IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    Днес успех на всички!
    Хайде ако Хим-а е бил тапата на БФБ, дано шампанското изхвръкне най-накрая от бутилката!
    Мда, отпушването на Хим-а може да донесе радост като цяло на БФБ, но най-вече на притежателите на неговите си емисии

Коментар

• Днес успех на всички!
      Хайде ако Хим-а е бил тапата на БФБ, дано шампанското изхвръкне най-накрая от бутилката!

Коментар

• Първоначално изпратено от dian88 Разгледай мнение
        Здравейте,
        какво точно представляват привилегированите акции?
        Всяка година те получават задължителен дивидент ли? В случая 20 стотинки?
        Т.е те представляват нещо като облигации?
        Има ли краен срок, след който тия акции няма да бъдат привилегировани?

Мерси предварително
        Да живее мързела ) ако се напънеш сам да си намериш отговорите ползата за теб ще е неизмеримо по-голяма, след това може да решиш нещо друго да направиш по-трудния начин и тека след много време, може и да вземеш живота си в ръце

Не ми благодари няма нужда

Коментар

• Здравейте,
          какво точно представляват привилегированите акции?
          Всяка година те получават задължителен дивидент ли? В случая 20 стотинки?
          Т.е те представляват нещо като облигации?
          Има ли краен срок, след който тия акции няма да бъдат привилегировани?

Мерси предварително

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
            На мен ИП не ми го разпредели на време и не купих, нямах кеш по сметката, ливъридж също нямам при този посредник, макар да имаше време на 1,61 лв. За съжаление ..

Хубава вечер!
            Хипотетично и най-вече теоретично ми е интересно утрешното развитие, дали ще има връзка с получен, но забавен дивидент, ако въобще има такива.
            Обикновени имам, препоръки никакви нямам!
            Лека!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
              Май само аз не виждам последния си пост.
              Ясно, че утре вече трябва да го има, но ако днес беше наличен можеше повече да иде в цацата от кифтетата. Та колко кифтета според вас са в цацата, по 75-80 бона както писах...
              На мен ИП не ми го разпредели на време и не купих, нямах кеш по сметката, ливъридж също нямам при този посредник, макар да имаше време на 1,61 лв. За съжаление ..

Хубава вечер!

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                Жека,

Дивидента постъпи днес по сметките на повечето ИП. Утре го очаквай.

Успех!
                Май само аз не виждам последния си пост.
                Ясно, че утре вече трябва да го има, но ако днес беше наличен можеше повече да иде в цацата от кифтетата. Та колко кифтета според вас са в цацата, по 75-80 бона както писах...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Абе що не пуснаха днес дивидента?
                  Жека,

Дивидента постъпи днес по сметките на повечето ИП. Утре го очаквай.

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
                    Ако се пазариш за пакета от привелигированите,не можеш да позволиш цената им да расте.Това става най-сигурно като натиснеш цената на обикновенните-та и ето ви отговора за търговията последните няколко дни.Има горещи едни около 1 млн броя-както беше и при обикновенните-ще минат,но може и не като привелигировани.Спекулантите ако имат и от двете емисии, ще предпочетат да продадат обикновенни вместо прив.,заради дивидента.От утре няма тапа и нещата са много по предвидими.Браво на успелите днес да се възползват от ситуацията.Аз съм сигурен,че ще спечелят-всеки според целите,сроковете и нервите.
                    +1
                    В допълнение - не малко кифтета по 50-100 хил. минаха, от тоя милион - колко са имали кеш поне по 75-80 бона?

Коментар

• Ако се пазариш за пакета от привелигированите,не можеш да позволиш цената им да расте.Това става най-сигурно като натиснеш цената на обикновенните-та и ето ви отговора за търговията последните няколко дни.Има горещи едни около 1 млн броя-както беше и при обикновенните-ще минат,но може и не като привелигировани.Спекулантите ако имат и от двете емисии, ще предпочетат да продадат обикновенни вместо прив.,заради дивидента.От утре няма тапа и нещата са много по предвидими.Браво на успелите днес да се възползват от ситуацията.Аз съм сигурен,че ще спечелят-всеки според целите,сроковете и нервите.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                        Повечето тук виждат светло бъдеще, но какво пречи това да е същият сценарий от края на 2007-ма? Имаме рязко падане на цените, последвано от рязко вдигане, след което активизиране на търговията и като нищо може да последва много сериозен спад. Който е на борсата от поне 6 години, този филм вече го е гледал...
                        Пазарната ситуация е различна и факторите също.

Коментар

Да сега по-важното е да видим - от тук накъде?
                          При обикновените ръста спря от кеширащите с 10% печалба и взе да се връща надолу.
                          Нека видим кой купи? - ако въобще разберем.
                          Нещо ти се е бъгнала елката???

Коментар

• Повечето тук виждат светло бъдеще, но какво пречи това да е същият сценарий от края на 2007-ма? Имаме рязко падане на цените, последвано от рязко вдигане, след което активизиране на търговията и като нищо може да последва много сериозен спад. Който е на борсата от поне 6 години, този филм вече го е гледал...

Коментар

днес не, абе вие от къде всички знаете новините и имате кеш и сте на компа точно в 16:20 ? Да няма някой друг форум в който не съм регистриран?
                              Спокойно, от цял ден точно тогава реших да мина през 00, макар и за кратко, влака с ниското беше минал.

Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                              Време имаше на 1,61 да се вземе ,ама аз бях инат

Това се чудех дали има време да сменя влака от обикновени на привилегировани, но инфостока не ги показваше, реших, че са минали пак в една секунда и се е бъгнала платформата. Но после се и оказа, че предвид спреда няма много файда при тия нива да сменя влака за някоя и друга минута.

Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                              Нямаше ме цял ден пред компа и изтървах емоцията. Напълнили са ми привилегированите, но обикновените купува още ми висят.
                              Системата на Бенчмарк обаче тотално се е бъгнала. Отново...
                              Имам отрицателни салда по някой акции, липсват сделки и т.н. Много удобна за работа система, с богата информация, но в натоварени моменти дава фира.
                              Ако бях пред монитора сигурно нямаше да разбера какво се случва
                              Ти виж оборота, че на 6c4p е 9+ млн., а в платформата е 2 + млн.
                              Така и не я оправиха...

Абе що не пуснаха днес дивидента?

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                                Нямаше ме цял ден пред компа и изтървах емоцията. Напълнили са ми привилегированите, но обикновените купува още ми висят.
                                Системата на Бенчмарк обаче тотално се е бъгнала. Отново...
                                Имам отрицателни салда по някой акции, липсват сделки и т.н. Много удобна за работа система, с богата информация, но в натоварени моменти дава фира.
                                Ако бях пред монитора сигурно нямаше да разбера какво се случва
                                Аз ползвам Уеб приложението - чак на Инвестора след 15 мин. видях че са минали най-ниско на 1,53.

Кво сега ще правим ли арбитраж - 20 ст. разлика - а трябва да е поне 50ст. Как мислите?
                                Не-заслужил инвеститор

Коментар

Working...
                                X