IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM) - архив до 01.09.11 (тема 2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравей те.Какво е това затишие? Ще има ли буря?Един чака агне с кашон уиски,друг домашна ракия а няма никакво развитие
    jesik

Коментар

• Първоначално изпратено от taliban Разгледай мнение
      Жалбите аз ще ги разглеждам
      Ще ми разглеждаш д....я!
      Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Арменския поп

Жалбите аз ще ги разглеждам

Коментар

• Първоначално изпратено от blackmetal Разгледай мнение
          И да са подали, нали не са към голямото Кремиковци- при тях процедурата ще е аналогична, както при ФСЗ и РПП.Синдика правилно им е казал, че не може да ги впише в списъците.
          Ми да го .......!

Коментар

• Първоначално изпратено от folyy Разгледай мнение
            До колкото разбрах НЛА 2000 са подали жалба.. но ще трябва да почакаме до 1-ви Август та да разберем.. какво става..
            И да са подали, нали не са към голямото Кремиковци- при тях процедурата ще е аналогична, както при ФСЗ и РПП.Синдика правилно им е казал, че не може да ги впише в списъците.

Коментар

• http://paper.standartnews.com/bg/art...article=374857

Коментар

• До колкото разбрах НЛА 2000 са подали жалба.. но ще трябва да почакаме до 1-ви Август та да разберем.. какво става..
                Has Been Ignored!!!

Коментар

• Има много възражения а срока изтича в петък на 29.07.2011 г..
                  Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• така де, на същата дата е внесена таксата и е обявена в ТР

Коментар

• 'Частичната сметка за разпределение е от 13.07.2011
                      jesik

Коментар

• Погледнах в ТР - датата на обявяване е 13.07.2011, а и 16.07 е събота?

Коментар

• Не. Обявлението в Търговския регистър е от дата 16 юли.

Коментар

• не изтичали днес 14 дневния срок за обжалване.Някой знае ли дали има заведено дело за обжалване
                            jesik

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                              Фащам се на бас за 100 лева, че тея пари нема да ги видим въобще.

Който е съгласен да се фане, да пише тука и да ми прати ЛС.
                              Ако ги получим му/им давам 100 лева, а ако не ги получим, ще чакам от него/тях 100 лева.

М-м-м?
                              Изтрещя ли или се опитваш да заработиш лихвите в/у " тея пари"...

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                                Фащам се на бас за 100 лева, че тея пари нема да ги видим въобще.

Който е съгласен да се фане, да пише тука и да ми прати ЛС.
                                Ако ги получим му/им давам 100 лева, а ако не ги получим, ще чакам от него/тях 100 лева.

М-м-м?
                                да умножиш Х10 бива ли , иначе ти е постен баса, аз имам един вече за агънце, и кашон с уиски, та си ми постен нещо

Коментар

Working...
                                X