Първоначално изпратено от valter
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (MONB / MONBAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСлед като вижда че цената пада защо да бърза.Може да се намери някой да му предложи голям пакет и на под 7 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6i60 Разгледай мнениеНякой купи голям пакет на 8,35 преди два месеца.
,а сега се назлъндисват ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6i60 Разгледай мнениеНякой купи голям пакет на 8,35 преди два месеца.
,а сега се назлъндисват ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеС подобни новини няма шанс да падне под 7 лева.
Печалбата на "Монбат" расте с 26%
Франция, Испания и Германия са основните външни пазари за производителя на акумулатори за първото полугодие
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНяма да е зле ако може да падне и под 7 лв.
Печалбата на "Монбат" расте с 26%
Франция, Испания и Германия са основните външни пазари за производителя на акумулатори за първото полугодие
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеКогато дойде.....
7.50 - 7.60 и тук също....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениедивидент?
На 8.50-8.60 го чакам.Там ще иде без проблем
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеНе знам къде го чакате да отиде. С текущите резултати ми изглежда доста скъпо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеНе знам къде го чакате да отиде. С текущите резултати ми изглежда доста скъпо.
Коментар
Коментар