IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Май имаме нов, голям и гладен купувач на пазара.
    Вече и мен ме сондираха за пакет, но на тия цени - НЕ ДАВАМ!
    Ако не е тайна, кое ИП те сондира или директен купувач? Отговора може и на ЛС.
    Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Тука да не би да стартираме ?!

Коментар

• Май имаме нов, голям и гладен купувач на пазара.
        Вече и мен ме сондираха за пакет, но на тия цени - НЕ ДАВАМ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
          Между другото като минаваха пакетите 3 мил. отиде в една сделка, 1 млн. в друга, още раздробени 500 хил. минаха на цената на основните пакети. Та, през последния месец се извъртяха общо 1 млн. някъде в големи пакети. Дали да чакаме и останалите 500 хил. да минат? Идеи и мнения?

* не е препоръка.
          Да, ще ги чакаме

Коментар

• ??????????????????

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              За биричка кинти ли нямате?
              Има и за биричка и за качествено уйски даже.Ама рано още,нека поне 17 часа да стане.

Коментар

• Между другото като минаваха пакетите 3 мил. отиде в една сделка, 1 млн. в друга, още раздробени 500 хил. минаха на цената на основните пакети. Та, през последния месец се извъртяха общо 1 млн. някъде в големи пакети. Дали да чакаме и останалите 500 хил. да минат? Идеи и мнения?

* не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                  че мен какво ме интересува каква е доходноста по депозитите в европа.тука нали ти е 4-5% или при теб е на минус хахахахаах ей смешник вземи се скрии някаде не си ми на нищо за да ми се включваш така.но ето на 1.70 е вземай и не губи време само за теб колкото искаш толкова ще ти дадат
                  Вярно много простаци има тук.Ти си на едно от челните места тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    Е от обяд ли? Дай да свърши поне сесийката

Коментар

Днес сме на месна диета - кебапчета и кюфтета
                      Бе и малко леки пържолки взеха да се мятат към BBQ-то.
                      Още не е ясно обаче качествено ли е горивото....засега само пушек

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          so far so good

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            За обяд кифтета ще има в стола
                            so far so good

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                              Как само си се кръстил......."Ум" да ти зайде чак.....Да спамиш в 5 часа сутринта,трябва да си направо м..........мен.Ама то повечето,като теб тук са такива.Ти за отрицателна доходност по депозитите в Европа чувал ли си бе!!!!Чалгата май ти идва в повече.
                              че мен какво ме интересува каква е доходноста по депозитите в европа.тука нали ти е 4-5% или при теб е на минус хахахахаах ей смешник вземи се скрии някаде не си ми на нищо за да ми се включваш така.но ето на 1.70 е вземай и не губи време само за теб колкото искаш толкова ще ти дадат

Коментар

• За обяд кифтета ще има в стола

Коментар

Working...
                                X