.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеако няма натиск или мисъл за такъв утре ще се изтеглят на 0,85.. ще видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеХе хе, тия приказки ги слушахме и тука като беше на 3 лева. Напълнихте се с "дивиденти" от тогава
Не може улучва дъната като мене, ма умее да и бае на акцията за нанадоле.
Май скоро пак ще пълня празната вече кошничка
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеНедей споменава цифри и проценти,че някои чакат по цяла година за 20% дивидент
....даже в друга тема убеждават(дали се връзва някой) ,че ако сега купиш еди си коя акция,кочто ще има еди си колко дивидент...и ще спечелиш примерно 20% за година...Ако тук купя сега 20% означават 96ст цена....според мен ще е е за по-малко от година достижим тази цена
че така
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от nevermind Разгледай мнениеzdraveite, bihte li me update-nali, koga se o4akva dividenta po privilegirovanite akcii tuk?
blagodarq!
Погледнато във времето назад дивидента е плащан на последната възможна дата или чакай го тогава за най-сигурно.
Хайде със здраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеНедей споменава цифри и проценти,че някои чакат по цяла година за 20% дивидент
....даже в друга тема убеждават(дали се връзва някой) ,че ако сега купиш еди си коя акция,кочто ще има еди си колко дивидент...и ще спечелиш примерно 20% за година...Ако тук купя сега 20% означават 96ст цена....според мен ще е е за по-малко от година достижим тази цена
че така
Не е препоръкаLast edited by VINS; 17.10.2012, 13:37.
Коментар
-
Недей споменава цифри и проценти,че някои чакат по цяла година за 20% дивидент
че така
Не е препоръка
Коментар
Коментар