If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Е, мисля, е е тъпо брокер да иска да прави твои застраховки и да му откажеш Но да се състезаваш с другите застрахователи, за да дадеш по-голяма комисионна също е тъпо Много правилно си действат Евроинс, ако искаш работи, ако не искаш- ходи при друг застраховател А че комисионните са високи, не са- огромни са И по-лошо, НЕОПрАВДАНИ Много е лесно само да инкасираш пари от задължителни застраховки, я да ви видя на животозастраховане Не само защото ме засяга лично, но предлагам да се намалят до минимум комисионните за задължителни застраховки, да станат 3-5% и да се повишат за животозастраховане Само тогава ще се развие нормално застраховане в България А сега какво - появили се двама тарикати, направили два брокера, кръстили ги с вносни имена, открито нарушават законите и се опитват да представят собствените си интереси като интереси на общността на застрахователните брокери НЯмА ТАКОВА НЕЩО! По добре ЯХ и НЗ да помислят доколко честно изкарват хляба си и доколко са лоялни към хората, които им вярват Гледах я тая среща и му се чудя на Асен - що се занимава с хора, които са сто пъти под неговата класа
Стига и ти, за втори път го пишеш това, та си направих труда да проверя още тогава. На този брокер общо 257К му е прихода до Q2 .. Например прихдите на Евролийз от комисионни само от Евроинс са в пъти повече за периода! Виж кой го държи и сметни колко е изкарал конкретно от тази дейност. И какво да точат по точно.. нашето участие оценено на мизерна сума, стига глупости... Който и да е Мажоритар може да къде по елегантно да прави каквото си иска, по принцип
Въобще не ме интересува, че малко е източено. Важен е принципът! Защо преди брокерът беше дружество от холдинга, а сега е дружество извън холдинга? Може стотинки да се отклоняват по този начин, но това са и МОИ СТОТИНКИ! Имам акции!
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Аз вярвам на себе си. Клиент съм на Евроинс и мога да потвърдя, че работят с брокери. И по-лошо - в моя случай става въпрос за свързано лице, но извън структурата на Еврохолд. Много се изненадах, когато тръгнах да си подновявам каското. Досега посредникът беше една от автомобилните компании в холдинга. Сиреч това си беше част от услугата - продадоха ми кола, и после ми предлагат и застрахователни услуги. Дотук нищо лошо - моите пари така или иначе се консолидират в холдинга. Но от няколко месеца, въпросният посредник е Старком Брокер, която е извън холдинга, но се контролира от същите лица. Намирисва ми на източване на входа и изхода ..... не знам ....
Стига и ти, за втори път го пишеш това, та си направих труда да проверя още тогава. На този брокер общо 257К му е прихода до Q2 .. Например прихдите на Евролийз от комисионни само от Евроинс са в пъти повече за периода! Виж кой го държи и сметни колко е изкарал конкретно от тази дейност. И какво да точат по точно.. нашето участие оценено на мизерна сума, стига глупости... Който и да е Мажоритар може да къде по елегантно да прави каквото си иска, по принцип
1. споменЪ е най-великия спекулантин в тази тема!
2. Никой не ги разбира повече от него!
3. Той е толкова велик, че един ник не му стига.
4. Първият ник му е таен, защото ако се разбере кой е ще стане толкова по-велик, че няма да има смисъл да се пише там където е огрял.
приятна вечер
спомен ако беше купил на 90ст и продал на 1.80 щях да те призная... останалото е чист късмет.
е, да! който е купил на 3 лева и е продал на 7-8лв., после е купил на 0.90лв. и е продал на 1.40лв. си е чисто и просто късметлия.
а онези които са са купили на 7-8-9 лева и до ден днешен осредняват - просто са гении.
а ти? ти скоро ще бъдеш мажоритар - с тези бясни темпове, с които купуваш през ден по няколко десетки К акции на еврохолда
хехехе
когато някой започне да губи почва под краката си в спора, започва да приписва чужди думи в устата на опонента си. къде съм написал, че Асен е балък??? това противопоставяне "тариикат-балък" май ти го написа
а иначе като се замисли човек, вярно, че Асен е тарикат - шитна ви едни акции на 3 кинта, а сега същите струват 80 стинки. е, някои балъци си ги продадохме на 7-8 лева, ама това е друг, болезнен за теб въпрос
относно многознайковците - аз разбирам само от 3 неща: финанси, футбол и жени. дай пример, някъде, някога да съм претендирал, че разбирам от всичко. предпочитам да разбирам от едно нещо, но както трябва, вместо от всичко, но да съм навсякъде еднакво посредствен
много вътрешно ги приемаш нещата, явно затова си инсайдър
Финанси, футбол и жени
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
1. споменЪ е най-великия спекулантин в тази тема!
2. Никой не ги разбира повече от него!
3. Той е толкова велик, че един ник не му стига.
4. Първият ник му е таен, защото ако се разбере кой е ще стане толкова по-велик, че няма да има смисъл да се пише там където е огрял.
приятна вечер
спомен ако беше купил на 90ст и продал на 1.80 щях да те призная... останалото е чист късмет.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Карикатура като теб смята бай Асен за балък? Ами много ясно
По кръчмите ще срещнеш много такива като теб - разбират от всичко, печелят от всичко и всички останали (освен тях) са балъци :-)
Ти си тарикат а аз съм балък, нали?
хехехе
когато някой започне да губи почва под краката си в спора, започва да приписва чужди думи в устата на опонента си. къде съм написал, че Асен е балък??? това противопоставяне "тариикат-балък" май ти го написа
а иначе като се замисли човек, вярно, че Асен е тарикат - шитна ви едни акции на 3 кинта, а сега същите струват 80 стинки. е, някои балъци си ги продадохме на 7-8 лева, ама това е друг, болезнен за теб въпрос
относно многознайковците - аз разбирам само от 3 неща: финанси, футбол и жени. дай пример, някъде, някога да съм претендирал, че разбирам от всичко. предпочитам да разбирам от едно нещо, но както трябва, вместо от всичко, но да съм навсякъде еднакво посредствен
много вътрешно ги приемаш нещата, явно затова си инсайдър
завалийката, дори от иронията не долавя
бай ти Асен, понеже е голям "тарикат", та затова от доста време душа бере покрай любимия ви холд , а балъка споменЪ си направи хубавата печалба навремето и сега ви гледа сеира. и понеже е голям балък, зимата на 2009 си купи на 0.90 и след 3-4 месеца ги продаде на 1.40, ама защото е балък, не за друго
а относно времето за губене - последните 3 години не се ли числят към най-загубените и безмислени в твоя икономически-активен живот? дано поне си се ориентирал на време и си усъвършенствал плуването, че вече л****а са ти стигнали до брадичката и ще трябва да започваш да гребеш с шепите
Карикатура като теб смята бай Асен за балък? Ами много ясно
По кръчмите ще срещнеш много такива като теб - разбират от всичко, печелят от всичко и всички останали (освен тях) са балъци :-)
Ти си тарикат а аз съм балък, нали?
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Активно участие в срещата взе Асен Христов, председател на надзорния съвет на Еврохолд България. Той разкритикува застрахователните посредници, тъй като според него те взимат два пъти по-големи комисиони в абсолютно изражение от европейските си колеги. „В Испания комисионите са 5%, в Македония 7%, а в България стигат до 35%. От две години ние спряхме въобще да работим с брокери“, посочи Христов.
Аз вярвам на себе си. Клиент съм на Евроинс и мога да потвърдя, че работят с брокери. И по-лошо - в моя случай става въпрос за свързано лице, но извън структурата на Еврохолд. Много се изненадах, когато тръгнах да си подновявам каското. Досега посредникът беше една от автомобилните компании в холдинга. Сиреч това си беше част от услугата - продадоха ми кола, и после ми предлагат и застрахователни услуги. Дотук нищо лошо - моите пари така или иначе се консолидират в холдинга. Но от няколко месеца, въпросният посредник е Старком Брокер, която е извън холдинга, но се контролира от същите лица. Намирисва ми на източване на входа и изхода ..... не знам ....
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
E OK убеди ли се че това, което понякога усилено търсиш, често се намира под носа ти - можеше и по-рано да го разбереш ако беше малко по-учтив.
С най-добри пожелания
Коментар