Миналата година беше на 14 октомври.

Коментар

• Абе не знам за ние, но поне нямаме спор кои сте вие и кой за какво е информиран

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                    Братчет, писнало ни е от анимационни герои. Ти не си информиран колко ти е ставката на пост, еле за друго, а ние няма да те информираме фри за нищо което струва нещо.

Много си далеч от зарзалата и нямаш как да върнеш жеста!
                    Писнало ви е?
                    А кои сте вие? Да не би да сте тези, които при цена под 7.50 за акция спряха сутрин и кафе да пият, и купуваха ли, купуваха, на тази ниска цена?
                    Че и отчети се научиха да четат, къде да ги намират, как да ги тълкуват...

Ха-ха-хаеееехааа!

ПС Гледайте мостчето, сещайте се за холдчето.
                    Last edited by Факушкa; 20.10.2010, 02:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                      Охо,виж го ти,cymru.Агресивен.
                      Но аз нямам проблеми с някого или нещо,влизам в темата,защото все повече ми допадате.Ти не правиш изключение,само дето си по-гласовит.Прескачам картинките,те не са за всекиго.За възпитанието - не са първите седем години,cymru, последните седем са.
                      само ,бих добавил :

цитат :форекс мастерс:
                      "тук конценрацията на хора с маниакална депресивност е ФАКТ "

п.п. много мислих : чий ,го дървя в тази тема !!!!!!По-добър отговор от :форекс мастерс не измислих !!!!!

П.П. аз и други ,като мен ,просто се опитваме да лекуваме ,тази ДЕПРЕСИВНОСТ !!!

П.П. Това добре ,но имам натрапчивото усещане ,че лекувайки маниакалната депресивност на ентусиастите от еврохолд
                      ние заприличаме на СИЗИФ !
                      Все тая ! Тъжно ,много тъжно !

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                          Ами както казах по-доле
                          Братчет, писнало ни е от анимационни герои. Ти не си информиран колко ти е ставката на пост, еле за друго, а ние няма да те информираме фри за нищо което струва нещо.

Много си далеч от зарзалата и нямаш как да върнеш жеста!

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                            100% съм сигурен, че не знаеш какво е "мечи капан"
                            Ами както казах по-доле

Първоначално изпратено от Факушка
                            Радвам се, че всичко ви е ясно - кога излизат отчетите, как да ги четете, какво е мечи капан...

Абе друго си е да си информиран и да ги знаеш нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                              ... какво е мечи капан...

100% съм сигурен, че не знаеш какво е "мечи капан"
                              МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от NOK
                                по-надолу ти бях писал да се осведомиш кога и какви отчети излизат, ама на - не четеш.
                                Вярно че си написал.
                                Радвам се, че всичко ви е ясно - кога излизат отчетите, как да ги четете, какво е мечи капан...

Коментар

Working...
                                X