IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
    Брех,голям мерак да го разпродават този Хим
    Ще го чакам както се вижда под 1лв
    Купуваш ли .....Един съвет излез временно от маркета и си гледай форекса и ДАУ ,докато не се успокоят нещата.....
    Тук става като в ЗХБГ и падаща черта към 80 стинки и ССВ на 50 ст.
    така излиза пропорционално от дъното на ЗХБГ и цената на дъното при ССВ и ХИМ....
    Имам и от трите и не е препоръка.........

Коментар

• Брех,голям мерак да го разпродават този Хим
      Ще го чакам както се вижда под 1лв

Коментар

• Ами вижте Зърнени Храни, колко уж добре го бяха замислили, а какво се оказва.Да видим.Сещайте се за Хима.

Коментар

• https://public.brra.bg/Documents/Ret...e251bc87b3b2c6

https://public.brra.bg/Documents/Ret...6461fac247d28b

Коментар

• Първоначално изпратено от gtm_25 Разгледай мнение
            Да ви кажа честно и аз се притесних, защото като гледам в тр информацията е вярна. Сега разбира защо тези акции не са били продадени до сега!!!
            Нямайте притеснения.Кога нещо около холдинга се е случвало без всичко да е предвидено и нагласено-кога друг път цената ще е тази и няма да има мераклии освен един.

Коментар

• Първоначално изпратено от sell_em Разгледай мнение
              Не ми става ясно как АПСК продава тези 704 К акции, собственост на консолид комерс, при положение, че с решение от 07.07.2006 по дело № 1022/2006 СГС е наложил обща възбрана и запор върху имуществото на длъжника. /информацията е от търговския регистър/? Възможно ли е при това положение, кредиторите на това дружество, впоследствие да предявят претенции срещу новия собственик на тези акции?
              Да ви кажа честно и аз се притесних, защото като гледам в тр информацията е вярна. Сега разбира защо тези акции не са били продадени до сега!!!

Коментар

Не ми става ясно как АПСК продава тези 704 К акции, собственост на консолид комерс, при положение, че с решение от 07.07.2006 по дело № 1022/2006 СГС е наложил обща възбрана и запор върху имуществото на длъжника. /информацията е от търговския регистър/? Възможно ли е при това положение, кредиторите на това дружество, впоследствие да предявят претенции срещу новия собственик на тези акции?
                Хората се притесниха, че това предлагане ще спре покачването на цената повече от 1.26лв.

Спокойно и тоя търг ще мине и замине. Обявява се в държавен вестник и текът сроковете и това е сбогом търг 28 следва търг 29.

Подчетравам, че тук нито съветвам покупка нито съветвам продажба.
                Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

Започвам да се замислям, ако написаното е така за каква некъдърност или недоглеждане от страна на АПСК става въпрос, а дори даже дали не е пазарна манипулация след която видяхме какво стана с цената.

Имам не много.

Коментар

• Не ми става ясно как АПСК продава тези 704 К акции, собственост на консолид комерс, при положение, че с решение от 07.07.2006 по дело № 1022/2006 СГС е наложил обща възбрана и запор върху имуществото на длъжника. /информацията е от търговския регистър/? Възможно ли е при това положение, кредиторите на това дружество, впоследствие да предявят претенции срещу новия собственик на тези акции?

Коментар

• В крайна сметка идеи как ще се развие продажбата на тия 700 к?

Коментар

• И накрая всички ще купувате активно от 3 лева нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                          А от днешното дъно купи ли си?
                          Купих разбира се, но не от дъното

п.п. пак ще купувам

Коментар

• Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнение
                            Аз купих днес .... Не хванах от 1.10,но съм доволен от цената
                            Е на 1.10 още няма как да купиш, просто не е имало сделки на толкоз.
                            За цената ще видим, аз взех и аз малко, чакам още.
                            Все някога ще да секне, ама да видим кога.
                            За ЦПТ да, до 1.26 няма 700 хил. би следвало да има интерес, но пък ако не мине?
                            Моите поне бяха през 106.
                            Препоръки нямам, акции имам!

Коментар

• Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнение
                              Аз купих днес .... Не хванах от 1.10,но съм доволен от цената
                              Карай, и Понеделник е ден...

Коментар

• Аз купих днес .... Не хванах от 1.10,но съм доволен от цената

Коментар

Working...
                                X