IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз се качих на влака за едни бързи 20% и вече кеширах. КефчИ

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
      Ти се обяснявай на балъците, дето агитираше, да купуват Зрънчо на 3 лева
      Хейтърче много ти е зле сега нали Аз ти казах , че олекна много преди време. Сега още повече.

Ходи при Калина да те утешава.
      Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
        Nice! Тука минават сериозни за нашата борса обеми

Коментар

• Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнение
          По скоро да обясни , не му ли е тъпо за балъците които се вслушаха в агитациите му и не купиха.?

Коментар

• Барозу ,каза,че кризата е преодоляна и виж кво става

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              ебаси лудницата!

себулбов да разясни как така тоя мажо за две седмици стана толкова юбав!?
              Баткин, абсолютно съм наясно, че всички, които пишете по форумите, сте купили на минимума Аз химки не барам повече по морални съображения, има си достатъчно други читави позиции
              Last edited by SEBULBA; 09.01.2013, 11:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от xclusiv Разгледай мнение
                себулбе, кво стана с прогнозите ти
                На Себулба основната му позиция е исторически връх, докато тука се борите да се възстановите на нивата от миналата година по това време Последния път, когато продавах Хим, беше на нива 3.30, за да купя още Атера по 1.10 Мислиш ли, че съм се прецакал?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  ебаси лудницата!

По скоро да обясни , не му ли е тъпо за балъците които се вслушаха в агитациите му и не купиха.?
                  Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Ами купувай ,това е пазарът ,на един му е ниско ,на друг високо , трети има по-добри намерения за парите си или тези които управлява ,друг пък няма кеш и.т.н,
                    Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                    Ок, те ще станат обинковени, но дори и така да е, пак пазарната капитализация е ужасно ниска, за фирма от ранга на тази. Това е чудовище, което е стигнало до 1 лев цена за акция, когато цената трябва да е ПОНЕ 3-4 лева...ПОНЕ, защото счетоводната цена за акция на тази фирма е 8 лева!!!!!!

Коментар

• ебаси лудницата!

Коментар

• себулбе, кво стана с прогнозите ти

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                          Ок, те ще станат обинковени, но дори и така да е, пак пазарната капитализация е ужасно ниска, за фирма от ранга на тази. Това е чудовище, което е стигнало до 1 лев цена за акция, когато цената трябва да е ПОНЕ 3-4 лева...ПОНЕ, защото счетоводната цена за акция на тази фирма е 8 лева!!!!!!
                          виж на полимери колко е счетоводната, а взе та фалира

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                            Само не знам защо не смятате 88 млн. привилигировани акции к*1,7 са още 150 млн. левчета след няколко години те се превръщат в обикновени акции
                            The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                            не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                              Само не знам защо не смятате 88 млн. привилигировани акции к*1,7 са още 150 млн. левчета след няколко години те се превръщат в обикновени акции
                              по-тихо, недей да ни разваляш рахата.

Коментар

• Локомотивът го прегази!

Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                                Абе къде е себулба?
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X