Първоначално изпратено от petyob
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (MONB / MONBAT)
Collapse
X
-
Обяснявал съм го но, кой да мисли, че да разбере - когато правиш същото, каквото и другите, мамуните на клона се видят много бърже и той се навежда а често, се и чупи. Като питам такива "- Добре, защо ти е конкуренция?" и почват да ми обясняват че конкуренцията била добро нещо и клиентите в крайна сметка получавали нещо по-добро. И...току забравят че, ТЕ САМИТЕ, се натискат да продават сиреч, същата тази конкуренция, им понижава резултатите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Неохима го затворих на средна около 46 лв. и съм го обявил още преди 8-9 месеца някъде. С ХИМ какво е станало, аз не съм продавал..... след като продам ще го обявя!
Това беше за втори път,- остава ти само още един и ще е за "вярване", но на кой му пука... дето е 46 там и 36 и що не 30 - все тая важно е да нямаш за самия тет
Коментар
-
Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнение
Да не стане като в Хима и Неохима?!
Като гледам долния цитат си го писал преди година:
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеКупих днес около 3т. Даже не съм и сънувал такава цена.... надявам се да взема поне още толкова на тия нива.... преди обръщалката
Като гледам долния цитат си го писал преди година:
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Така е и съм много доволен..... над 3 тона между 4.50 и 4.58Last edited by AF Debugger; 28.12.2023, 08:39.
Коментар
-
Здравейте... Някой може ли да ми обясни, като начинаещ защо Монбат Холдинг и Монбат Имобилен ги няма в справка 5 в последните неконсолидирани отчети.... Доколкото знам те все още не са продадени... Отделно какво означава това, че веднъж Енерджи Батери Нигерия е +737 и още веднъж -737, като стойност. Мерси предварително
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеКупих днес около 3т. Даже не съм и сънувал такава цена.... надявам се да взема поне още толкова на тия нива.... преди обръщалката
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеДнес ми мина малък BID тук и реших да потърся темата да видя има ли нещо ново. Ми тя прашасала бе...
В един момент сутринта имаше само 8 поръчки купува, сега гледам, че се е нормализирала обстановката. При положение, че компанията лятото изкупуваше обратно акции на около и над 4.40 лв., това хамалско излизане на някой от/с ПФБК си беше предколедно подаръче.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеДнес ми мина малък BID тук и реших да потърся темата да видя има ли нещо ново. Ми тя прашасала бе...
В един момент сутринта имаше само 8 поръчки купува, сега гледам, че се е нормализирала обстановката. При положение, че компанията лятото изкупуваше обратно акции на около и над 4.40 лв., това хамалско излизане на някой от/с ПФБК си беше предколедно подаръче.
...също както и ингилизите. Пада им се.
- 1 like
Коментар
-
Днес ми мина малък BID тук и реших да потърся темата да видя има ли нещо ново. Ми тя прашасала бе...
„Монбат“ АД потвърждава намерението си да продаде дъщерното си дружество в България, след като сделката с британската компания Britishvolt пропадна заради фалита ѝ.
Консолидираната нетна печалба на „Монбат“ за деветмесечието е в размер на 8,6 млн. лева и нараства с 5% на годишна база в сравнение с 8,2 млн. лева година по-рано.
Паричният поток от оперативна дейност е положителен в размер на 28,9 млн. лева при 23,6 млн. лева за деветмесечието на 2022 г., което е с над 22% повече на годишна база.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеТърговията много не спори, но поне 10 ст. дивидент за утеха!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар