IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
    Батя, не ни мисли за паднали от небето, сделки по тел. се правят, но токова отклонение в цената на ликвиден пазар рядко ще видиш, още повече че на запад публичните дружества са с много акционери рядко минаващи 50% от к-ла. и тогава се обесмислят тези врътки за през 10-15%. Ако се стремим към Европеиски стандарти и практики, просто трябва да се смени мисленето на БГ инвеститора.

Успех и аз съм в играта при обикновените и привилигированите.
    Да, но тук е БФБ... така че или играеш по тези правила или си джиткаш на ликвидните и си свиркаш. И на мен ми се иска да сме по-ликвидни, но... и това че се съобразявам с нашата си действителност, само ми носи ползи. Надили ще имам такива ако само цъкам с език и се тюхкам що не сме като другите.
    Та... въпрос на избор.
    Успех, щом си съакционер

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      ...
      Станалото- станало, ама след акция нема да бягам
      Това го чета доста често...
      Предполагам тия дето са видели как ЕЛАРГ, след новината за предстояща ликвидация, се покачва от 60 на 75 ст., още на опън, следващия ден, са си казали същата реплика...
      Някой бързо си учат урока, други им трябва повечко време със загуби или пропуснати ползи.... Но пък и всеки има различен риск толеранс

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Не е само на БФБ пич. Не мисли че на другите пазари не се правят предварително договорени сделки по тел..
        Да не мислиш че тук сме най-големите гении, дето сме го измислили това!?
        Да не говорим че при нас, просто ниската ликвидност налага такъв тип търговия.
        Батя, не ни мисли за паднали от небето, сделки по тел. се правят, но токова отклонение в цената на ликвиден пазар рядко ще видиш, още повече че на запад публичните дружества са с много акционери рядко минаващи 50% от к-ла. и тогава се обесмислят тези врътки за през 10-15%. Ако се стремим към Европеиски стандарти и практики, просто трябва да се смени мисленето на БГ инвеститора.

Успех и аз съм в играта при обикновените и привилигированите.

Коментар

• Абе беше си лудница , след 4 дрънннн кое по наред ,трябва да продаваш и купени на 1,12обикн. и с доза късмет ме посрещна айсберг , но бъгяся факт е , промених поръчка от 1,483 направо 1,53 и стояха над 130хил предлагане но за половин минута бъгяса !

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            Да сега по-важното е да видим - от тук накъде?
            При обикновените ръста спря от кеширащите с 10% печалба и взе да се връща надолу.
            Нека видим кой купи? - ако въобще разберем.
            За мен цената трябва да върви нагоре, но не се знае колко време ще трябва на купувачите да балансират портфейлите си. Иначе за спада при обикн., явно са събирали пари за прив., а продажбите след това може би някой просто прави арбитраж заради ниския спред в този момент прив. - обикн.
            Ще видим....., вече и аз гледам мача - 0% кеш.
            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Аз също не бях сложил поръчка, но като стана мелето и аз се включих
              Този път имаше мнооого време за активните играчи, които вземат БФБ на сериозно да се включат. Абардийнци оставиха 1 млн. акции, които просле раздаваха поне 10-тина мин. на желаещите да купят. Е, пак има недоволни... И после в една тема дето ми се чудиха на акъла, що дремя всеки ден пред компа и следя това умряло БФБ... Еми заради такива моменти дебна... в които за няколко минути си правиш много месечна заплата

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
                Това изречение, не говори добре за начина по който се търгува публични дружества на бфб
                Не е само на БФБ пич. Не мисли че на другите пазари не се правят предварително договорени сделки по тел..
                Да не мислиш че тук сме най-големите гении, дето сме го измислили това!?
                Да не говорим че при нас, просто ниската ликвидност налага такъв тип търговия.

Коментар

• Нямаше ме цял ден пред компа и изтървах емоцията. Напълнили са ми привилегированите, но обикновените купува още ми висят.
                  Системата на Бенчмарк обаче тотално се е бъгнала. Отново...
                  Имам отрицателни салда по някой акции, липсват сделки и т.н. Много удобна за работа система, с богата информация, но в натоварени моменти дава фира.
                  Ако бях пред монитора сигурно нямаше да разбера какво се случва

Коментар

• Ръста го задържа точно привилегированите - ще гледаме , акцията е отворена и нищо не и виси повече , -пък каквото такова ?

Коментар

• Да сега по-важното е да видим - от тук накъде?
                      При обикновените ръста спря от кеширащите с 10% печалба и взе да се връща надолу.
                      Нека видим кой купи? - ако въобще разберем.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                        Време имаше на 1,61 да се вземе ,ама аз бях инат
                        Ти си решаваш, аз ако имах пари бил заредил повече. Даже като ми като върнат заемчето след време и седят цени под 1.70 пак бих заредил. Това, че някой бил купил под мен не ме бърка, просто съм по-дългосрочен.
                        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Тони да ти върна ли поста -" НЕ ПИШИ , а сложи някоя поръчка ? "- аз закачих 2/3 от поръчките , ще гледаме филма- 2/3 от собствените имам предвид

Коментар

• Време имаше на 1,61 да се вземе ,ама аз бях инат
                            Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                            Тони, въпреки мненията на по-запознати форумци, за мен бе очебийно как инсайдърчетата започнаха да мачкат цената от Четвъртък /1.90 - 1.74/. Тогава просто наредих 2 поръчки на малко над 1.60 и на малко над 1.55 и чаках. Днес когато стана бях на компа, но един приятел ми иска пари и нямах в платформата, иначе имаше време да се влезе и на най-ниското.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                              Май в 16:34 станаха големите сделки ,по случайност бях на компа и бях заредил на 1,52 и не стигна до мен след това покачих на 1,55 ,ама вече влака замина над 1,61 и се отказах да гоня . Не съжалявам за упоритостта си
                              тотко ти си от зарата бе - що не свирна през терасата!
                              майтапя се.
                              Станалото- станало, ама след акция нема да бягам

Коментар

• Май в 16:34 станаха големите сделки ,по случайност бях на компа и бях заредил на 1,52 и не стигна до мен след това покачих на 1,55 ,ама вече влака замина над 1,61 и се отказах да гоня . Не съжалявам за упоритостта си
                                Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                днес не, абе вие от къде всички знаете новините и имате кеш и сте на компа точно в 16:20 ? Да няма някой друг форум в който не съм регистриран?

Коментар

Working...
                                X