IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Почти 3 дивидента капиталова над покупната на привилегированите.
    Лоши били дивидентните акции, а
    Айдеее - следва кота 2 кинта

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Бобан,
      за теб тъмната страна е ТИМ ,за мен е положението на БФб.. ......
      Преди няколко месеца имах по няколко хиляди в ССВ ,ХИМ и ЗХБГ....
      така че можех да си кажа думата с чиста съвест в темите... сега заедно с продажбите на Петрол и купуванията на АЛИАЦ преди НГ ги разкарах и тях и и влезнах в други... останаха ми малко ХИМ прив. и затова се подвизавам тук...
      Иначе докато не престанат такива като мен в седмицата да прескачат в 8 позиции.... докогава ще има криза.. на БФБ.
      Ако разбера че стоенето в дадена позиция повече от година ще ми донесе повече печалба ,ще нмалее предлагането и ще се качват цените...
      А сега като видя сериозна сума печалба си троша пръстите за ад не изпусна купувача...че идва следващото вълна на продаващи...Марков ,културните хора не отговарят на въпроси отправени към друг и не дават оценки за другите който не познават....
      Знаем как си изграждаш мненията ,Кака Пена от съседната улица каза..........
      Монти,според мен на са компютри...а компоти

Вълната не е е от продаващи,а от КУПУВАЩИ...

Няма смисъл да отговаряш,знам,че се чувстваш...меко казано...НЕУДОБНО

Коментар

• Да ама търговийката умрЕ

Според мен купувача по всички скачащи позиции е един и същ защото има едно и също поведение - сутрин в 10:20-10:30 почва ралито за 10-15-20 минути и после "дим да ме няма"

Коментар

• Хим забавя, но не забравя.... хо хо
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от brokerandtrader Разгледай мнение
            Много си умен, а не съвсем. Да беше следил цпт тата до сега
            Да не би на предходните ЦПТ акциите на Химимпорт да не се предлагаха за продажба?

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
              Не очаквай някой "мишок на заплата" да коментира изказвания във форума - въобще не им е това работата. За да няма търг акциите трябва да имат наложен запор в Централен депозитар, а такъв най-вероятно няма. Дали има може да се види от акционерната книга, така че в Химимпорт /г-н Керезов/ би следвало да са наясно с това. Ако имате ел. подпис може да се поровите в търг. регистър за акционерна книга. Така или иначе поразгледайте партидата на Консолид комерс - обърнете внимание на годишните отчети и съпътстващите ги документи.
              Личното ми мнение е, че търг ще има така както имаше такъв и на предходните ЦПТ-та.
              Не препоръчвам нищо никому!
              Много си умен, а не съвсем. Да беше следил цпт тата до сега

Коментар

• Първоначално изпратено от Мисирката 1059378113
                Сокол, много верни неща си им написал в темата за оптимизма тази сутрин, но дебелите комунистически тикви си искат триглавата ламя (серГЕЙ стани_шеф, доган и царя ........... пардон имах на предвид жълтата Пръмова, опс не жълтата пръмова, а червената Кунева, ама пак май се обърках --- то тя самата не знае от кои е, че аз как мога да позная ) и после пак ще се чудят защо са ни спрели еврофондовете и защо софикса е паднал от 1981 на 258 пункта

Е как няма да пишете като Подкрепята БорисоФ .. обс охраната на Царя и бай Тошо ,обс члена на БКП и участника във Възродителния процес ,обс недекомунизираният БеКаПеец , обс мутрафона и борчага ,обс човека с власт и в подземният свят и наркотиците ,обс депутата избран от НДСВ и главен секретар на МВР , обс автора на ГЕРБ второто БСП .... обс човека с протекциите за Мишо бирата и сие ,обс кой ли държи каналите за контрабанда за цигарите ..
                Last edited by Монти; 27.01.2013, 12:47.

Коментар

• Chim-a определно направи силен скок от дъното си около 62-65 ст. до сега.
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Scrooge McDuck Разгледай мнение
                    Анализаторите ще ти го обяснят.
                    много верни неща си им написал в темата за оптимизма тази сутрин, но дебелите комунистически тикви си искат триглавата ламя (серГЕЙ стани_шеф, доган и царя ........... пардон имах на предвид жълтата Пръмова, опс не жълтата пръмова, а червената Кунева, ама пак май се обърках --- то тя самата не знае от кои е, че аз как мога да позная ) и после пак ще се чудят защо са ни спрели еврофондовете и защо софикса е паднал от 1981 на 258 пункта

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                      и аз някъде го четох, че имат и други акции, но като не ги продават сега на търга какво значение има за нас, че имат още някакви си акции

аз лично си мисля, че този който разполага сега с акциите на консолид комерс може да му се стори, че цената е ниска в предвид на текущите котировки и да ги свали от търга заради някаква си причина и доста от тези които им се точат на въпросните химчета да останат с пръст в уста .................. така както останаха с отворена уста всички аналлизаторчета които даваха анализи, че ЦКБ е скъпа на 57 стинки и не било времето сега да се купува защото щяло да се чака години преди да се реализира доходност
                      Ами, тя цената реагира на ново постъпващата информация.Тук на този капиталов пазар, тази информация дали струва пари и дали е манипулирана, каква и е посоката?
                      Анализаторите ще ти го обяснят.
                      Last edited by Scrooge McDuck; 27.01.2013, 01:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                        За търга знам, някъде прочетох, че Консолид комерс имали дялове и от други дружества, но не пишеше от кои.
                        и аз някъде го четох, че имат и други акции, но като не ги продават сега на търга какво значение има за нас, че имат още някакви си акции

аз лично си мисля, че този който разполага сега с акциите на консолид комерс може да му се стори, че цената е ниска в предвид на текущите котировки и да ги свали от търга заради някаква си причина и доста от тези които им се точат на въпросните химчета да останат с пръст в уста .................. така както останаха с отворена уста всички аналлизаторчета които даваха анализи, че ЦКБ е скъпа на 57 стинки и не било времето сега да се купува защото щяло да се чака години преди да се реализира доходност

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                          ти само от пакети на консолид комерс ли се интересуваш ........................ или какво се предлага на търга

под статията можеш да видиш пълния списък.
                          За търга знам, някъде прочетох, че Консолид комерс имали дялове и от други дружества, но не пишеше от кои.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                            Тия Консолид комерс имат ли пакети от други интересни дружества?
                            ти само от пакети на консолид комерс ли се интересуваш ........................ или какво се предлага на търга

В рамките на 30-я ЦПТ ще бъдат предложени за продажба пакети от дружества като ВМТ Орбита АД, БДЖ Трансимпекс АД, Свободна безмитна зона - Бургас АД, Свободна зона - Свиленград АД, Транзитна търговска зона АД, Частно акционерно дружество Зографски и др. Публични дружества сред тях са само Химимпорт АД и Сливница 1968 АД.
                            под статията можеш да видиш пълния списък.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                              Не очаквай някой "мишок на заплата" да коментира изказвания във форума - въобще не им е това работата. За да няма търг акциите трябва да имат наложен запор в Централен депозитар, а такъв най-вероятно няма. Дали има може да се види от акционерната книга, така че в Химимпорт /г-н Керезов/ би следвало да са наясно с това. Ако имате ел. подпис може да се поровите в търг. регистър за акционерна книга. Така или иначе поразгледайте партидата на Консолид комерс - обърнете внимание на годишните отчети и съпътстващите ги документи.
                              Личното ми мнение е, че търг ще има така както имаше такъв и на предходните ЦПТ-та.
                              Тия Консолид комерс имат ли пакети от други интересни дружества?

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
                                Последно търг ще има ли?И да има и да няма посоката е ясна-ама ако няма леле мале!
                                Някой оторизиран да каже какво ще става-така е много грозно.Егати борсата.Излиза инфо,че акциите са запорирани а всичките мишоци на заплати мълчат като г-ве.Марияне пита ли ги? От тебе инфото е най-достоверно.

Коментар

Working...
                                X