Първоначално изпратено от 2012
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеЗависи на Артио колко са му останали...
...
.......
............
ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ между другото ...................... я ми припомни към момента с колко артио на ХИМ-а и на ЦКБ разполагат Артио
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеСигурно към лев и педесет
стига, де ........................... тя минималната такса към посредника му е 1.80
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеБоби, стой далече от клавиатурата след третата ракияПрепоръка е!
......
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЗдравейте
Днес влязох в платформата по някое време....и видях едно търсене.......абе добро.....на 62ст май......никой не го отрази........като коментар имам в предвид де...
Абе никой нищо не ми писа да ме обори по тезата за загубата на България еър.....и колко незаконно било да се описват така счетоводните статии......Особено ОК замлъкна .....откакто е Владо П....в....Споко ОК...........Има поне 1млн човека..........от Варна ....търгуващи на БФБ ............имащи акции на АТЕРА..........и с това малко име ....и евентуална фамилия.......:
Освен Марков ,за което му БЛАГОДАРЯ,никой не ме поправи в изложението ми за МСС .........Очаквах Себулба да ме прати пак по дяволите.....ама явно и той не влиза вече тук..........Ми както искат.......никой не ги е гонил......Просто си излагаме мислите
......и се мъчим да доказваме тезите си.....накрая някой губи......другг печели........Абе такава е играта........ама нека е честна...........без измами,без злонамерени нападки,без манипулативни статии и изявления.......
Не ми се пише повече.......
Абе къде е ОК
Успех
Не е препоръкаПрепоръка е!
Коментар
-
Здравейте
Днес влязох в платформата по някое време....и видях едно търсене.......абе добро.....на 62ст май......никой не го отрази........като коментар имам в предвид де...
Абе никой нищо не ми писа да ме обори по тезата за загубата на България еър.....и колко незаконно било да се описват така счетоводните статии......Особено ОК замлъкна .....откакто е Владо П....в....Споко ОК...........Има поне 1млн човека..........от Варна ....търгуващи на БФБ ............имащи акции на АТЕРА..........и с това малко име ....и евентуална фамилия.......:
Освен Марков ,за което му БЛАГОДАРЯ,никой не ме поправи в изложението ми за МСС .........Очаквах Себулба да ме прати пак по дяволите.....ама явно и той не влиза вече тук..........Ми както искат.......никой не ги е гонил......Просто си излагаме мислите
......и се мъчим да доказваме тезите си.....накрая някой губи......другг печели........Абе такава е играта........ама нека е честна...........без измами,без злонамерени нападки,без манипулативни статии и изявления.......
Не ми се пише повече.......
Абе къде е ОК
Успех
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеза бройки повече няма да те питам защото те знам, че няма да кажеш, но колко пари си си приготвил да прежалиш на 50 ст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеза бройки повече няма да те питам защото те знам, че няма да кажеш, но колко пари си си приготвил да прежалиш на 50 ст.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеНа 50 ст.От жал към ближния...
Като чиста акция. Само индианеца от Столипиново се радва на падането на цената ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеНа 50 ст.От жал към ближния...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСтига киризи и се кефи бе, няма само да профитираме с Атерите я.
Без адреналинче сегиз-тогиз не е интересно.
На колко щеше да помагаш ?
Лапнах аз днеска и 2-то килце на 0.642.
Следваща спирка 0.612.
Давайте другари хамериканци, ей го на Октомври тече вече.От жал към ближния...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеНов "ол тайм лоу" по позицията! Великолепна възможност за крепостните минотари тука да "осреднят" загубите!
Без адреналинче сегиз-тогиз не е интересно.
На колко щеше да помагаш ?
Лапнах аз днеска и 2-то килце на 0.642.
Следваща спирка 0.612.
Давайте другари хамериканци, ей го на Октомври тече вече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТо и аз бях в ШЗО ама от прецаканите ...в кашимерията.
Голямо пуцане и бягане падна там ....За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеНов "ол тайм лоу" по позицията! Великолепна възможност за крепостните минотари тука да "осреднят" загубите!
Коментар
Коментар