Що, искаш да си купиш от фарама ли? Те затова не го бързат, да мине там вълната за да го реинвестираш тук.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (MONB / MONBAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетук и на групово ниво печалбата пада...Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеМалко е бедничко продуктовото портфолио - три вида акумулатори, вода и три зарядни. Не купуват ноу-хау, но пък ако купуват пазар, могат да го развият. Неутрална новина за мен, засега.
Та затова си мисля, че не е толкова неутрална тая новина!
Ама да видим ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеСамо не стана ясно какво се опита да кажеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение
и какво стана с местните шевчета? .... колко време бяха стояли роднините на "обща" ясла?
Да не говорим от тогава как се промени Монбатя .Last edited by orchis; 19.08.2017, 00:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
Последно бях чул за проблеми в завода в Годеч. Местните шефчета си бяха назначили роднините на някакви измислени длъжности - да взимат заплати без да стъпват на работа. Това е на 50 км от София, а Тунис е на друг континент.
Да не говорим от тогава как се промени Монбатя .
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
Надявам се да си намерят хора, които да го направят, ако нямат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеИнтересно компанията има ли капацитет да управлява толкова подделения пръснати по света. Нещо взеха на килограм да ги придобиват.мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Малко е бедничко продуктовото портфолио - три вида акумулатори, вода и три зарядни. Не купуват ноу-хау, но пък ако купуват пазар, могат да го развият. Неутрална новина за мен, засега.
Коментар
-
С настоящото уведомяваме, че на 16.08.2017 г. Монбат АД подписа Писмо за намерение с основните акционери на публично дружество от акумулаторния бизнес в Тунис – ASSAD за закупуване на мажоритарния дял от капитала на компанията. Окончателното решение за придобиване ще бъде взето след извършване на дю дилиджънс на компанията, който се очаква да приключи в края на ноември 2017 г.
Сделката не е финализирана и нейното сключване зависи от окончателното решение на страните, както и от съответно одобрение от съответните институции на капиталовите пазари, в случай че такова е необходимо.
мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
- 1 like
Коментар
Коментар