Наистина кога можем да разберем кой в действителност продава?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеСпоред мен само се чака момент-а. Тази година общите дивиденти раздадени на борсата са около 500млн лева или някъде там нали така. Така че и редовните и привилигированите ще има кой да им ги вземе ама трябва да се разберат за цена хората. Ще седим и ще гледаме мача пък каквото дойде. По тъча по тъча и айде у каваците
* Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениепри обикновенните с 5млн не могат да излязат - не ми се мисли при привилегированите какво ще стане с тези 8млн!!!
Коментар
-
Не знам защо все се говори за пълно излизане,такива промоции като миналата година едва ли ще има вечеПървоначално изпратено от noker Разгледай мнениеКаквото стана и последния път.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениепри обикновенните с 5млн не могат да излязат - не ми се мисли при привилегированите какво ще стане с тези 8млн!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПоздрав за Батя с един цитат:
"При инвестиране това, което носи спокойствие, рядко е печелившо." - Робърт Арнът
Скорошен пример за обратното- Атера. И пак ще има ново изригване когато и дойде времето. Междувременно - идеалната борсова банка.
Следващ пример - Бреф.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПоздрав за Батя с един цитат:
"При инвестиране това, което носи спокойствие, рядко е печелившо." - Робърт Арнът
Нашата професия е да флиртуваме с риска. Всяка инвестиция носи риск, но е важна преценката дали той е преекспониран или подценен. Субективната ни оценка за това, в крайна сметка определя, да купуваме или да продаваме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЯ си признайте - кой няма Химимпорт в портфейла?
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениемного тихо - подозрително даже
Не е препоръка
Коментар
Коментар