Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Днес леко се озадачих - значи реших да взема малко ПИБ и да видя кой е с айсберга на 2,15 - ПФБК. След това в тарапаната се уредих с малко бройки на 1,101 при Хим - гледам пак ПФБК. По принцип не го срещам това ИП често, та ще са ми любопитни коментари и мнения на по-запознатите.
Та освен фондовете на ПИБ, кой друг е през тях?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеПътя е отворен за на горе, ще видим до къде ще стигнем
Акциите на ХИМ се качваха от дребни спекуланти ...
който продаваха други техни акции за да балансират портфеила и да си платят покупката .......
Купих 1000 броя над 1,25 и 20 минути нямаше обиране около 1,4 .....
Спекулата при Петрол е много по добра.....
Успех и вижте поне кой е купувача....преди да се хвърляте нагоре...
Имаше случай ,когато ПФБК разпродаде през 30 ст отгоре......
Коментар
-
Първоначално изпратено от poketl Разгледай мнениеТоя купил на 1,22 оня на 1,10 - абе хора, цената стоя няколко седмици на 0,65 миналата година - тогава да бяхте купили десетките или стотиците хиляди, че да се хвалите. Това днес си е абсолютно резонно, колкото и"вълнуващо" да е за скромната ни борсичка
А и кеша е доста повече отколкото тогава.
Току виж зимата ако се случи пак да тестваме номинала - отново ще видиш как всеки се ослушва да купува.
А инак нагоре е лесно
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеПътя е отворен за на горе, ще видим до къде ще стигнем
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеИ аз съм на борда, накупих доста на около 1.30-1.40. Успех!ама това хич не е препоръка
.сега малко по сериозно.нямам позиции по тази компания и пожелавам успех на всички.нищо не се знае може и 2 лева да е до края на седмицата,но може и 1.22
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениекупувайте че ще изпуснете влака.четвъртък петък ще се чуем пак.
Аз и там си допълних, макар по принцип да съм як.
Ма жив късмет си беше че продадох Неото, а довечера го гласях в $ и на запад.
Ще ми е за урок. Човек винаги трябва да има поне 10% кеш, че не се знае кога ще кацне птиченцето на рамото....
Коментар
Коментар