Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (MONB / MONBAT)
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
За Бобоката - 24 часа са публикували постановлението за привличане на обвиняем от 09.7.2020 г. (отдолу в статията има и коментар)
https://www.24chasa.bg/novini/article/8797363
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Няма нещо което не застрашава живота и здравето на хората.
И слънцето, и водата, и вятъра и тях ли ще забраним
Офисът на големите директори е изнесен на над километър от завод и основна административна сграда и да не питате: локацията не е по - добра.
Много може да се напише против, но всеки злочест акционер трябва да се запита какво е бъдещето щом държавата ги е помагнала с целият си апарат, някой изобщо има ли информация как работят в момента, какви поръчки имат, изобщо някакви нови, как плащат на работниците? Чувства и зелени страсти настрана, всеки реален и потенциален акционер да наблегне на фактите и да направи информиран избор. А вече примери много - Цв.В., В.Б. и др. Възможно е и да се смени собствеността, но вече имиджа и доверието при партньорите отвън е разклатено много, а те са експортно ориентирани, техните боклуци в БГ никой не купува.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
защо да се изнасят болните хора??? ...... така се прави в държавите в които хората не ги смятат за хора
трябва да се затворят всички производства които застрашават здравето и живота на хората!!!
И слънцето, и водата, и вятъра и тях ли ще забранимНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
като имаш проблем со здравето се изнасяш на чисто - има хиляди села и градове които са чисти
трябва да се затворят всички производства които застрашават здравето и живота на хората!!!НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Здравето на хората в България за теб майтап ли е? Защо не идеш на някой протест и не кажеш на човек с белодробно заболяване или друга влошена клинична картина "ама какво от това"?
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
В перник, пещера, стара загора и други също много миришело от некви топлофикации и цехове за таблетки, ама какво от това?Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Регионът на Червен бряг ми е много добре познат, но пояснението е полезно за много четящи, то и Левски е като Лас Вегас, градът на мечтите. И не е проблемът с етикетировката върху някои от боклуците, а до колкото обясниха, там дейност имат и са заравяни от фирми, които са свързани с тях. А вие знаете ли как мирише понякога сутрин около завода в Монтана и колко народ ги е осъдил за професионални заболявания, прекомерни норми на олово в кръвта и т.н.?
- 1 like
Коментар
-
Регионът на Червен бряг ми е много добре познат, но пояснението е полезно за много четящи, то и Левски е като Лас Вегас, градът на мечтите. И не е проблемът с етикетировката върху някои от боклуците, а до колкото обясниха, там дейност имат и са заравяни от фирми, които са свързани с тях. А вие знаете ли как мирише понякога сутрин около завода в Монтана и колко народ ги е осъдил за професионални заболявания, прекомерни норми на олово в кръвта и т.н.?
Бели бизнесмени...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Оф, ся, понеже имам роднини в региона - вие знаете ли къде е това бунище или каквото и да е там? не знаете? Добре, ще ви кажа - точно до една от най-големите тъмнозелени махали у нас (небезизвестният пети квартал, ромците от него са световно известни, също като "Гара Левски, пази багажа"), а пък от другата страна е площадката на една от гордостите на соц-а, завода за мтелбета МК "Девети май", понастоящем разпарчетосан и разхвърлян.
Та без да съм адвокат на бобоците, които пцуя от самото начало на появата им на бфб, ма ако утре заровя 10 постера на герП в някое нерегламентирано ромско сметище, ще погнат ли БХ, че си е изхвърлил неправомерно политическите материали? За един прЕател питамМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
+11111111
Тровят и убиват от години, но до сега явно са били удобни и не ги закачаха. На това нещо трябва да се сложи край, здравето и животът на мнозина срещу пари в джоба на някой.
Та без да съм адвокат на бобоците, които пцуя от самото начало на появата им на бфб, ма ако утре заровя 10 постера на герП в някое нерегламентирано ромско сметище, ще погнат ли БХ, че си е изхвърлил неправомерно политическите материали? За един прЕател питамLast edited by Andi11; 10.07.2020, 12:32.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеМомчета, много лековато се закачате за прокурорската кукичка. Дори само и единствено от патоса, с който е написано цитираното от вас, трябва да ви светне предупредителната лампа в главата. Не забравяйте, че досега нищо не е доказано, а има само повдигнато обвинение (разбирай твърдение) и много систематично обработване на общественото мнение, за да може в случай че обвиненията не издържат, народецът да каже... "ето на, нямаме съд като хората" убедени, че някой им трови децата.
Друго, направи ли ви впечатление, че прокуратурата вече дори не споменава боклука, а се е концентрирала върху трудно доказуеми обвинения за търговия с влияние, в която са предполагаемо замесени президенстки служители и Бобокови. Да не се окаже накрая, че Монбат е станал заложник на междуинституционална война, защото Гешефта не крие антипатията си към президента, особено сега, след десанта при Доганските сараи.Last edited by maki; 10.07.2020, 11:52.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Бобокови са боклуци, по това не знам как може да се спори изобщо. С нищо обаче не са по-лоши от другите ни чорбаджии. Братя Агелови не направиха ли абсолютно същото, когато заровиха незаконно норките? Знаете ли какви зарази можеха да тръгнат... ако не са и тръгнали. Най-сериозният проблем е, че всички знаем какви са нещата, но ни пука, само ако се отнася лично да нас. Затова ни отстрелват поединично. На мен лично са ми смешни американците с това "етично инвестиране", но може би трябва да се замислим.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Момчета, много лековато се закачате за прокурорската кукичка. Дори само и единствено от патоса, с който е написано цитираното от вас, трябва да ви светне предупредителната лампа в главата. Не забравяйте, че досега нищо не е доказано, а има само повдигнато обвинение (разбирай твърдение) и много систематично обработване на общественото мнение, за да може в случай че обвиненията не издържат, народецът да каже... "ето на, нямаме съд като хората" убедени, че някой им трови децата.
Друго, направи ли ви впечатление, че прокуратурата вече дори не споменава боклука, а се е концентрирала върху трудно доказуеми обвинения за търговия с влияние, в която са предполагаемо замесени президенстки служители и Бобокови. Да не се окаже накрая, че Монбат е станал заложник на междуинституционална война, защото Гешефта не крие антипатията си към президента, особено сега, след десанта при Доганските сараи.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар