IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Така, така... само така!
    Нека има още чудещи се - ама защо, ама на какво основание... нека, нека
    Кефиш ли се?

Коментар

• Така, така... само така!
      Нека има още чудещи се - ама защо, ама на какво основание... нека, нека

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Ами аз съм купувал ОЦК,Химко ..първо на това че нищо не се случва на БФБ и малко хазарт с дребни суми...второ там купуваше един посредник..
        Малко адреналин...дали ще загубиш 100 лева и всичките акции на тапети ...
        Само че да вкараш 80 % от портфеила в една акция и да търсиш печалба с надеждата някой друг да купува от форума ....за да те спаси...
        Това е харакири или сепуку.....
        Ами то както е харакири,така може да се окаже и голямото нагушване...Конкретен пример,има и други естествено...
        Ако си беше вложил 80% от кеша преди година в нефт и газ на 1,50-1,70,с каквато и да е надежда,сега ще си пърхаш доволно с едни около 300 %...

Коментар

Винаги съм мислил ,че една акция се купува за дивидент , перспектива,печалба и мажоритар....
          Тук някой да ми обясни кое е водещото...
          Да не забравями ,чи имаше хора, който искаха тази прекрасна акции ,като не става еФтино ,ще дадат няколко стотинки повече ..и дадоха на 1,65 ...няколко пъти..
          сега пак приказки за среден и дълъг хоризонт...
          Та на тези със средния и дългия хоризонт ,който купувха на 1,65 ..мечтата им е да бъде 1,30 лв ли е...била...
          Добре се надъхвате....
          Само че като стане 1,5 и полувината ще сте разтоварили...особенно тези със средния и дълъг хоризонт....
          Не е препоръка...
          в отпуска съм и пиша от вкъщи..
          Ако някой се дразни че му преча на бизнеса с шарани....
          Монти, тая акция през последните три по същество по нищо не различаващи се години е била 60 стотинки, била е и 3.6 лева...при все същия мажоритар, без дивидент, с едни и същи перспективи пред холдинга в общи линии. Едни смятат, че има по-голям шанс да я видим пак на 3.6, отколкото на 0.6, други вероятно не, затова не купуват за разлика от първите. Така че, движение ще има, а като има движение има смисъл от покупко-продажби, не разбирам кое не разбираш от това и какво те притеснява

Коментар

...Само че да вкараш 80 % от портфеила в една акция и да търсиш печалба с надеждата някой друг да купува от форума ....за да те спаси...
            Аз не съм от тоя отбор

Коментар

• Не се дразнете, че влакът тръгна и го изпускаме!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                Монти, не ме интересува ти как си подбираш акциите. Аз съм спекулант и единственото което ме вълнува е от коя акция мога да изкарам пари. Така че не ми говори за мажоритари, печалби, дивиденти и т. н. И ако все пак държиш на твоето попитай тези дето купуват ОЦК, Крем и Енергони на какво разчитат
                Ами аз съм купувал ОЦК,Химко ..първо на това че нищо не се случва на БФБ и малко хазарт с дребни суми...второ там купуваше един посредник..
                Малко адреналин...дали ще загубиш 100 лева и всичките акции на тапети ...
                Само че да вкараш 80 % от портфеила в една акция и да търсиш печалба с надеждата някой друг да купува от форума ....за да те спаси...
                Това е харакири или сепуку.....

Коментар

• Монти, не ме интересува ти как си подбираш акциите. Аз съм спекулант и единственото което ме вълнува е от коя акция мога да изкарам пари. Така че не ми говори за мажоритари, печалби, дивиденти и т. н. И ако все пак държиш на твоето попитай тези дето купуват ОЦК, Крем и Енергони на какво разчитат

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    Ще гледам да бъда кратък, изчерпателен и ясен. Аз нямам нищо против акцията, а просто искам да си купя на по-ниска цена Ако все пак не успея, ще развържа кесията и ще дам някоя стотинка повече

Мнението ми не е препоръка за търговия!
                    Винаги съм мислил ,че една акция се купува за дивидент , перспектива,печалба и мажоритар....
                    Тук някой да ми обясни кое е водещото...
                    Да не забравями ,чи имаше хора, който искаха тази прекрасна акции ,като не става еФтино ,ще дадат няколко стотинки повече ..и дадоха на 1,65 ...няколко пъти..
                    сега пак приказки за среден и дълъг хоризонт...
                    Та на тези със средния и дългия хоризонт ,който купувха на 1,65 ..мечтата им е да бъде 1,30 лв ли е...била...
                    Добре се надъхвате....
                    Само че като стане 1,5 и полувината ще сте разтоварили...особенно тези със средния и дълъг хоризонт....
                    Не е препоръка...
                    в отпуска съм и пиша от вкъщи..
                    Ако някой се дразни че му преча на бизнеса с шарани....

Коментар

• Ще гледам да бъда кратък, изчерпателен и ясен. Аз нямам нищо против акцията, а просто искам да си купя на по-ниска цена Ако все пак не успея, ще развържа кесията и ще дам някоя стотинка повече

Мнението ми не е препоръка за търговия!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
                        Според мен политически шок от оставка и нови избори ще се отрази положително в средносрочен и дългосрочен план, тъй като сега нещата си висят на косъм и едва ли не всеки следващ ден е възможно да се случи.

*не е препоръка.
                        Абсолютно!
                        Отдавна го пиша и аз това.

Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
                        От много години не е имало толкова много очаквания точно от тази акция и най-вече от нея. Всички предполагаме, че е подценена и навярно е така. За да тръгне нагоре трябва да се появи голям купувач но не по начина както до сега с уговорени пакети. Иначе не виждам някакви големи икономически постижения които да провокират растеж. Доста оптимистично ми се вижда, че до 2-3 седмици ще дръпне. Освен ако няма някаква информация която не знам.
                        Напротив, точно това е начина.
                        Другото изискване е купувача на пакетите да не си купи достатъчно и да остане гладен за още
                        А като му се появи и конкурент... тогава става коридата!

п.с. и все пак, хубаво е да има невЕрващи.. точно те хранят тренда нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                          Определено мисля че за да тръгне по сериозно борсата ще трябва да има по солиден ръст на Хим и производните и фирми! Така че дори и хората които не харесват тази позиция по добре да вземат да бъдат по позитивни
                          Ние сме позитивни...
                          Вярваме ,че ще си купим еФтино след.....няколко месеца.... други позиции....

Коментар

• Днес, също като вчера добре почва търговията тук. Да видим към обяд как ще е?
                            На мен вчера ми сипаха и сега ще гледам

Коментар

• Определено мисля че за да тръгне по сериозно борсата ще трябва да има по солиден ръст на Хим и производните и фирми! Така че дори и хората които не харесват тази позиция по добре да вземат да бъдат по позитивни

Коментар

• Всички мерки ,с които правителството "лекува" икономиката ни са да преразпределя средствата към по-голям кръг гласоподаватели ,уж да стимулира потреблението т.е инфлация . А убежище при инфлация кое е .....
                                Пари в Б-я има просто са страхливи и са във малко хора/институции/,трябва някой да повлече крак за да се сетят и други играчи за това ...Лично аз очаквам 2014 г. да е много интересна

Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
                                От много години не е имало толкова много очаквания точно от тази акция и най-вече от нея. Всички предполагаме, че е подценена и навярно е така. За да тръгне нагоре трябва да се появи голям купувач но не по начина както до сега с уговорени пакети. Иначе не виждам някакви големи икономически постижения които да провокират растеж. Доста оптимистично ми се вижда, че до 2-3 седмици ще дръпне. Освен ако няма някаква информация която не знам.
                                Last edited by toto 2; 06.11.2013, 10:07.

Коментар

Working...
                                X