IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    абе ти за цеко не си ли чувал
    Еми и аз това питам - какво мислите, че Цеко продава Цеко и той ли е посредник на Артио.
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• абе ти за цеко не си ли чувал

Коментар

• Днес леко се озадачих - значи реших да взема малко ПИБ и да видя кой е с айсберга на 2,15 - ПФБК. След това в тарапаната се уредих с малко бройки на 1,101 при Хим - гледам пак ПФБК. По принцип не го срещам това ИП често, та ще са ми любопитни коментари и мнения на по-запознатите.
        Та освен фондовете на ПИБ, кой друг е през тях?
        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
          Пътя е отворен за на горе, ще видим до къде ще стигнем
          Не искам да ми развалям настроението ...но отговора е до кривата круша....
          Акциите на ХИМ се качваха от дребни спекуланти ...
          който продаваха други техни акции за да балансират портфеила и да си платят покупката .......
          Купих 1000 броя над 1,25 и 20 минути нямаше обиране около 1,4 .....
          Спекулата при Петрол е много по добра.....
          Успех и вижте поне кой е купувача....преди да се хвърляте нагоре...
          Имаше случай ,когато ПФБК разпродаде през 30 ст отгоре......

Коментар

• Я гледай ти, Дядо Коледа дошъл

Коментар

• Ей Батя - позна, куче!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от poketl Разгледай мнение
                Тоя купил на 1,22 оня на 1,10 - абе хора, цената стоя няколко седмици на 0,65 миналата година - тогава да бяхте купили десетките или стотиците хиляди, че да се хвалите. Това днес си е абсолютно резонно, колкото и"вълнуващо" да е за скромната ни борсичка
                Сантимента Джобчев, сантимента е различен. Не се чуди.
                А и кеша е доста повече отколкото тогава.
                Току виж зимата ако се случи пак да тестваме номинала - отново ще видиш как всеки се ослушва да купува.
                А инак нагоре е лесно

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                  Пътя е отворен за на горе, ще видим до къде ще стигнем
                  да я докараме до 1,5 днес, няма да е лошо, че голяма съпротива на 1,46

Коментар

• Тоя купил на 1,22 оня на 1,10 - абе хора, цената стоя няколко седмици на 0,65 миналата година - тогава да бяхте купили десетките или стотиците хиляди, че да се хвалите. Това днес си е абсолютно резонно, колкото и"вълнуващо" да е за скромната ни борсичка

Коментар

• Пътя е отворен за на горе, ще видим до къде ще стигнем

Коментар

• I'VE GOT A GOOOOD FEEEELLLIIIIIINGGGG ABOUT THIS!!!!!
                        The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                        не е препоръка

Коментар

• Ами те сами са си го купили според мене.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                            И аз съм на борда, накупих доста на около 1.30-1.40. Успех!
                            браво.накупи още малко да има.гледам и зърнени бяха на плюс 7-8% появиха се купувачи наредиха си офертите и им дадоха сега са на минус.смяяяяяяях в залатаама това хич не е препоръка.сега малко по сериозно.нямам позиции по тази компания и пожелавам успех на всички.нищо не се знае може и 2 лева да е до края на седмицата,но може и 1.22

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                              купувайте че ще изпуснете влака.четвъртък петък ще се чуем пак.
                              Ахааа, сетиха се накрая и за прив-те
                              Аз и там си допълних, макар по принцип да съм як.

Ма жив късмет си беше че продадох Неото, а довечера го гласях в $ и на запад.
                              Ще ми е за урок. Човек винаги трябва да има поне 10% кеш, че не се знае кога ще кацне птиченцето на рамото....

Коментар

• И аз съм на борда, накупих доста на около 1.30-1.40. Успех!

Коментар

Working...
                                X