Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Q10
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеолеле
значи според теб БФБ отразява реалния фундамент.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
олеле
значи според теб БФБ отразява реалния фундамент.
понеже си готин щи кажа
компании има много
ето ти едно малко примерче за една малка 'финанска' в развит пазар
http://www.google.com/finance?q=c
не знам чувал ли си я.. казва се ситигруп
2007 55$
2009 под 1$
би ли ми сметнал , че съм малко зле с мат'матиката + не е фалирала още
понеже ще кажеш "майни го т'ва смотано сити"
http://www.google.com/finance?q=db
дойче банка
2007 - 159$
2009 - 22$
(цифрите са ориентировъчни)
примери бол...
готин си , ама ти трябва още, за да си авторитет.
на падащ пазар и баба знае да мечкосва.
приятна ти вечертова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеказвал съм го и преди. За мен важно е да не фалирГа, а колкото по-ниско слезе..толко по-голем ролер (ролс ройс) ще си купя после
Викаш, важното е да не фалирва, а? Абе няма да фалира не бой се... Че химко, патките, кремиковци да не би да са фалирали? Нищо им няма, пак си се търгуват... Чакат си "стратегическия" инвеститор и ще си се търгуват и занапред...
Чеша се по главата и се мъча да си спомня... Дори и за един случай, дори и на една борса по света, накога цената на една компания да е паднала с 90%... и да не е фалирала... Нещо не мога да се сетя! Някой да ме подсети?...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеАз писма поклучавам всеки ден. Предимно емайли.
Ама за какво говориш, че не е ясно?Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеФаки,пепи има вече писъмце!!!Да не си ти вторият,по други точки???
Ама за какво говориш, че не е ясно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеБрей как лети времето - не съм усетил кога е станало 03:48 заранта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеТова червеното във връзка с бълбукането наричаш сделки?
Не знаех досега, че пилеенето на пари се нарича можене да се правят сделки. Но пък със сигурност записваш участие.
А бълбукане ще има доста.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеТова червеното във връзка с бълбукането наричаш сделки?
Не знаех досега, че пилеенето на пари се нарича можене да се правят сделки. Но пък със сигурност записваш участие.
А бълбукане ще има доста.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениетака е, но освен да пея мога и да правя сделки.
набълбуках се сериозно на 1.40 до 1.55
после влизането в софик ми дойде добре
после пак бълбуках в резултат съм доволно снижил цената и се ослушвам за още бълбук.
казвал съм го и преди. За мен важно е да не фалирГа, а колкото по-ниско слезе..толко по-голем ролер (ролс ройс) ще си купя после, за да возя факушката
поздрави
А бълбукане ще има доста.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениетака е, но освен да пея мога и да правя сделки.
после пак бълбуках в резултат съм доволно снижил цената и се ослушвам за още бълбук.
казвал съм го и преди. За мен важно е да не фалирГа, а колкото по-ниско слезе..толко по-голем ролер (ролс ройс) ще си купя после, за да возя факушката
поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеЕй не те знам кво си що ли за същество,ама утре ще питам някой хора от холдинга за твоето творчество.То бива бъзик тук дето го правим и се заядаме ама това твойто май идва в повече.И ми е интересно що никой не обръща внимание на тия твои "предсказания".
.. Но ако искаш оплачи се на КФН.
А най-добре се оплачи на арменския поп.
Last edited by Факушкa; 17.11.2010, 20:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениебертрамков, същото припяваше и кат беше на 1,40 лева...
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепродадеш сега е все едно да купиш на 8, че и по-кофти даже.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар