IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    давай ..................... напъни се още малко .................. само още 25% спад и цената ще иде на бленуваните от теб 50 ст.
    Конкретно Хима не ми е толкова интересен за покупки, заявената от мен подкрепа е по-скоро израз на съжеление...

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
      Що да са непременно отрицателни? Има си акции и активи, които са си на исторически максимум...

Освен това изпускаш и една друга група - която е далновидно в кеш, очаква понижение, и ще събере активите на гадулките за жълти стотинки...
      давай ..................... напъни се още малко .................. само още 25% спад и цената ще иде на бленуваните от теб 50 ст.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        В форума има две групи хора :

- една част която е вложила някакви свои пари и я е яд че движенията са мижави или в отрицателна посока последните години.
        Що да са непременно отрицателни? Има си акции и активи, които са си на исторически максимум...

Освен това изпускаш и една друга група - която е далновидно в кеш, очаква понижение, и ще събере активите на гадулките за жълти стотинки...

Коментар

На 50 ст. очаквайте подкрепа от мен
          това вече е мъжка приказка...

Коментар

и защо мен ме питаш???

виж я бубата какво казва/пише:

обърни се към бубата за съвет ...................... може и на лични
            Сун - Дзъ е казал, "най-верния приятел, е паднал враг, на който си помогнал"! На 50 ст. очаквайте подкрепа от мен

Коментар

• В форума има две групи хора :

- една част която е вложила някакви свои пари и я е яд че движенията са мижави или в отрицателна посока последните години.

- втората част е сбирщина от хора които нямат какво да вложат, пробвали са се в годините на бума и са се набутали или хора на принципа " не е важно на мен да ми е добре важно е на Вуте да му е зле ".

Мотивите на първата група са разбираеми да пишат из форума, необясними са обаче мотивите на втората група. Но както се знае около Българския казан в ада нямало пазачи, ако някои се помъчи да излезе , другите го дръпвали обратно.
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                Ако знаеш как да се пише във форума и цената да тръгне нагоре на някоя акция - казвай и да пишем .
                Става въпрос не за тази акция конкретно.
                и защо мен ме питаш???

виж я бубата какво казва/пише:

Първоначално изпратено от SEBULBA
                В Петък ме нямаше, и гледам сте се отклонили нещо от идеалната крива за малко...
                обърни се към бубата за съвет ...................... може и на лични

Коментар

добре, че си ти и твоите писания в този измислен форум, че цената да върви в желаната от теб посока...
                  Ако знаеш как да се пише във форума и цената да тръгне нагоре на някоя акция - казвай и да пишем .
                  Става въпрос не за тази акция конкретно.

Коментар

Може, може... ...не загърбвай оптимизма... В Петък ме нямаше, и гледам сте се отклонили нещо от идеалната крива за малко...
                    добре, че си ти и твоите писания в този измислен форум, че цената да върви в желаната от теб посока...

Коментар

• Първоначално изпратено от СоколовВвВ Разгледай мнение
                      Химимпорт АД иска да строи летище в Русия

КЪДЕ ИСКАТЕ ДА СТРОИТЕ ПИЛЕНЦА, ПРЕДИ ДА СТЕ СИ ПОСТРОИЛИ СТАДИОН ВАРНА И АЛЕЯ ПЪРВА.Нали в оценките на тръжната документация ще има какви проекти са забатачени от вас със години.
                      Кои ще ви даде да строите нещо от тук нататък? Много интересно.
                      Може руснаците да харесват летища, изглеждащи като дупка

Коментар

прав сте, ястребовски ........................ по-лошо не може да става ....................... от тук насетне само напред и нагоре
                        Може, може... ...не загърбвай оптимизма... В Петък ме нямаше, и гледам сте се отклонили нещо от идеалната крива за малко...

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнение
                          Отдавна пиша, че теорията на ОК и Себулба "тая акция е боклук и затова цената и пада дори при ръст на пазара" е некоректна и даже манипулативна (понеже те имат достатъчно акъл за да знаят че не е вярна). Просто голям продавач е решил да продава, а купувачите го чакат добре да си смъкне гащите. Същото се случва и при Елтос, а отскоро почна и при КЗ, ЖКЗ.
                          Не си прав и ти го знаеш. Вероятно губиш обективност защото купува на 1,30 с аргумента "купува правилния посредник". Тук проблема не е в предлагането а в липсата на търсене. При Атера, Еларг, Булгартабак и дъщерните му предлагането беше по-голямо и цената скочи. При Софарма предлагането беше наистина колосално на фона на това тук. Въпреки всичко падна в пъти по-малко. Въпроса е защо няма търсене въпреки уникалните "промоции" и гомямата "подцененост" на компанията.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                            Toни Софармата я продадоха още миналото тримесечие ,така че спокойно
                            И Артио нямат навика в отчетите си да смятат в БГ лв
                            аха мерси Валка,
                            да за валутата се усетих днес следобяд

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              мх Фармата ми я смятат при 1,7-1,8лв!
                              Кога и дали ще почнат да натискат там?
                              Toни Софармата я продадоха още миналото тримесечие ,така че спокойно
                              И Артио нямат навика в отчетите си да смятат в БГ лв

Коментар

• Отдавна пиша, че теорията на ОК и Себулба "тая акция е боклук и затова цената и пада дори при ръст на пазара" е некоректна и даже манипулативна (понеже те имат достатъчно акъл за да знаят че не е вярна). Просто голям продавач е решил да продава, а купувачите го чакат добре да си смъкне гащите. Същото се случва и при Елтос, а отскоро почна и при КЗ, ЖКЗ.
                                Добрият, стар Батя

Коментар

Working...
                                X