IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM) - архив до 01.09.11 (тема 2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Б .Б .нали иска да докаже ,че България може .Нека бъдем търпеливи и да видим дали България ,като държава може да се справи с проблемите в "Кремиковци" и с "Кремиковци" като проблем !

Коментар

• Днеска Диков щял да говори за Кремиковци. Който може да гледа и пишете какво е казал http://novini.dir.bg/2009/07/13/news4761908.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Volf
        Първоначално изпратено от engenering
        НЯМАМЕ ДЪРЖАВА ,ТОВА Е ИСТИНАТА !
        А СТИГА БЕ, НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИСТИНА ТОВА,КОГА ГО РАЗБРА?
        НЯМА СЕДМИЦА .

Коментар

• Най-големите айдуци,ги сложиха охрана,за да вардят още по-големите.Няма ли кой да дойде и да измете това всичко от там,и да сложат жандармерия ли,какво ли да го пазят.

Коментар

• Първоначално изпратено от engenering
            НЯМАМЕ ДЪРЖАВА ,ТОВА Е ИСТИНАТА !
            А СТИГА БЕ, НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИСТИНА ТОВА,КОГА ГО РАЗБРА?

Коментар

• НЯМАМЕ ДЪРЖАВА ,ТОВА Е ИСТИНАТА !

Коментар

• Първоначално изпратено от Volf
                Първоначално изпратено от жена
                Първоначално изпратено от Инеса
                Някой знае ли как вървят плащанията, очаква ли се аванс за юни или заплата декември?
                найстина ли ще почнат да дават заплати вече откъде имате такава информация ако е така дай боже да е истина и да вземем заплата за декември ако занете нещо пишете моля мисля че всички сме дълбоко заинтересувани
                и още един въпрос ако може някой да ми отговори имали ТРЗ в кремиковци в момента искам да си извадя бележка за дохода за да мога да получавам детски моля помогнете!благодаря предварително!
                Отговора е:

За плащанията не знам как вървят ,но знам че Каназирева има някакъв странен критерий за разрешаване на платени отпуски на хората .Масово се таксуват неплатени дни ,независимо ,че отпуската за годината не е изразходена ,да не говорим за гаврата с вредните дни ,които могат да се ползуват едва на края на годината .Никъде в КТ няма за раздробяване на годишния платен отпуск по месеци и право на ползуване на 2 или 2 1/2 дни за отработен месец .Синдикатите защо спят ,да сезират инспекцията по труда ,социално министерство ,ако щете и прокуратурата .Така мисля аз ,че се нарушава КТ с тези своеволия на "Мамчето" .
                Питаш за пари,според мен и главния прокурор требва да пита висшия мениджмънт как си раздава премии по 60000 и нагоре ,а работниците продължават да вземат авансово некакви пършиви аванси,включително и външната охрана взема премии -верно около 300 ,но това вече е лудост,хората изнемогват ,а онези пиявици смучат пари като за последно..

Коментар

• Първоначално изпратено от жена
                  Някой знае ли как вървят плащанията, очаква ли се аванс за юни или заплата декември?
                  найстина ли ще почнат да дават заплати вече откъде имате такава информация ако е така дай боже да е истина и да вземем заплата за декември ако занете нещо пишете моля мисля че всички сме дълбоко заинтересувани
                  и още един въпрос ако може някой да ми отговори имали ТРЗ в кремиковци в момента искам да си извадя бележка за дохода за да мога да получавам детски моля помогнете!благодаря предварително!
                  Отговора е:

За плащанията не знам как вървят ,но знам че Каназирева има някакъв странен критерий за разрешаване на платени отпуски на хората .Масово се таксуват неплатени дни ,независимо ,че отпуската за годината не е изразходена ,да не говорим за гаврата с вредните дни ,които могат да се ползуват едва на края на годината .Никъде в КТ няма за раздробяване на годишния платен отпуск по месеци и право на ползуване на 2 или 2 1/2 дни за отработен месец .Синдикатите защо спят ,да сезират инспекцията по труда ,социално министерство ,ако щете и прокуратурата .Така мисля аз ,че се нарушава КТ с тези своеволия на "Мамчето" .

Коментар

• Първоначално изпратено от жена

Коментар

• Първоначално изпратено от Инеса

Коментар

• За плащанията не знам как вървят ,но знам че Каназирева има някакъв странен критерий за разрешаване на платени отпуски на хората .Масово се таксуват неплатени дни ,независимо ,че отпуската за годината не е изразходена ,да не говорим за гаврата с вредните дни ,които могат да се ползуват едва на края на годината .Никъде в КТ няма за раздробяване на годишния платен отпуск по месеци и право на ползуване на 2 или 2 1/2 дни за отработен месец .Синдикатите защо спят ,да сезират инспекцията по труда ,социално министерство ,ако щете и прокуратурата .Така мисля аз ,че се нарушава КТ с тези своеволия на "Мамчето" .

Коментар

• Някой знае ли как вървят плащанията, очаква ли се аванс за юни или заплата декември?

Коментар

• Първоначално изпратено от az_sum
                            Първоначално изпратено от vvi
                            На кого вдигат авансите az_sum.Коректно пиши,не така интригантски.Дай сериозни подробности.
                            на каназирева и отдела им - 70 % , другите какво?! по - малко работят ли?!...
                            С 100% са охраната, за да залавя кражби и да спи спокойно по време на дежурство, да казвам ли, че братя Лютови /мъжа и девера на мама/ бяха преназначени на работа в гараж Витиня пенсионери с 1500 лева заплата/покри ги там за да не дразнят и тя да каже че е без пристрастна и спазва всички заповеди / , които си я взимат много редовно + пенсиите си , та нищо чудно тя да си е наредила да си взима 70% от заплатата.
                            ВСИчКИ ПЕНСИОНЕРИ ТРАЯБВА ДА СЕ УВОЛНЯТ!!!!
                            Ще се наиграят спокойно, ще се наиграят,,, само да не забравят, че ги наблюдават
                            Но има кои да им им поиска обяснение, споко. Нека се оакат още,,,,

Коментар

• Тук е форум не за разсъждения от този тип!
                              Както сте я подкарали, то си стана селска вечеринка!
                              Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• [quote="GOOD"]Пламенчо,Цветанчо

Не се излагайте!На еми отдела заслужава 200% аванс!?!?Тези хорица нямат мира!Те не знаят почивка.Пишат,след това поправят,хора проверяват,отново пишат и така ,та по 6 месеца на документ.Знаете ли Вие,че в друга фирма по света,такова чудо ОТРЗ няма!!!Хората си имат мрежи и програми ,всичко става на мига и без 100 000 лв.за заплати и извънреден труд!КПД на Каназирка и сие е не по вече от 10%.

Какво има да му мисли? Ако преди да стане някои Пламенчо минаваше за умен, то след като го извадиха от завода и го направиха директор се разбра колко му е умственият багаж, но са съжаление касно се разбра каква грешка са направили. Та същите тези ХОРА с главни букви щото те с годините са доказали качествата си на ръководители бяха уволнени както се казва за благодарност , но те за разлика от него са кадърни и ще си намерят работа. Та на Пламенчо му изнася, а и до толкова му стига ума, както казах по-горе, та кога ли му се е налагало да взима важни решения?, а и ''МАМА'' е незаменима, бре. Съжалявам за израза мама, и аз се възмущавам за този и прякор, щото знам че мамите са свято нещо, а при нея няма нищо свято, освен парите де . Та чух, че пак се пускала по заводите да прави инспекции, да заляга и да снима,,,, милата колко хора и с какви големи заплати и лежът на гърба как да не заляга, а тя все пак е крехка женица.
                                - Пази се кучко, не се пренапрягай, ще вземеш да пукнеш кой ще храни многолюдната ти рода, или сте крали достатачно за 10 поколения напред???? Да се не притесняваме, а?
                                Тя от години му е личното ТРЗ още като е била при него в завода, затова си имат ''доверие'', та и сега тя казва кои каде е нужен, сменя си щатното както и хареса, та дори стига до там да подменя ватрешни страници щото, няма как да се подпишат наново от всички със задна дата и комисий , та за това че си превишава служебните права има оргни които че бадат сезирани, ама сега тя ръководи завода с желязна ръка и сега просто е непомрадваема, тая простакеса дето домъкна цял Перник и стадо пенсонерки които назначи на ключови места с цел лично облагодетелстване като трагнат продажбите на имоти например. Но това не е най-голямата трагедия, ГООД, как ще класифициташ секретарските задалжения на СЕКЛЕЦАРКАТА на Димитров, маи и е доста необикновена длъжностната характеристика кара го до работа, враща го от работа с джипа, и какви фасони прави,,,,мани -мани селска чест/но не от Маскани/, а и мъжа си уредила, яавно е много ''кадърна'', А?
                                Колкото и да ми е болно за завода, вече съм ЗА, да го затворят вместо куци бабички като Каназиреваи сие и секретарка да го управляват.
                                Представи си само колко може да се спести от заплатите на клана Каназиреви-Лиутови, и от секлецарки взели се на сериозно , о да не забравяме и техните мъже...

Коментар

Working...
                                X