IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM) - архив до 01.09.11 (тема 2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "КРЕМИКОВЦИ" АД - в несъстоятелност

Резултати от търсенето
    Фирма "КРЕМИКОВЦИ" АД - в несъстоятелност, ЕИК 831642523
    Съдружници "ЕКОТЕХНОЛОГИИ" ООД - в несъстоятелност, ЕИК 121560003
    Едноличен собственик на капитала "ТЕЖКА МЕХАНИЗАЦИЯ-КРЕМИКОВЦИ" ЕООД, ЕИК 130352909
    Лице, в полза на което е наложен запорът "РОВОТЕЛ СЪРВИЗ" ООД, ЕИК 831850944
    Описание "ЕКОТЕХ 1" ООД, ЕИК 130468276
    Описание "ТЕЖКА МЕХАНИЗАЦИЯ-КРЕМИКОВЦИ" ЕООД, ЕИК 130352909
    Описание "ТЕЖКА МЕХАНИЗАЦИЯ-КРЕМИКОВЦИ" ЕООД, ЕИК 130352909
    Описание "НЕЗАВИСИМА ЛАБОРАТОРИЯ ЗА АНАЛИЗИ - 2000" ЕООД - в несъстоятелност, ЕИК 130292173
    Описание "КРЕМИКОВЦИ-АВТОТРАНСПОРТ" ЕООД, ЕИК 130255207

Коментар

• Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД) е дружество, което се образува от едно лице, което отговаря за задълженията на дружеството с дяловата си вноска в капитала на дружеството. ЕООД е капиталово дружество, чийто капитал е разделен на дялове, сумата от дяловете трябва да бъде равна на капитала. Минимално необходимият капитал за учредяване на ЕООД е в размер на 2 лв.

ЕООД е разновидност на ООД, но с тази разлика, че капиталът се притежава само от едно лице. Когато ООД се създава от едно лице, вместо дружествен договор се съставя учредителен акт. Когато капиталът на ООД принадлежи на едно лице, фирмата съдържа означението "еднолично ООД". Едноличният собственик на капитала управлява и представлява дружеството лично или чрез определен от него управител. Ако собственикът е юридическо лице, неговият ръководител или определено от него лице управлява дружеството. Едноличният собственик решава въпросите от компетентността на общото събрание, за което се съставя протокол в съответната за решенията на общото събрание форма.

Търговското дружество възниква като правен субект с вписването му в търговския регистър към Агенция по вписванията. На вписване подлежат и всички последващи промени на обстоятелствата на търговското дружество, както и неговото прекратяване. Тези вписвания имат конститутивно значение (дружеството възниква и промените съществуват от момента на вписването им) и оповестително значение (дават публичност на регистрираните факти)

Коментар

• Кой е вашият работодател?
        Прочете си договора!!!

Ако Мерджанов нещо се е оплел като пиле в калчища да не ви въвлича и вас в неговите игри.

Вие договор с Кремиковци ли имате или?

Коментар

• Първоначално изпратено от elisa Разгледай мнение
          НЛА-2000 ЕООД - Едноличен собственик на капитала "КРЕМИКОВЦИ" АД, ЕИК 831642523, държава: БЪЛГАРИЯ 20090904102714
          Прочети част ЕООД при регистрация на фирма и ще научиш доста неща!

http://www.registracia-na-eood.com/

Аналогичен е статуса и на Феросплавен завод!

пусни си в чичко Гугъл и това :
          Как се обявява ЕООД в несастоятелност?
          Last edited by badboy333; 22.07.2011, 17:09.
          Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• НЛА-2000 ЕООД - Едноличен собственик на капитала "КРЕМИКОВЦИ" АД, ЕИК 831642523, държава: БЪЛГАРИЯ 20090904102714

Коментар

• Първоначално изпратено от viviana Разгледай мнение
              естествено същата, но сега гледат от друга камбанария...
              Като независим юридически субект НЛА е легитимното лице, което трябва да се разплати с хората си а не Кремиковци от тук идва проблема, но някой трябва да го разясни на хората!

Правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност
              Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• "НЕЗАВИСИМА ЛАБОРАТОРИЯ ЗА АНАЛИЗИ - 2000" ЕООД - в несъстоятелност
                Общ статус Прокура
                Запор върху дружествен дял
                Несъстоятелност
                Обявени актове
                Актуален учредителен акт
                Досие
                Основни обстоятелства
                1. ЕИК 130292173 20090904102714 История Документи
                2. Фирма НЕЗАВИСИМА ЛАБОРАТОРИЯ ЗА АНАЛИЗИ - 2000 20090904102714 История Документи
                3. Правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност 20090904102714 История Документи
                4. Изписване на чужд език NEZAVISIMA LABORATORIA ZA ANALIZI - 2000 20090904102714 История Документи
                5. Седалище и адрес на управление БЪЛГАРИЯ
                област София (столица), община Столична
                гр. София
                район р-н Кремиковци
                ж.к. БОТУНЕЦ, АДМИНИСТРАТИВНА СГРАДА НА "КРЕМИКОВЦИ" АД
                20090904102714 История Документи
                6. Предмет на дейност AHAЛИЗИ И ИЗПИTBAHИЯ B OБЛACTTA HA ЧEPHATA И ЦBETHA METAЛУPГИЯ, KOKCOXИMИЧHИ AHAЛИЗИ, AHAЛИЗИ HA TBЪPДИ И TEЧHИ ГOPИBA, AHAЛИЗИ B OБЛACTTA HA CИЛИKATHATA ПPOMИШЛEHOCT, AHAЛИЗИ HA EKOЛOГИЧHИ ПAPAMETPИ HA BЪЗДУX, BOДИ И ПOЧBИ, AHAЛИЗИ B OБЛACTTA HA AHAЛИTИЧHATA XИMИЯ, MEXAHИЧHИ ИЗПИTAHИЯ HA METAЛИ, METAЛOГPAФCKИ AHAЛИЗИ, OПPEДEЛЯHE HA ПOKPИTИЯ BЪPXУ METAЛИ, KAЛИБPИPAHE HA AHAЛИTИЧHA AПAPATУPA, ПPOИЗBOДCTBO И TЪPГOBCKA ДEЙHOCT CЪC CTAHДAPTHИ OБPAЗЦИ, AHAЛИЗИ HA ПPOДУKTИ OT XPAHИTEЛHO-BKУCOBATA ПPOMИШЛEHOCT, KOHCУЛTAHTCKA ДEЙHOCT B OБЛACTTA HA XИMИЯTA И METAЛУPГИЯTA, OДИTOPCKA ДEЙHOCT, KOHCУЛTAHTCKA ДEЙHOCT ЗA AKPEДИTИPAHE HA ИЗПИTBATEЛHИ ЛAБOPATOPИИ, CTOKOB KOHTPOЛ /KOЛИЧECTBEH И KAЧECTBEH/ HA HACИПHИ, HAЛИBHИ И ГEHEPAЛHИ TOBAPИ, ПPOБOBЗEMAHE, ПPOБOPAЗPAБOTBAHE, EKCПEPTИЗИ, ABAPИЙHИ KOHCTATAЦИИ, ИЗMEPBAHE HA TEГЛOTO HA ПЛABATEЛEH CЪД ПO HEГOBOTO ГAЗEHE /DRAFT SURVEУ/, KAЛИБPOBKA HA PEЗEPBOAPИ CЬГЛACHO ISO 7507-1, MOPCKИ EKCПEPTИЗИ, УPEЖДAHE HA PEKЛAMAЦИOHHИ И PEГPECHИ ИCKOBE. 20090904102714 История Документи
                7. Управители КРАСИМИР РАЙЧЕВ ПИШЕВ
                20110103152622 История Документи
                23. Едноличен собственик на капитала "КРЕМИКОВЦИ" АД, ЕИК 831642523, държава: БЪЛГАРИЯ 20090904102714 История Документи 26. Прекратяване на търговската дейност Прекратена търговска дейност 20110407120213 История Документи
                Капитал
                31. Размер 5000 лв. 20090904102714 История Документи
                32. Внесен капитал 5000 лв. 20090904102714 История Документи

Коментар

• Първоначално изпратено от мария Разгледай мнение
                  Аз най-малко защитавам КРАДЦИТЕ.Аз бях обикновен работник и мен никой не ме е питал искам ли да бъда в НЛА.Да, уважаеми колега кремиковски работници сме.Много ми е интересно,ако вас ви бяха прецакали така,вие каква песен щяхте да пеете и какви телета щяхте да търсите .
                  Започва да става интересно.
                  Не става ясно от това което сте написала.Вие в случая защитавате ли някой и кой конкретно?
                  Какво значи че Вас никой не Ви е питал дали искате да станете обикновен работник в НЛА?
                  Не става ясно също така кой ви е прецакал?
                  НЛА кремиковска лаборатория ли е?
                  Кой е вашият работодател?
                  Прочете си договора!!!

Разбирам чувствата и емоциите които изпитвате в момента но не сте се съсредоточили в правилната посока.
                  НЯКОЙ ЖЕСТОКО ВИ ПОДВЕЖДА.

Коментар

Аз най-малко защитавам КРАДЦИТЕ.Аз бях обикновен работник и мен никой не ме е питал искам ли да бъда в НЛА.Да, уважаеми колега кремиковски работници сме.Много ми е интересно,ако вас ви бяха прецакали така,вие каква песен щяхте да пеете и какви телета щяхте да търсите .
                    естествено същата, но сега гледат от друга камбанария...

Коментар

• Аз най-малко защитавам КРАДЦИТЕ.Аз бях обикновен работник и мен никой не ме е питал искам ли да бъда в НЛА.Да, уважаеми колега кремиковски работници сме.Много ми е интересно,ако вас ви бяха прецакали така,вие каква песен щяхте да пеете и какви телета щяхте да търсите .
                      това не е края

Коментар

Естествено,че ще обжалват.Те не се ли трудиха наравно с вас,а и какво са виновни те,за това ,че шефовете им си играха игрички за тяхна сметка....
                        Къде беше Мердажанов когато образуваха новата фирма НЛА 2000, начело на фирмата и лапаше и когато го изгониха щото се оля той започна да оревава форумите ,че работниците са ощетени , но най ощетен в случая е той щото има да взима 5 цифрена сума заради 5 цифрената заплата която взимаше, не ЗАЩИТАВАЙТЕ КРАДЦИТЕ А СЕ ОГЛЕДАЙТЕ!

Коментар

• Просто въпроси

Естествено,че ще обжалват.Те не се ли трудиха наравно с вас,а и какво са виновни те,за това ,че шефовете им си играха игрички за тяхна сметка....

Те кремиковски работници ли са?А и защо не се занимават персонално с шефовете си дето си играли игрички ами сега търсят под вола теле???
                          Просто питам.

Коментар

• Естествено,че ще обжалват.Те не се ли трудиха наравно с вас,а и какво са виновни те,за това ,че шефовете им си играха игрички за тяхна сметка....
                            това не е края

Коментар

• Може да е само игра

Вече са разпределени и парите от продажбата на “Кремиковци”, съобщи синдикът Цветан Банков. 53 млн. лв. от тях ще отидат за изплащане на неизплатените възнаграждения на работниците.

Няма да бъде скоро.Хората на Мерджанов ще обжалват.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                                Ти явно си нов тук и не познаваш проф. Каро и неговата "Теория за чистите акции". Още преди няколко години той разби представите на пишещите тук и им доказа колко са задръстени. Проф. Каро от години не може да бъде смъкнат от първото място на форумните мислители, защото всички други икономически умове бледнеят пред неговия размах. Моят съвет е да се поровиш много назад във форума и да се запознаеш с основните работи на проф. Каро и най-вече с основите на Теорията за чистите акции. Когато се образоваш, заповядай пак.
                                Хаха, обещавам да се образовам

Коментар

Working...
                                X