Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Пътека се прави камък по камък!
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеказа ми прав си!
ама и да имах кеш нямаше да знам да го заредя на тия нива по тая позиция!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеднес не, абе вие от къде всички знаете новините и имате кеш и сте на компа точно в 16:20 ? Да няма някой друг форум в който не съм регистриран?
и аз не съм регистриран в тоя, другия форум.
При продажбата на предния пакет си правих кафе, а днес спагети...........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМда, малко изненадващо се случи тоя път. Но явно след като видяха как прелетя пакета обикновени и какво се случи с цената след това, някой се сетиха че изпускат питомното и доста бързо са провели преговори...
Малко кофти се изигра гейма, щото много народ се напълни с акции... но винаги има такива които не са купили.... примерно институционалните, таксиджиите, БГ мамите...а също и такива като мастъра дето чакат всичко в икономиката пак да е цветя и рози за да купуват пак акции
Напълно споделям с колегите че докато не минеше и този пакет си имаше тежест за цената на обикновените. Сега вече нещата са други... особено като си дадат акцийките и бързащите да си кешират 10-20%... има много мегдан да се катери и по двете емисии... а и купувачите на пакетите вярвам че имат едно идея как да подпомогнат процеса...
Успех на смелите и позитивни играчи на БФБ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАми аз винаги имам кешДаже и на теб ти бях казал че е хубаво да заделиш някой лве за такива случай
ама и да имах кеш нямаше да знам да го заредя на тия нива по тая позиция!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеднес не, абе вие от къде всички знаете новините и имате кеш и сте на компа точно в 16:20 ? Да няма някой друг форум в който не съм регистриран?Даже и на теб ти бях казал че е хубаво да заделиш някой лев за такива случай
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениети клъвна ли някоя бройка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениене съм , не съм
Ако направиш анализ на сделките след продажбата на пакета при обикновените на ХИМ ,може и да се зарадваш че не си си купил...
Там се качи за 30 % за нула време а тук при 3 % се сбиха кой да е пръв и на плюс...при продажбата ..
Но това е само мое мнение...
Утре ще се качи до 1,7-1,75 и после надолу..
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениене съм , не съм
Ska4aj ot na 4i4a dirizablo na tia zrebci tukanka
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеЕ на зле ли да еЯвно си позабравил историята за последните 1-2 години
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеказвате че това "лошо" днес е на добре , така ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеказвате че това "лошо" днес е на добре , така ли?Явно си позабравил историята за последните 1-2 години
Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеПривилегированите са 6 328 542, а днешния обем бе 6 364 747
Коментар
Коментар