Интересното е дали ще падне под цената на ЦКБ ....... днес?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
ОК
Тук да не ударихме и репа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеТези колко имат още?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеХим =Пени сток!!!
Какво стана тука, мале мале!
ами то ако остане тази цена се обезмисля държането на привилегировани - те като се конвертират цялата далавера от дивидента отива по дяволите!
И тук ли продавача е през ИНГ банк, момчета?До тогава ...-я камилата,я камиларя......
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеХим =Пени сток!!!
Какво стана тука, мале мале!
ами то ако остане тази цена се обезмисля държането на привилегировани - те като се конвертират цялата далавера от дивидента отива по дяволите!
И тук ли продавача е през ИНГ банк, момчета?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениеабе много яко напъват тука, кво става с ТИМ ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТвърдиш че твърдението ми не е вярно:
" Мисля че няма пенсионен фонд които да има реална доходност в БГ .......ако събереш сумата на всичките си вноски и ги олихвиш с общодостъпен лихвен процент на практика ще е повече от стойностат на натрупаното в личната партида, щото възвръщаемост почти няма но за сметка на това си прибират сочните такси за управление..."
Даи пример !
Аз съм осигурен в един от големите несвързани с Химимпорт и положението е каквото го описах играл съм си да смятам.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЗа същаление ОТ ВСИЧКИ ФОНДОВЕ ЗА ПЕНСИОННО ОСИГУРАВАНЕ се точат средства под един или друг начин. Чрез свързани сделки....
Коментар
Коментар