IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    за бройки повече няма да те питам защото те знам, че няма да кажеш, но колко пари си си приготвил да прежалиш на 50 ст.
    Не забравяй че себулба е заможен човек - не е решил, не е изкупил дела на артио
    Last edited by daneda121; 02.10.2012, 06:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
      Зависи на Артио колко са му останали...
      съвсем забравих, че Артио ти дават справка на всеки час колко артио са им останали...

...

.......

............

ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ между другото ...................... я ми припомни към момента с колко артио на ХИМ-а и на ЦКБ разполагат Артио

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Сигурно към лев и педесет

стига, де ........................... тя минималната такса към посредника му е 1.80

Коментар

Боби, стой далече от клавиатурата след третата ракия Препоръка е!
          Приема се Себулба......

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
            Здравейте
            Днес влязох в платформата по някое време....и видях едно търсене.......абе добро .....на 62ст май......никой не го отрази........като коментар имам в предвид де...

Абе никой нищо не ми писа да ме обори по тезата за загубата на България еър.....и колко незаконно било да се описват така счетоводните статии......Особено ОК замлъкна .....откакто е Владо П....в....Споко ОК...........Има поне 1млн човека..........от Варна ....търгуващи на БФБ ............имащи акции на АТЕРА..........и с това малко име ....и евентуална фамилия.......:

Освен Марков ,за което му БЛАГОДАРЯ,никой не ме поправи в изложението ми за МСС .........Очаквах Себулба да ме прати пак по дяволите.....ама явно и той не влиза вече тук..........Ми както искат.......никой не ги е гонил......Просто си излагаме мислите
            ......и се мъчим да доказваме тезите си.....накрая някой губи......другг печели........Абе такава е играта........ама нека е честна...........без измами,без злонамерени нападки,без манипулативни статии и изявления.......

Не ми се пише повече.......

Абе къде е ОК

Успех
            Не е препоръка
            Боби, стой далече от клавиатурата след третата ракия Препоръка е!

Коментар

• Здравейте
              Днес влязох в платформата по някое време....и видях едно търсене.......абе добро .....на 62ст май......никой не го отрази........като коментар имам в предвид де...

Абе никой нищо не ми писа да ме обори по тезата за загубата на България еър.....и колко незаконно било да се описват така счетоводните статии......Особено ОК замлъкна .....откакто е Владо П....в....Споко ОК...........Има поне 1млн човека..........от Варна ....търгуващи на БФБ ............имащи акции на АТЕРА..........и с това малко име ....и евентуална фамилия.......:

Освен Марков ,за което му БЛАГОДАРЯ,никой не ме поправи в изложението ми за МСС .........Очаквах Себулба да ме прати пак по дяволите.....ама явно и той не влиза вече тук..........Ми както искат.......никой не ги е гонил......Просто си излагаме мислите
              ......и се мъчим да доказваме тезите си.....накрая някой губи......другг печели........Абе такава е играта........ама нека е честна...........без измами,без злонамерени нападки,без манипулативни статии и изявления.......

Не ми се пише повече.......

Абе къде е ОК

Успех
              Не е препоръка

Коментар

за бройки повече няма да те питам защото те знам, че няма да кажеш, но колко пари си си приготвил да прежалиш на 50 ст.
                Зависи на Артио колко са му останали...

Коментар

Сигурно към лев и педесет
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

На 50 ст. От жал към ближния...

Като чиста акция. Само индианеца от Столипиново се радва на падането на цената ....

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        Стига киризи и се кефи бе, няма само да профитираме с Атерите я.
                        Без адреналинче сегиз-тогиз не е интересно.
                        На колко щеше да помагаш ?
                        Лапнах аз днеска и 2-то килце на 0.642.
                        Следваща спирка 0.612.
                        Давайте другари хамериканци, ей го на Октомври тече вече.

Коментар

Нов "ол тайм лоу" по позицията! Великолепна възможност за крепостните минотари тука да "осреднят" загубите!
                          Стига киризи и се кефи бе, няма само да профитираме с Атерите я.
                          Без адреналинче сегиз-тогиз не е интересно.
                          На колко щеше да помагаш ?
                          Лапнах аз днеска и 2-то килце на 0.642.
                          Следваща спирка 0.612.
                          Давайте другари хамериканци, ей го на Октомври тече вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                            То и аз бях в ШЗО ама от прецаканите ...в кашимерията.
                            Голямо пуцане и бягане падна там ....
                            Аз пък си отслужих като парашутист и затова ми е ясна психологията на служилите в Тихина - мах ефективност без много пуцане
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Нов "ол тайм лоу" по позицията! Великолепна възможност за крепостните минотари тука да "осреднят" загубите!
                              Ха,чеп чепа избива,но трябва да се знае,че последният винаги остава в задника му..

Коментар

• Нов "ол тайм лоу" по позицията! Великолепна възможност за крепостните минотари тука да "осреднят" загубите!

Коментар

Working...
                                X