Б .Б .нали иска да докаже ,че България може .Нека бъдем търпеливи и да видим дали България ,като държава може да се справи с проблемите в "Кремиковци" и с "Кремиковци" като проблем !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кремиковци (4KW / KREM) - архив до 01.09.11 (тема 2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Днеска Диков щял да говори за Кремиковци. Който може да гледа и пишете какво е казал http://novini.dir.bg/2009/07/13/news4761908.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от VolfПървоначално изпратено от женаПървоначално изпратено от женаПървоначално изпратено от ИнесаНякой знае ли как вървят плащанията, очаква ли се аванс за юни или заплата декември?
Първоначално изпратено от engeneringЗа плащанията не знам как вървят ,но знам че Каназирева има някакъв странен критерий за разрешаване на платени отпуски на хората .Масово се таксуват неплатени дни ,независимо ,че отпуската за годината не е изразходена ,да не говорим за гаврата с вредните дни ,които могат да се ползуват едва на края на годината .Никъде в КТ няма за раздробяване на годишния платен отпуск по месеци и право на ползуване на 2 или 2 1/2 дни за отработен месец .Синдикатите защо спят ,да сезират инспекцията по труда ,социално министерство ,ако щете и прокуратурата .Така мисля аз ,че се нарушава КТ с тези своеволия на "Мамчето" .
Коментар
-
Първоначално изпратено от женаПървоначално изпратено от женаПървоначално изпратено от ИнесаНякой знае ли как вървят плащанията, очаква ли се аванс за юни или заплата декември?
Първоначално изпратено от engeneringЗа плащанията не знам как вървят ,но знам че Каназирева има някакъв странен критерий за разрешаване на платени отпуски на хората .Масово се таксуват неплатени дни ,независимо ,че отпуската за годината не е изразходена ,да не говорим за гаврата с вредните дни ,които могат да се ползуват едва на края на годината .Никъде в КТ няма за раздробяване на годишния платен отпуск по месеци и право на ползуване на 2 или 2 1/2 дни за отработен месец .Синдикатите защо спят ,да сезират инспекцията по труда ,социално министерство ,ако щете и прокуратурата .Така мисля аз ,че се нарушава КТ с тези своеволия на "Мамчето" .
Коментар
-
Първоначално изпратено от женаПървоначално изпратено от ИнесаНякой знае ли как вървят плащанията, очаква ли се аванс за юни или заплата декември?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИнесаНякой знае ли как вървят плащанията, очаква ли се аванс за юни или заплата декември?
Коментар
-
За плащанията не знам как вървят ,но знам че Каназирева има някакъв странен критерий за разрешаване на платени отпуски на хората .Масово се таксуват неплатени дни ,независимо ,че отпуската за годината не е изразходена ,да не говорим за гаврата с вредните дни ,които могат да се ползуват едва на края на годината .Никъде в КТ няма за раздробяване на годишния платен отпуск по месеци и право на ползуване на 2 или 2 1/2 дни за отработен месец .Синдикатите защо спят ,да сезират инспекцията по труда ,социално министерство ,ако щете и прокуратурата .Така мисля аз ,че се нарушава КТ с тези своеволия на "Мамчето" .
Коментар
-
Първоначално изпратено от az_sumПървоначално изпратено от vviНа кого вдигат авансите az_sum.Коректно пиши,не така интригантски.Дай сериозни подробности.
ВСИчКИ ПЕНСИОНЕРИ ТРАЯБВА ДА СЕ УВОЛНЯТ!!!!
Ще се наиграят спокойно, ще се наиграят,,, само да не забравят, че ги наблюдават
Но има кои да им им поиска обяснение, споко. Нека се оакат още,,,,
Коментар
-
[quote="GOOD"]Пламенчо,Цветанчо
Не се излагайте!На еми отдела заслужава 200% аванс!?!?Тези хорица нямат мира!Те не знаят почивка.Пишат,след това поправят,хора проверяват,отново пишат и така ,та по 6 месеца на документ.Знаете ли Вие,че в друга фирма по света,такова чудо ОТРЗ няма!!!Хората си имат мрежи и програми ,всичко става на мига и без 100 000 лв.за заплати и извънреден труд!КПД на Каназирка и сие е не по вече от 10%.
Какво има да му мисли? Ако преди да стане някои Пламенчо минаваше за умен, то след като го извадиха от завода и го направиха директор се разбра колко му е умственият багаж, но са съжаление касно се разбра каква грешка са направили. Та същите тези ХОРА с главни букви щото те с годините са доказали качествата си на ръководители бяха уволнени както се казва за благодарност, но те за разлика от него са кадърни и ще си намерят работа. Та на Пламенчо му изнася, а и до толкова му стига ума, както казах по-горе, та кога ли му се е налагало да взима важни решения?, а и ''МАМА'' е незаменима, бре. Съжалявам за израза мама, и аз се възмущавам за този и прякор, щото знам че мамите са свято нещо, а при нея няма нищо свято, освен парите де
. Та чух, че пак се пускала по заводите да прави инспекции, да заляга и да снима,,,, милата колко хора и с какви големи заплати и лежът на гърба как да не заляга, а тя все пак е крехка женица.
- Пази се кучко, не се пренапрягай, ще вземеш да пукнеш кой ще храни многолюдната ти рода, или сте крали достатачно за 10 поколения напред???? Да се не притесняваме, а?
Тя от години му е личното ТРЗ още като е била при него в завода, затова си имат ''доверие'', та и сега тя казва кои каде е нужен, сменя си щатното както и хареса, та дори стига до там да подменя ватрешни страници щото, няма как да се подпишат наново от всички със задна дата и комисий , та за това че си превишава служебните права има оргни които че бадат сезирани, ама сега тя ръководи завода с желязна ръка и сега просто е непомрадваема, тая простакеса дето домъкна цял Перник и стадо пенсонерки които назначи на ключови места с цел лично облагодетелстване като трагнат продажбите на имоти например. Но това не е най-голямата трагедия, ГООД, как ще класифициташ секретарските задалжения на СЕКЛЕЦАРКАТА на Димитров, маи и е доста необикновена длъжностната характеристика кара го до работа, враща го от работа с джипа, и какви фасони прави,,,,мани -мани селска чест/но не от Маскани/, а и мъжа си уредила, яавно е много ''кадърна'', А?
Колкото и да ми е болно за завода, вече съм ЗА, да го затворят вместо куци бабички като Каназиреваи сие и секретарка да го управляват.
Представи си само колко може да се спести от заплатите на клана Каназиреви-Лиутови, и от секлецарки взели се на сериозно , о да не забравяме и техните мъже...
Коментар
Коментар