IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM) - архив до 01.09.11 (тема 2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
    Понеже има многознаещи ще обясня каква е процедурата от тук нататък:

Синдика има 14 дневен срок да даде становище по обжалванията на съдийката, след което на заседание ще се вземе решение.След това тече 7 дневен срок да се обжалва пред по горната инстанция Апелативния съд.След обжалване пред Апелативния съд в 7 дневен срок той трябва да се произнесе по жалбите и т.н..
    Демек ако те разбирам првилно следното е: След последния 7 дневен срок, ако се произнесе в полза на обжалващите..
    се правят нови списъци..
    Has Been Ignored!!!

Коментар

• No comment:

http://vbox7.com/play:2c6ca69c6b
      Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от jesik@abv.bg Разгледай мнение
        На коя дата е откритото заседание на синдика с оспорващите списъка?
        Понеже има многознаещи ще обясня каква е процедурата от тук нататък:

Синдика има 14 дневен срок да даде становище по обжалванията на съдийката, след което на заседание ще се вземе решение.След това тече 7 дневен срок да се обжалва пред по горната инстанция Апелативния съд.След обжалване пред Апелативния съд в 7 дневен срок той трябва да се произнесе по жалбите и т.н..
        Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• На коя дата е откритото заседание на синдика с оспорващите списъка?
          jesik

Коментар

Аз съм металург по душа и смятам че си в грешка за пускането но не искам да влизам в безмислен спор, а само ще те попитам знаеш ли защо уволниха Пирлов щом няма да стане екоразрешителното и няма да се пуска
            За Пирлов не се притеснявайте. Него синдика ще си го вземе. Дълго време "работиха" заедно и той надали ще го зареже на улицата (не че на Пирлов му пука - той достатъчно захлеби). Защото не знам дали знаете, но Кремиковци АД в ликвидация ще съществува поне още 3-5 години и ще храни поне 100-ина тунеядци още дълго време - с парите на кремиковчани, между другото.

Коментар

• Първоначално изпратено от blackmetal Разгледай мнение
              Е, винаги има по някой идиотин, освен обичайните заподозрени (разни адвокати и хонорарите им по спечелени дела) , който ще предаде четата......Алчността е смъртен грях, някои сигурно са се полакомили за жалките си лихвички и са направили възражения, само че истината е една - ПАРИ ЗА ЛИХВИ НЯМААААА
              Баш ме боли за скапаните лихви аз си искам изработеното.. а тези адвокатчета може да си набутат хонорарчетата си където слънце не вирее.. да бяха казали се от около 5000 човека щехме да им ги дадем.. нема оправия в тая държава и това си е.. :
              Has Been Ignored!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Разгледай мнение
                Съдът не се е произнесъл. На !6.07 е внесена сметката за разпледеление в Търговския регистър. Днес изтече 14 дневният срок за обжалване и следва определение на съда. Обжалвали, не обжалвали, съдът е на ход.
                Антон съдът публикува сметката, това се искаше от него!
                Сега е на ход Синдика, да насрочи в 7 дневен срок заседание.

Коментар

Антон, съда се произнесе по сметката още на 16.07, дори изтече и 14 дневния срок за обжалване.Обжалвали са:

Сега синдика е на ход в седем дневен срок!
                  Съдът не се е произнесъл. На !6.07 е внесена сметката за разпледеление в Търговския регистър. Днес изтече 14 дневният срок за обжалване и следва определение на съда. Обжалвали, не обжалвали, съдът е на ход.

Коментар

• Първоначално изпратено от folyy Разгледай мнение
                    И така, времето изтече и е момента в който би трябвало да излязът с някъкво решение, ако има обжалващи да се извърши процедурата а ако няма.. да се започне изплащане на дължимото.. чакаме отговори..
                    Е, винаги има по някой идиотин, освен обичайните заподозрени (разни адвокати и хонорарите им по спечелени дела) , който ще предаде четата......Алчността е смъртен грях, някои сигурно са се полакомили за жалките си лихвички и са направили възражения, само че истината е една - ПАРИ ЗА ЛИХВИ НЯМААААА

Коментар

• Първоначално изпратено от vvi Разгледай мнение
                      Заблуждаваш за пускане на мощностите през октомври Господин Бивш Охранител.............
                      Аз съм металург по душа и смятам че си в грешка за пускането но не искам да влизам в безмислен спор, а само ще те попитам знаеш ли защо уволниха Пирлов щом няма да стане екоразрешителното и няма да се пуска

Коментар

Не лъжа аз хората а такива кото теб, дето изопачават истината и точно от такива ще се забави изплащането на дължимите суми!

Нека някой да ме поправи ако съм излъгал до сега с това което съм написал.Готов съм да поднеса свойте извинения!
                        Заблуждаваш за пускане на мощностите през октомври Господин Бивш Охранител.............

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                          Имам да вземам от "родното" Кремиковци чисти 13 000 лева (бруто 17 500).

Та реших да спечеля от евентуалния факт, че не ни дадат парите.
                          Бях готов да дам на всеки хванал се на баса по 100 лева - ако вземем парите. Съответно се надах, че ако не ги вземем, те ще ми дадат по 100 лева. Леко еврейски номер, знаеш.

Никой не се обади засега, но все пак басът е в сила, макар и да виси поради липса на интерес.

Айде, господа, раздавам по 100 лева - при съответното задължение от ваша страна в обратния случай.
                          Аз се обадих, че ти е малък залога , вдигни го

Коментар

• Първоначално изпратено от folyy Разгледай мнение
                            И така, времето изтече и е момента в който би трябвало да излязът с някъкво решение, ако има обжалващи да се извърши процедурата а ако няма.. да се започне изплащане на дължимото.. чакаме отговори..
                            Процедурата е:

Кредитори, които подадат възражения в рамките на 14-дневния срок след обявлението, ще се съберат на открито заседание в рамките на 7 дни. В случай, че не постигнат спогодба, предстои обжалване пред Апелативен съд в седемдневен срок след заседанието.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Разгледай мнение
                              Кой е този отворко? По закон чакаме определение на съда за сметка за разпределение.После следва изплащане на дължимите суми. Този какво преписва само?
                              Антон, съда се произнесе по сметката още на 16.07, дори изтече и 14 дневния срок за обжалване.Обжалвали са:

Първоначално изпратено от big_brother Разгледай мнение
                              За съжаление 10 броя адвокати са подали искания за съдебни разноски. Те са съдили комбината и са спечелили делата си и искат да си получат съдебните разноски. Въпреки, че синдика ги е поставил вземанията в ред 9 те имат право да протестират и за съжаление трябва да се спази процедурата.
                              Сега синдика е на ход в седем дневен срок!

Коментар

• Първоначално изпратено от vvi Разгледай мнение
                                badboy333,спри да ни заблуждаваш.Знаеме те кой си,знаеме какъв си бил,знаеме че имаш някакво инфо от директорчета останали там,но недей да разпространяваш непотвърдена информация.Има хора ,които взимат глупостите ти за чиста монета,защото са си дали живота в Кремиковци.
                                Не лъжа аз хората а такива кото теб, дето изопачават истината и точно от такива ще се забави изплащането на дължимите суми!

Нека някой да ме поправи ако съм излъгал до сега с това което съм написал.Готов съм да поднеса свойте извинения!

Коментар

Working...
                                X