Здравей те.Какво е това затишие? Ще има ли буря?Един чака агне с кашон уиски,друг домашна ракия а няма никакво развитие
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кремиковци (4KW / KREM) - архив до 01.09.11 (тема 2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от taliban Разгледай мнениеЖалбите аз ще ги разглеждамЧл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackmetal Разгледай мнениеИ да са подали, нали не са към голямото Кремиковци- при тях процедурата ще е аналогична, както при ФСЗ и РПП.Синдика правилно им е казал, че не може да ги впише в списъците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от folyy Разгледай мнениеДо колкото разбрах НЛА 2000 са подали жалба.. но ще трябва да почакаме до 1-ви Август та да разберем.. какво става..
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеФащам се на бас за 100 лева, че тея пари нема да ги видим въобще.
Който е съгласен да се фане, да пише тука и да ми прати ЛС.
Ако ги получим му/им давам 100 лева, а ако не ги получим, ще чакам от него/тях 100 лева.
М-м-м?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеФащам се на бас за 100 лева, че тея пари нема да ги видим въобще.
Който е съгласен да се фане, да пише тука и да ми прати ЛС.
Ако ги получим му/им давам 100 лева, а ако не ги получим, ще чакам от него/тях 100 лева.
М-м-м?Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
Коментар