IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (MONB / MONBAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В отчета за третото тримесечие виждам над 3 пъти ръст на печалбата. Горе-долу приходите се запазват спрямо същия отчетен период за миналата година.

Малко са фирмите, които не използват някакъв вид външно финансиране за развитието си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
      И, аз съм учуден, що тая книга не възстанови?
      И тук викаш вътрешна гума От 10лв ли носиш

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение

Щото са затънали в заеми с дебели лихви до ушите
        Да, в комбинация с невпечатляващи продажби и лоши инвестиции из цял свят, от които се опитват да се отърват сега. Не е мислено много преди, като се зачете човек, разбира защо цената е тук.
        Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
          И, аз съм учуден, що тая книга не възстанови?
          Щото са затънали в заеми с дебели лихви до ушите

Коментар

• И, аз съм учуден, що тая книга не възстанови?

Коментар

• All time low тук, поръчки ли няма, мощности ли затварят, завод ли?
              Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fil67 Разгледай мнение

Тия дни има някакво раздвижване, знаели някой на какво се дължи това.
                Да не съм пропуснал новина.
                Ще прави тест на 3 лв. май

Коментар

• Първоначално изпратено от oil_coil Разгледай мнение

Има ли яснота какво ще се прави с литиевата инвестиция в Германия? Не много добро решение според мен, което дърпа надолу завода.
                  Тия дни има някакво раздвижване, знаели някой на какво се дължи това.
                  Да не съм пропуснал новина.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
                    Разпродажбите продължават. Облигацията изглежда се обслужва, макар и със забави. Прилича сякаш някой пенсионен фонд излиза. Нямам, но следя
                    Има ли яснота какво ще се прави с литиевата инвестиция в Германия? Не много добро решение според мен, което дърпа надолу завода.

Коментар

• Разпродажбите продължават. Облигацията изглежда се обслужва, макар и със забави. Прилича сякаш някой пенсионен фонд излиза. Нямам, но следя

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Какви елхи бе, аз нищо не съм казал,той посран целия от страх Паник левел 10 Среднодневен оборот за последните 12 месеца 7,5 хил. лв,Пазарна капитализация 115,44 млн. лв. И аз не казвам,че си ТОП тъпак,защото държиш тук на голяма загуба от години,но то е очевидно.
                        Споко, паниката, че не разбираш какво се случва е в твоите ръце. Нямам тук. Отново въвеждаш в заблуждение.
                        Last edited by mibova; 12.06.2024, 16:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
                          Йорданке, елхите тука не могат да ти помогнат, трябва и да се почете и помисли малко. Има си причини и те не са свързани с борсата. Отново въвеждаш в заблуждение, но изрично не казвам, че си тъпа
                          Какви елхи бе, аз нищо не съм казал,той посран целия от страх Паник левел 10 Среднодневен оборот за последните 12 месеца 7,5 хил. лв,Пазарна капитализация 115,44 млн. лв. И аз не казвам,че си ТОП тъпак,защото държиш тук на голяма загуба от години,но то е очевидно.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
                            Търгуват се на умряла борса,това става
                            Йорданке, елхите тука не могат да ти помогнат, трябва и да се почете и помисли малко. Има си причини и те не са свързани с борсата. Отново въвеждаш в заблуждение, но изрично не казвам, че си тъпа

Коментар

• Първоначално изпратено от RoyBatty Разгледай мнение
                              Ама защо не расте цената ? Електрически коли! Нужда от батерии за съхранение на фотоволтайчната дневна енергия! Какво става?
                              Търгуват се на умряла борса,това става

Коментар

• Ама защо не расте цената ? Електрически коли! Нужда от батерии за съхранение на фотоволтайчната дневна енергия! Какво става?

Коментар

Working...
                                X