IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM) - архив до 01.09.11 (тема 2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
    Имам да вземам от "родното" Кремиковци чисти 13 000 лева (бруто 17 500).

Та реших да спечеля от евентуалния факт, че не ни дадат парите.
    Бях готов да дам на всеки хванал се на баса по 100 лева - ако вземем парите. Съответно се надах, че ако не ги вземем, те ще ми дадат по 100 лева. Леко еврейски номер, знаеш.

Никой не се обади засега, но все пак басът е в сила, макар и да виси поради липса на интерес.
    Когато аз си получа дължимите суми,ти ще ми дадеш 100лв.Кога да ти дам 100лв на теб?
    Ако никога не ги получим,никога няма да ти дам,така ли?.

Коментар

• Първоначално изпратено от FLO Разгледай мнение
      Изтрещя ли или се опитваш да заработиш лихвите в/у " тея пари"...
      Имам да вземам от "родното" Кремиковци чисти 13 000 лева (бруто 17 500).

Та реших да спечеля от евентуалния факт, че не ни дадат парите.
      Бях готов да дам на всеки хванал се на баса по 100 лева - ако вземем парите. Съответно се надах, че ако не ги вземем, те ще ми дадат по 100 лева. Леко еврейски номер, знаеш.

Никой не се обади засега, но все пак басът е в сила, макар и да виси поради липса на интерес.

Айде, господа, раздавам по 100 лева - при съответното задължение от ваша страна в обратния случай.

Коментар

• И така, времето изтече и е момента в който би трябвало да излязът с някъкво решение, ако има обжалващи да се извърши процедурата а ако няма.. да се започне изплащане на дължимото.. чакаме отговори..
        Has Been Ignored!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от vvi Разгледай мнение
          badboy333,спри да ни заблуждаваш.Знаеме те кой си,знаеме какъв си бил,знаеме че имаш някакво инфо от директорчета останали там,но недей да разпространяваш непотвърдена информация.Има хора ,които взимат глупостите ти за чиста монета,защото са си дали живота в Кремиковци.
          Кой е този отворко? По закон чакаме определение на съда за сметка за разпределение.После следва изплащане на дължимите суми. Този какво преписва само?

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
            Та за неразбралите да повторя:

Изплащане - В края на август или началото на септември!

Пускане на Кремиковци - екоразрешителното трябва да е минало всички процедури за към края на септември и предизборно за октомври да се пусне завода!
            badboy333,спри да ни заблуждаваш.Знаеме те кой си,знаеме какъв си бил,знаеме че имаш някакво инфо от директорчета останали там,но недей да разпространяваш непотвърдена информация.Има хора ,които взимат глупостите ти за чиста монета,защото са си дали живота в Кремиковци.

Коментар

• Първоначално изпратено от big_brother Разгледай мнение
              За съжаление 10 броя адвокати са подали искания за съдебни разноски. Те са съдили комбината и са спечелили далата си и искат да си получат съдебните разноски. Въпреки, че синдика ги е поставил вземанията в ред 9 те имат право да протестират и за съжаление трябва да се спази процедурата. А процедурата каква е ще ни светне badboy. Има и една фирмичка с някакви малки вземания също подала иск.
              Та с думи прости обжалват, но ще минат по процедура и пак няма да вземат нищо само дето се замотава изплащането, но рано или късно(септември) ще се изплати всичко!

Процедурата е:

Кредитори, които подадат възражения в рамките на 14-дневния срок след обявлението, ще се съберат на открито заседание в рамките на 7 дни. В случай, че не постигнат спогодба, предстои обжалване пред Апелативен съд в седемдневен срок след заседанието.
              Last edited by badboy333; 31.07.2011, 15:55.
              Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Обжалвания

За съжаление 10 броя адвокати са подали искания за съдебни разноски. Те са съдили комбината и са спечелили далата си и искат да си получат съдебните разноски. Въпреки, че синдика ги е поставил вземанията в ред 9 те имат право да протестират и за съжаление трябва да се спази процедурата. А процедурата каква е ще ни светне badboy. Има и една фирмичка с някакви малки вземания също подала иск.
                БИГ

Коментар

Пускане на Кремиковци - екоразрешителното трябва да е минало всички процедури за към края на септември и предизборно за октомври да се пусне завода!
                  Това първото и по-рано е възможно да се случи.. А за пускането Верваш ли си..
                  Has Been Ignored!!!

Коментар

Момче, сигурна ли е информацията ти? Ако има възражения към сметката, този срок за изплащане реалистичен ли е? За екоразрешителното задействана ли е процедурата наистина, каква е вероятността да се пуснат трите цеха, ще наемат ли скоро персонал за производството, към кого да се обърна за информация, къде да кандидатствам за работа? Моля те, сподели каквото знаеш, може и в лично съобщение! Много ми е важно! Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от engenering Разгледай мнение
                      Агне то ста на ши ле ,а уй скито се ок аза ме н те .

Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от bibibi Разгледай мнение
                        Ми така де ,търпение трябва да имат и банките .......ама нямат,нали ? Та така и ние ,айде стига с това търпение вече
                        Друга алтернатива нямаме освен търпение.Вие какво друго предлагате?

P.S.На маса с чаша в ръка българина е много смел.Ама много.

Коментар

• Ми така де ,търпение трябва да имат и банките .......ама нямат,нали ? Та така и ние ,айде стига с това търпение вече

Коментар

• -Ало, добър ден, обаждаме се от банка *** Дължите ни....
                            -Абе ти си страшно нетърпелив човек бе.Я се стегни малко!Нямаш ли достойнство бе?Само питаш и питаш.Търпение малко бе!Търпение!

Коментар

• Първоначално изпратено от jesik@abv.bg Разгледай мнение
                              Здравей те.Какво е това затишие? Ще има ли буря?Един чака агне с кашон уиски,друг домашна ракия а няма никакво развитие
                              Абе ти си страшно нетърпелив човек бе.Я се стегни малко!Нямаш ли достойнство бе?Само питаш и питаш.Търпение малко бе!Търпение!

Коментар

• Агне то ста на ши ле ,а уй скито се ок аза ме н те .

Коментар

Working...
                                X