Много ми е гот!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (MONB / MONBAT)
Collapse
X
-
Дружествата от икономическата група на Монбат АД са реализирали през месец март 2015 г. консолидирани нетни приходи от продажби в размер на 21 232 хил. лева, което представлява повишение от 42.70 % в сравнение с реализираните консолидирани нетни приходи от продажби през месец март 2014 г.
Обобщените данни за първите три месеца на 2015 г. сочат, че дружествата от икономическата група на Монбат АД са реализирали консолидирани нетни приходи от продажби в размер на 63 317 хил. лева, което представлява увеличение от 6.50 % в сравнение с консолидираните нетни приходи от продажби за същия период на 2014 г.
Реализираната консолидирана печалба на дружествата от икономическата група на Монбат АД за месец март 2015 г. е 2 375 хил. лева преди облагане с данъци, което представлява повишение на печалбата с 257.10 % в сравнение с реализираната консолидирана печалба преди облагане с данъци за месец март 2014 г.
Обобщените данни за първите три месеца на 2015 г. сочат, че дружествата от икономическата група на Монбат АД са реализирали печалба преди облагане с данъци в размер на 9 329 хил. лева, което представлява увеличение на печалбата от 44.50 % в сравнение с реализираната консолидирана печалба преди облагане с данъци за същия период на 2014 г.
Дружествата от икономическата група на Монбат АД са постигнали през месец март 2015 г. EBITDA в размер на 3 863 хил. лева, което представлява повишение от 97.50 % в сравнение с постигнатото през месец март 2014 г.
Обобщените данни за първите три месеца на 2015 г. сочат, че дружествата от икономическата група на Монбат АД са постигнали EBITDA в размер на 12 564 хил. лева, което представлява повишение с 26.30 % в сравнение със същия период на 2014 г.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениекакво са 20 милки- раздавате ги като дядо Коледа - все едно че са мартеници
Стана ми чудно какъв потенциал видя в тази позиция и какво развитие, та те даже имаха проблеми в Сърбия и дали не се отказаха изобщо там!? Сиреч май си се захванал с изчерпала потенциала си компания, толкова ли нямаше някоя чичовка останалa на пе/10
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениегледах компанията, управлението и отношението съм малките, но успех на теб в АТЕРА ти там ли си? Вярваш ли че ще оцелее? вече сме почти март - остават 2месеца до първите 20милки?
Стана ми чудно какъв потенциал видя в тази позиция и какво развитие, та те даже имаха проблеми в Сърбия и дали не се отказаха изобщо там!? Сиреч май си се захванал с изчерпала потенциала си компания, толкова ли нямаше някоя чичовка останалa на пе/10Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеАми да беше се бутнал пак в атерата ако гледаш дивидента - по-голям дивидент при повече от три пъти по-евтина папиркаLast edited by tony1975; 27.02.2015, 16:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениедано!
от няколко седмици и аз съм скромен акционер тук! Бих се радвал и на 0,25Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
[QUOTE=Zdravko;1059778810]Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениедано!
от няколко седмици и аз съм скромен акционер тук! Бих се радвал и на 0,25 [/QUOTE
Добре дошъл на борда ! Чак сега ли се престраши да влезеш тук ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениее чекай де, нали във Фармата имаш - там са акциите на жената , почти баджанаци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениестанахме ортаци най-после!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениедано!
от няколко седмици и аз съм скромен акционер тук! Бих се радвал и на 0,25
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеОчаквам дивидент за 2014г. - около 0.28ст.
Да видим дали ще позная
от няколко седмици и аз съм скромен акционер тук! Бих се радвал и на 0,25
Коментар
-
Дружествата от икономическата група на Монбат АД са реализирали през месец януари 2015 г. консолидирани нетни приходи от продажби в размер на 23 669 хил. лева, което представлява повишение от 2.90 % в сравнение с реализираните консолидирани нетни приходи от продажби през месец януари 2014 г.
Реализираните през януари 2015 г. консолидирани нетни приходи от продажби в размер на 23 669 хил. лева са разпределени, както следва:
Продукция 22 062 хил. лева
Стоки 952 хил. лева
Услуги 171 хил. лева
Други 484 хил. лева
Реализираната консолидирана печалба на дружествата от икономическата група на Монбат АД за месец януари 2015 г. е 4 252 хил. лева преди облагане с данъци, което представлява повишение на печалбата с 33.20 % в сравнение с реализираната консолидирана печалба преди облагане с данъци за месец януари 2014 г.
Дружествата от икономическата група на Монбат АД са постигнали през месец януари 2015 г. EBITDA в размер на 5 189 хил. лева, което представлява повишение от 20.80 % в сравнение с постигнатото през месец януари 2014 г.
Коментар
Коментар