If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Силен институционален гръб се заформя при привилегията... Може да видим по-натам и изригвания в края на тримесечията. А изригва ли прив., ще дърпа рязко и обикновената, няма как да изостава много
Тия дето се облизват под лозата, още много мъки ги чакат
Ам то мина края на тримесечието, сега очакваме отчетите
Стъпваме на същото на което се стъпва когато се търгува каквото и да е на тази измислена борса
Обяснете, обяснете и на такива като мен как го оценявате това нещо Химимпорт? Аз с доста хора съм си говорил и проблема определено не мисля че е само мой. А за това че като има хора готови да си влагат парите в нещо то неминуемо цената може да расте и да се печели, без значение какво има зад него, дали говорим за продупчени билетчета за автобус, акции на Епъл или акции на Химимпорт.
Батя - само да те подсетя, че това което пак пишеш е препоръка за сделки с ценни книжа..Пак ли имаш за продажба..То хубаво да се правиш на гуру, но си има и закони
кире, чувствай се свободен да сезираш КФН по въпроса, виждам че ти е мерак
Дерзай!
п.п. тук не сме детската градина, всеки има глава да решава за парите си!
Знам че ще ми се метнете отгоре, но много ми е интересно да се пусне една анкета с въпрос - Вярвате ли на това което пише в отчетите на Химипорт АД? Много ми е интересно има ли някой или айде колко са тези дето вярват на цифрите дето дават Аз не вярвам на нито една цифра в техните отчети и затова не я търгувам де, давали са ми безброй причини за това.
А че може да са печели и много хора са спечелили (със сигурност има и много изгубили) в това съм сигурен. Въпросът е на какво стъпвате като казвате - ох безумно евтина е тази акция.
Стъпваме на същото на което се стъпва когато се търгува каквото и да е на тази измислена борса
Знам че ще ми се метнете отгоре, но много ми е интересно да се пусне една анкета с въпрос - Вярвате ли на това което пише в отчетите на Химипорт АД? Много ми е интересно има ли някой или айде колко са тези дето вярват на цифрите дето дават Аз не вярвам на нито една цифра в техните отчети и затова не я търгувам де, давали са ми безброй причини за това.
А че може да са печели и много хора са спечелили (със сигурност има и много изгубили) в това съм сигурен. Въпросът е на какво стъпвате като казвате - ох безумно евтина е тази акция.
Батя - само да те подсетя, че това което пак пишеш е препоръка за сделки с ценни книжа..Пак ли имаш за продажба..То хубаво да се правиш на гуру, но си има и закони
Силен институционален гръб се заформя при привилегията... Може да видим по-натам и изригвания в края на тримесечията. А изригва ли прив., ще дърпа рязко и обикновената, няма как да изостава много
Тия дето се облизват под лозата, още много мъки ги чакат
Този пост ми е от вчера...
Хвана идеално точните параметри на сделките днес....1,75 и завършека на 1,7...
За утре ми се вижда един спад до 1,65 ....пък да видим..
Това е заради приключване и плащането на сделките при ИП...
Не е препоръка.....
Коментар