If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
себулбов да разясни как така тоя мажо за две седмици стана толкова юбав!?
Баткин, абсолютно съм наясно, че всички, които пишете по форумите, сте купили на минимума Аз химки не барам повече по морални съображения, има си достатъчно други читави позиции
На Себулба основната му позиция е исторически връх, докато тука се борите да се възстановите на нивата от миналата година по това време Последния път, когато продавах Хим, беше на нива 3.30, за да купя още Атера по 1.10 Мислиш ли, че съм се прецакал?
Ами купувай ,това е пазарът ,на един му е ниско ,на друг високо , трети има по-добри намерения за парите си или тези които управлява ,друг пък няма кеш и.т.н,
Ок, те ще станат обинковени, но дори и така да е, пак пазарната капитализация е ужасно ниска, за фирма от ранга на тази. Това е чудовище, което е стигнало до 1 лев цена за акция, когато цената трябва да е ПОНЕ 3-4 лева...ПОНЕ, защото счетоводната цена за акция на тази фирма е 8 лева!!!!!!
Ок, те ще станат обинковени, но дори и така да е, пак пазарната капитализация е ужасно ниска, за фирма от ранга на тази. Това е чудовище, което е стигнало до 1 лев цена за акция, когато цената трябва да е ПОНЕ 3-4 лева...ПОНЕ, защото счетоводната цена за акция на тази фирма е 8 лева!!!!!!
виж на полимери колко е счетоводната, а взе та фалира
Само не знам защо не смятате 88 млн. привилигировани акции к*1,7 са още 150 млн. левчета след няколко години те се превръщат в обикновени акции
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар