IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Така като гледам тия пак почнаха с айсбергите. Да не искат да гушнат и 6-те млн привилидж?

Коментар

• Тапата на 1.4 май излетя

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
        Дали не е време отново да публикуваме тази снимка? Флагманът потегля!
        Съпротива ще има но за кратко! Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Виждам че има доста скептици...
          Това е чудесно!
          Батка, какъв % имаш в групата сега ?

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
            За тези дето са успели да си вземат на 1.10 - браво, голямата част са си прибрали вече 30% предполагам, намирам го за съвсем нормално. Въпросът според мен е "този който трябва" дето ги е взел на 1.10 дали и той не би прибрал с удоволствие 30%.
            Ще гледам с интерес, но ми се струва че оптимизма ви по тази позиция е малко в повече. Изцяло лично мнение.
            Има и друг момент - този който ги е купил , дали не ги е купил под натиск от продавача , тоест продавача да е имал срок на излизане без оглед на цена . Та купувача в случая да е моментен докато се намери купувач дори и на 1.10 лв , но с цел да не падне цената на акцията под 1- 1.10 . Аз вчера отидох да изпуша една цигара и като се върнах патакламата беше минала ,за което теглих едни майни и на цигарите и всичко дето ми дойде на акъла .Днес като си запалих и ми мина . А иначе имам от по скъпите и от по ефтините .За купилите , браво , това е наградата за постоянството .

Коментар

• трябва да се пораздруса крушата малко ...

Коментар

• Виждам че има доста скептици...
                Това е чудесно!

Коментар

• Първоначално изпратено от svilenko Разгледай мнение
                  Колега, на финансовите пазари няма стотинки нито левчета... има Капитал и % на изменение.

Тези 25-30стотинки са 22-27 % доходност (без комисионни) за 1 ден... Сорос прави средно 29% на годишна база

Колега реална цена е цената на която се сключва търговска сделка между купувач и продавач!

Друга "реална цена" е вероятно "твоята цена", но тя не е реална докато не намериш друг пазарен участник , който е в консенсус с теб!
                  Браво на успелите, аз не казвам нищо лошо, само правя констатация. А за Сорос въобще не ми пука какво прави, аз търгувам в БГ, а тук реалностите са други в момента, то и затова всеки бяга на сигурно

Коментар

• За тези дето са успели да си вземат на 1.10 - браво, голямата част са си прибрали вече 30% предполагам, намирам го за съвсем нормално. Въпросът според мен е "този който трябва" дето ги е взел на 1.10 дали и той не би прибрал с удоволствие 30%.
                    Ще гледам с интерес, но ми се струва че оптимизма ви по тази позиция е малко в повече. Изцяло лично мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                      Купилите вчера на 1.1 бързат да изкарат 25-30 стинки
                      Колега, на финансовите пазари няма стотинки нито левчета... има Капитал и % на изменение.

Тези 25-30стотинки са 22-27 % доходност (без комисионни) за 1 ден... Сорос прави средно 29% на годишна база

Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                      ако знаеш само колко си прав-реалната цена не е повече от 1.30
                      Колега реална цена е цената на която се сключва търговска сделка между купувач и продавач!

Друга "реална цена" е вероятно "твоята цена", но тя не е реална докато не намериш друг пазарен участник , който е в консенсус с теб!
                      A successful trader is like a fish swimming upstream, against the current.

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                        Вчера май си изпуснал влака...

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                          Аз този път няма да направя така, но напълно адмирирам тези, които си прибират печалбата. 30% са си доста сосна кирия. А при следващия възход пак ще допрем до техните пари..
                          Според мен не са много тези. Имайки предвид нашата заспала борса, не ми се вярва да са били много хората, които са успели да реагират на ниското. Според мен са пуснали кирия за 10-20 хил. акции, останалото си е отишло, при който трябва.

* лично мнение, не е препоръка.

Коментар

Коментар

Аз този път няма да направя така, но напълно адмирирам тези, които си прибират печалбата. 30% са си доста сосна кирия. А при следващия възход пак ще допрем до техните пари..

Коментар

• Купилите вчера на 1.1 бързат да изкарат 25-30 стинки

Коментар

Working...
                                X