IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
    Както казваше една министърка, усмихвам се
    А бе сривовете тука странно съвпаднаха с рекордното количество заловена кока в Испания. Брендо като го предадоха, кой му взе каналите...? Може ли да има връзка?

Коментар

• Абе не знам какъв трябва да си да видиш, че от няколко дни има супер оредяване и сваляне на цената, никак не си прилича на не нагласено преструктуриране, както и да е. Не е изляза никаква новина за такъв масив селлофф, освен че Атрио излиза с 400к а Хим още повече влиза с 300к, сега тука голяма част са маса ирационални
      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
        Кажи го на ОК това....Той сравни ХИМ с Енрон ...и че като Енрон фалирал ,пазарът не паднал.....Прави си някакви аналогии човекът.

Може и да е прав.
        аз си имам едно правило - като почнат да правят могъщи прогнози за една компания как примерно ще прави всички магистрали в страната и ще има огромни печалби и акцията вече е скочила 500%, аз продавам и обратно като почнат да говорят за големи проблеми и фалити на компания, която е паднала над 50%, аз купувам. Всяка прилика с действителни компании и събития е случайна.

Коментар

• ОК гледам е в стихията си днес

Коментар

• Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнение
            Фалит??? Ще ме скъсате бе. Като група драматични бабички сте. Айде успокойте се малко.
            Кажи го на ОК това....Той сравни ХИМ с Енрон ...и че като Енрон фалирал ,пазарът не паднал.....Прави си някакви аналогии човекът.

Може и да е прав.

Коментар

• Фалит??? Ще ме скъсате бе. Като група драматични бабички сте. Айде успокойте се малко.
              Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                Както казва един анализатор
                компанията няма никаква вина за случващото се, просто има прекалено много акции в обращение, за да могат да бъдат абсорбирани от пазара
                Това беше яко

Може би помните по-надолу ви писах за Артио, но някой казваха че греша и пакета туку свършвал
                Добрият, стар Батя

Коментар

А индирекно според теб фалира......Това е индиректна новина

Може и така да е,при тези разпродажби.
                  Както казваше една министърка, усмихвам се

Коментар

Кой е луд да каже директно, че Химимпорт фалирa.

А индирекно според теб фалира......Това е индиректна новина

Може и така да е,при тези разпродажби.

Коментар

Който го каже директно, печели книга с автограф

Коментар

Ако ТИМ аджиските акции повлекат индексите надолу (а то ще стане)....гледай как бързо ще започнат да излизат бързо,основно от АДСИЦ....
                        Да, бе да.... Ще продаде някой читави акции, като Атера, Каолин или Стара Планина, щото Химрона падал...

Коментар

• И не, нямам такава информация.

Коментар

Смяташ ,че Химимпорт фалира ли.Кажи го директно.Може би знаеш нещо.Ако наистина го кажеш ,че те послушам .Ама така с недомлъвки....

Коментар

Защо да става? Енеон като фалира повлече ли американските индекси?

Смяташ ,че Химимпорт фалира ли.Кажи го директно.Може би знаеш нещо.Ако наистина го кажеш ,че те послушам .Ама така с недомлъвки....

Коментар

Е много ме е яд някой като започне да мисли за моите пари....

Споко ОК ,на този свят всичко се връща.Колелото се върти.....

Злорадството ти взима сила в момента,но не знам дали осъзнаваш този спад какво означава за целия пазар.

Когато мечката играе у комшиите идва и при теб.

Ако ТИМ аджиските акции повлекат индексите надолу (а то ще стане)....гледай как бързо ще започнат да излизат бързо,основно от АДСИЦ....
                                Защо да става? Енеон като фалира повлече ли американските индекси?

Коментар

Working...
                                X