If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
От много години не е имало толкова много очаквания точно от тази акция и най-вече от нея. Всички предполагаме, че е подценена и навярно е така. За да тръгне нагоре трябва да се появи голям купувач но не по начина както до сега с уговорени пакети. Иначе не виждам някакви големи икономически постижения които да провокират растеж. Доста оптимистично ми се вижда, че до 2-3 седмици ще дръпне. Освен ако няма някаква информация която не знам.
Ако няма шок от политическо естeство, НЯМА ПРЕЧКИ ПРЕД СЛЕДВАЩАТА БАРИЕРА - 1,53 примерно в следващите 2 -3 седмици
П.П. Има свежи пари, а и ако Батя е прав стават повече!!
Според мен политически шок от оставка и нови избори ще се отрази положително в средносрочен и дългосрочен план, тъй като сега нещата си висят на косъм и едва ли не всеки следващ ден е възможно да се случи.
Aми естествено. Иначе щяхме да си държим парите на депозити или в буркани Всеки е тук, за да печели повече. Кой с игра, кой с надежди, всички сме в кюпа
Ако няма шок от политическо естeство, НЯМА ПРЕЧКИ ПРЕД СЛЕДВАЩАТА БАРИЕРА - 1,53 примерно в следващите 2 -3 седмици
П.П. Има свежи пари, а и ако Батя е прав стават повече!!
Тук се събрали се кандидат-милионери.
Малко на секта ми заприлича.
Харе харе ъп ъп ...........
Aми естествено. Иначе щяхме да си държим парите на депозити или в буркани Всеки е тук, за да печели повече. Кой с игра, кой с надежди, всички сме в кюпа
Ами, според мен с такива обеми е дългосрочен инвеститор, което намалява предлагането на тези нива. А и показва, че това е една от малкото позиции на БФБ, през които могат да минават такива обеми и има кой да ги купи.
Примерно.
....
Особено важно е и какви интереси имат основните акционери и трябва човек да има доверие в мажо. Може би това е основната причина да гледам отстрани.
Коментар