IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Не съжалявай ,не си загубил много..
    Ако направиш анализ на сделките след продажбата на пакета при обикновените на ХИМ ,може и да се зарадваш че не си си купил...

Там се качи за 30 % за нула време а тук при 3 % се сбиха кой да е пръв и на плюс... при продажбата ..
    Но това е само мое мнение...
    Утре ще се качи до 1,7-1,75 и после надолу..
    Не е препоръка...

Този пост ми е от вчера...
    Хвана идеално точните параметри на сделките днес....1,75 и завършека на 1,7...
    За утре ми се вижда един спад до 1,65 ....пък да видим..
    Това е заради приключване и плащането на сделките при ИП...
    Не е препоръка.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Малко по рано продадох дребни бройки превилиг. за джобни... Купувача бе Реал финанс...може би добър знак
      Мислех си и друго... както по-долу се отбеляза пакета минал на 1,53 беше разцепен на 4-5 парчета... дали не се разпредели по определени фондове... ПФ, ДФ.. може би от една група... Интересни въпроси, с важни отговори... Ще следим отчетите за деветмесечието и ще видим
      Въпросите са ти риторични

Коментар

• Малко по рано продадох дребни бройки превилиг. за джобни... Купувача бе Реал финанс...може би добър знак
        Мислех си и друго... както по-долу се отбеляза пакета минал на 1,53 беше разцепен на 4-5 парчета... дали не се разпредели по определени фондове... ПФ, ДФ.. може би от една група... Интересни въпроси, с важни отговори... Ще следим отчетите за деветмесечието и ще видим

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
          Даааа, всички казват "хайде тапата замина...", което е така и всички искат цената да върви нагоре, което е нормално... ноооо да виждате желаещи да плащат повече, вместо да оберат акциите на тези, които влязоха спекулативно?!? Аз не бих платил за нещо повече, ако мога да платя по-малко! Предполагам и вие!
          И аз мисля, че ще изчакат зорлиите да продадат на тия нива..

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
            Даааа, всички казват "хайде тапата замина...", което е така и всички искат цената да върви нагоре, което е нормално... ноооо да виждате желаещи да плащат повече, вместо да оберат акциите на тези, които влязоха спекулативно?!? Аз не бих платил за нещо повече, ако мога да платя по-малко! Предполагам и вие!
            Ей ги 10-те процента. Аз не виждам нищо ненормално в случващото се.

Коментар

• Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнение
              сложиха по-големи бидове да пробват продавачите !?
              А дали тези с бидовете не са всъщност купувачите , ясно осъзнавайки, че други големи едва ли ще продават и с цел да подканят стадото да тръгне по баира
              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Очаквах повече, но кандидатите за бързи 10 % са много...

Коментар

• сложиха по-големи бидове да пробват продавачите !?

Коментар

• Очаквах повече, но кандидатите за бързи 10 % са много...

Коментар

• Май отиваме към 1.6 лв . И без това не можах да си взема вчера .Не ми върви с групата . При обикновенните станах да изпуша една цигара . При привелигированите вчера четох вицовете в темата бисери и вицове- после голям смях падна . При зърнени храни съм се наредил на 40 и малко отгоре от доста време Само при ЦКБ -то съм се наместил.

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                        Въпреки шеговития ми спор с Геко в темата на Синергона, съм длъжен да кажа, че винаги съм бил съгласен с него, че Хима беше най-подценената компания и в момента също е така. Не виждам къде ще си набутат кеша сега-продаващите. Не виждам по-подценен актив. ....
                        .
                        Съвсем нормално ми изглежда и не бих се учудил след година Химската акция да е около 4 кинта +- някоя стинка. ) Просто няма друго по-подценено на бфб,,,
                        Надявам се и Геко да го потвърди за сетен път!!.
                        + 111
                        Бе не знам за 4лв, ама не след дълго ги чакам и 2-те акции около цените на атерата и трейдинга съответно.
                        От днес прив-те от номер 2 вече са ми акция номер 1 , ха на хаирлия да е
                        А обикновените станаха номер 4 след атерата и сфтрд дишайки във врата на последните. 26% в тимки, бая си наруших лимита от 17% дето бях поставил преди за групата, ма мисля си заслужава.
                        Общо в горната ударна четворка са половината ми вложени пари. 7% очаквана дивидентна доходност и 10-12% капиталова годишно да даде следващите 2-3 години - ще съм доволен. Бърза работа нямам, оттук нататък кратки спекулации и скокове/корекции не ме интересуват. Чоплим семки и гледаме

Коментар

Е ако смяташ ,че купувача на основния пакет ще излиза през 10 % ,то тогава защо се радвате, че излезнаха шотланците...
                          За мен средната и дребната масовка се подвизаваше на 1,61 средно.....
                          Успех ти пожелавам и спирам със спама....
                          Всеки има глава на раменете си и нека да се чуе едно по различно мнение.... от
                          ЪП 4 лв
                          Цена 4 лв може да има, ако се промени сентимента. Сама по себе си сделката за обикновените акции и прев. акции явно не променя сентимента, освен че всички дишаме сега една идея по-спокойно. Четирите лева вероятно ще дойдат, когато хората започнат да забелязват, че лихвата им от 3-4% не е същата, като тази от миналата година 6-8%, когато инфлация започне да се усеща по прогресивното изтъняване на джобовете им, когато влезе и първия "нов", "заблуден" чужденец в 5-6 позиции от депресирания ни пазар... и т.н.
                          Сделката вчера не беше спекулация за 1-2 апартамента в крайните квартали, както някой се изказа. На индивидуалните инвеститори това не трябва да им светва лампата за "грандиозната измама", а за това, че вече големите пари започнаха да се наместват малко по малко. Любо пъпката продаде за 30 млн акции, Артио продаде за 20 млн акции, Иво Прокопиев продаде Каолин за няколко пъти по толкова, община Балчик ще продаде след време акции за 20 млн. Да ме поправи някой, ако мисли, че някой друг няма да успее да продаде акции за няколко млн. лв. А междувременно кой колко апартамента е спечелил или изгубил си остава дребното мислене. Инвеститори има всякакви - някои виждат всяко дърво в гората, но не виждат гората като цяло.

Коментар

Е ако смяташ ,че купувача на основния пакет ще излиза през 10 % ,то тогава защо се радвате, че излезнаха шотланците...
                            ЪП 4 лв
                            Монти ти или сам си говориш, но и не помниш какво си казал вече. Не аз, а ти си бръщолевиш нещо за 10% - виж си писанията. Точно обратно няколко пъти ти казвам, че спекула с някакви мизерни 10% е глупост що касае тази хартия. Та това може да е само дневен марж около тази сделка. Какви 10% Монти !??? И междувпрочем вече виждам, че цената е скочила с 5 стинки само докато ги пишем тези неща. Предлагам, да спрем малко спама, да отпочинат клавиатурите, хем да свърша и аз малко работа,. а и най-вече, да не вземе цената да скочи с още 5 стинки и ще ти е още по-болезнено да видиш 10стинки за един ден
                            Успех с инвестициЙте

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                              пакета не мина ли на 1,53
                              ЪП 4 лв

Коментар

За протокола цената за 10 % трябва да почва от 1,61.....което означава около 1,8....
                                Не е препоръка....
                                пакета не мина ли на 1,53

Коментар

Working...
                                X