IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бях си казал си казал да не пиша по форума, ВЪПРЕКИ ЧЕ го чета постоянно и от всяка точка на света, НО СЕГАШНАТА СИТУАЦИЯ МНОГО МИ НАПОМНИ СИТУАЦИЯТА ОТПРЕДИ 2 ГОДИНИ КОЯТО ПРЕЖИВАХ В ЕЛАРГА!!! "умнико" знам че ще прочетеш моя коментар, НО БФБ НЕ Е ТОВА КОЕТО БЕШЕ ПРЕДИ 2 ИЛИ 4 ГОДИНИ И ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ТИ ТРЯБВАТ МНОГО ПОВЕЧЕ ПАРИ, ЗА ДА ТИ МИНЕ НОМЕРА!!!!! Искам да се обърна специално към ревльовците пазара дава 3 възможностти- КУПУВАШ, ПРОДАВАШ ИЛИ САМО ГЛЕДАШ ОТ СТРАНИ, ТЪЙ ЧЕ МНЕНИЕТО КОЕТО ПИША НЕ ГО ПРИЕМАЙТЕ КАТО СЪВЕТ ИЛИ ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКИ ИЛИ ПРОДАЖБИ НА ЦК!!! Тъъъ преди 2 години в еларга точно това наблюдавах докато група от "умници" (естествено Институционални Инвеститори) нарочно хвърляха по бида точно когато са най рехави х броя акции за да могат да приберат при микропаника 10х броя акции на пишман спекуланти като Импа които си правят "врътчици" от по илядо лева с 10% печалба (импе не се сърди и моляте не ми отговаряй нищо лично!!!!!) аз звънях на БРОКЕРА МИ ЗАЩОТО ЕДИНСТВЕНИЯТ ВАРИАНТ ДА НАПРАВЯ ПАКЕТ БЕШЕ ДА ОБИРАМ АСКОВЕТЕ, ГОЛЕМИТЕ КИФТЕТА НИКОГА НЕ БЯХА НА БИДА И АЗ НЯМАШЕ КАК ДА ЗНАМ КОГА НА "УМНИЦИТЕ" ИМ Е В ГЛАВАТА ДА ХЖЪРЛЯТ НА БИДА, А СТАВА ВЪПРОС ЗА ПО-МАЛКО ОТ 100 К БРОЯ АКЦИИ!!!! "умнико" мислиш ли че вече няма "дребни риби" които не се усещат как е възможно да има инвеститори които са съглсни да купят кифтета от по 30, 140, 150 к броя акции преди няколко дена на по-висока цена от текущата с 5-10% БЕЗ ДА СЕДЯТ НА БИДА (КАКТО АЗ СЕ ПРОБВАХ ДА ФОРМИРАМ ЕДНО ВРЕМЕ ПОРТФЕЙЛА МИ ПРИ ЕЛАРГА С ЧАКАНЕ НА БИДА-НЕУСПЕШЕН ОПИТ) И ТО НА ЦЕНИ ПО-ВИСОКИ И ОТ НАЙ-ВИСОКИЯТ БИД И ИЗВЕДНЪЖ НЯКОЛКО ДЕНА ПО-КЪСНО (2 ДЕНА) ТЕ НЕ СА СЪГЛАСНИ ДА СИ СЛОЖАТ БИДЧЕТА И ДА СИ НАПАЗАРЯТ ПО ЕВТИНО??? Какво се промени на външните финансови пазари, с компанията (а гледам че вчера и днес се хвърля на бида и на компаниите които се изкупуваха миналата седмица, ЗАЩО ЛИ?) ЗА ДЕН И ПОЛОВИНА, ЧЕ ВЧЕРА 30 МИН. ПРЕДИ ЗАТВАРЯНЕ ДА ХВРЛЯШ НА АСКА ПОСТОЯННО И ДНЕС ТОЧНО НА ОТВАРЯНЕТО ДА МИ ИМИТИРАШ ПАНИКА, АААА????????????? Ама ай моля ти се, този път съотношението хвърлям на аска х броя акции за да успокоя пазара и да обера акциите на пишман спИкулантити с 10х броя, ще ти мине номера ама при друго съотношение хвърлени на бида/купени пакети!!! Поздрави Батя много добре си се обиграл с времето, от постовете които си написал ти май най-добре схващаш за какво говоря , А за дугите пак казвам на пазара има 3 възможности продавам,купувам, гледам отстрани, ВСЕКИ САМ ДА СИ ПРЕЦЕНЯ!!! УСПЕХ НА ВСИЧКИ
    НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
      Ей, какъв е този оптимизъм изведнъж
      Голямо бъзикане пада. Един бид от 10 000 бройки го клъвнаха с 10 и го прибраха почти веднага. И в двете посоки - капани, а какво ще стане и хвърляне на боб не може да определи. Гледам с интерес. Нямам тук в момента, мисля върху ЦКБ да се концентрирам.

Коментар

• Ей, какъв е този оптимизъм изведнъж

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
          Батя, да те питам как разбра, че са Булбанк? Да не би да си им продал твои акции, че да виждаш кой стои от другата страна? И ако не си им продавал, как тогава правиш този фокус?
          Като си питаш брокера

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Нека, нека... идеални са си корекцийките за изчистване от по-лабилни елементи
            Булбанк си пълни доволно с айсбергчета... кой иначе щеше да им продава на тия цени..
            А сега ще приберат на тия нива свободните акции и после много по-лесно ще се ходи над 2,50
            Ти зрител ли си или участник?

Коментар

Булбанк си пълни доволно с айсбергчета... кой иначе щеше да им продава на тия цени..
              А сега ще приберат на тия нива свободните акции и после много по-лесно ще се ходи над 2,50
              Батя, да те питам как разбра, че са Булбанк? Да не би да си им продал твои акции, че да виждаш кой стои от другата страна? И ако не си им продавал, как тогава правиш този фокус?

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                За къде бягате бе пичове Много рано е да се продава тука!

Не е препоръка!

Коментар

• Удри уйно!

Коментар

• Официално съм без кеш, след като допълних на цени, които след 1-2 месеца ще ни се виждат смешни.

Коментар

• Какво беше това изсипване, да не фалирахме, без да знам

Коментар

• Мдааа , краткосрочно отива на юг .

Коментар

• За къде бягате бе пичове Много рано е да се продава тука!

Не е препоръка!

Коментар

• Кой

Кой ИП изсипва тук ???
                            Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

• Ихаааааааааааа!

Коментар

за мен по-важен е основния тренд.. а той вярвам... и се надявам, ще се запази поне още 2-3 г. в посока нагоре
                                + 1

Коментар

Working...
                                X