IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Борисов,
    За мен Хим прив. имат бъдеще , заради дивидента...
    Иначе ,смятам ,че ще паднат под 2 лв... скоро..
    Всяка гадина от 2009 г. има избухване през зимата на ТИМ позиции и после утихване ....
    Успех!
    Някаква връзка с атмосферното налягане,нивото на Дунав или снежната покривка на Банско?

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      Акции от ХИМ нямам, но съжалявам, че не си взех, когато Батя обяви, че е купил около 70 ст.
      Относно баса - отправих ти коректно предложение, което ти не прие и това е всичко. При това ти давах две обиколки преднина...
      В случай, че ти стиска ти отправям ново предложение:
      При затваряне днес цената на ХИМ е 2.019 а на Петрол 3.311 т.е. съотношението е 1.6399. В случай, че след една година отношението е по-голямо печелиш, ако е по-малко печеля аз.
      За писането тук и за други акции, които нямаш - напомняш ми на един политик , който казваше "За Бога братя не купувайте". И хората го запомниха само с това - независимо, че беше Премиер.
      Протокол ,стегни се...
      Баса е за по висока цена в близките две години...
      Ти ми взимаш за някакъв балък ,който може да бъде извозен с 20 лева...
      Какво значи , ако ХИМ мине Петрол ти печелиш... ами март има изсипване от 100 к и стигне пак 2 лева а ХИМ завърши на 2,10 а през лятото Василев го продаде за 10 лв на акция.....
      Тогаво ти печелиш ,защото ХИМ е бил повече на 20 марк 2014 г...въпреки ,че никога не е стигнал повече от 2 лв...
      Така ли Протоколчо..
      Казах ти балъци няма на тази борса... през 2007-2009 г г. ги изчистиха...

Коментар

• Мецаните спекуланти нямат сили за повече.Цял ден редиха ордери да плашат гаргите.Който купил купил.Продалите ще ги прескочи пазара-абе вие не можете ли да четете-ИМА ГОЛЯМ КУПУВАЧ и това се потвърждава в последните 20 сесии и днес включително.Голям продавач няма.-ако се появи без проблем ще продаде по телефона без да събаря пазара.Или решихте,че щом не растем ще падаме..няма луди-ще спрат за малко,ще се изтеглят 10-15% надолу и ще чакат за пакети и паникьори.Като остържат пазара ще минат на следващо ниво- и то бързо за да не можете да купите преди тях-и така докато ,,,,,

Коментар

• Аз мисля че имаме доста добър съпорт на 2 лв и по начина на пазаруване е солиден играч. Имахме няколко по големи аска които наистина си бяха за сплашване и засилване на корекцията но както се вижда няма да ги огрее лесно

Монти, пич вкарваш се в някакви филми и според мен трябва да я караш по спокойно. И аз имам Петрол но явно при теб големият процент те държи доста напрегнат и то има защо - толкова много неизвестни около бъдещето на Петрол си има.

На Хима не случайно му казваме Флагман - тръгне ли той тръгва цялата борса така че по леко с коментарите тука

Не е препоръка! Успех на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от GeorgiBorisov Разгледай мнение
            Петрол го продадох миналата седмица на 3,45 (като падне пак на 2,9, в което към убеден, ще си купя пак стига да имам пари), и с парите си купих ИДХБГ, които ги продадох днес и си взех нови 650 бр. хим привилегии. Порсто за мен разликата между обикновените и привилегиите е нереално малка. Ти смяташ, че сме 30% над дъното и е самоубийство да се купува, но аз мисля че сме 300 % под върха, и то не само за Хима, ами за цялата борса. Въпроса на гледна точка. Кой прав, кой крив времето ще покаже.
            Колокото до това да ти кажа кой е продал Петрол, ако щеш вярвай но единствените копчета които знам от платформата на Бенчмарк е "купувай" и "продавай". Ако някой ми обясни като на малоумен с кой бутон на мишката къде да натисна, веднага ще ви кажа и купувачи и продавачи и всичко което ви интересува.

Както написха по-горе, аз съм оптимист по принцип не само днес.

Колега, благодаря за съвета, но въобще не ме притеснява, че някой ще ме бъзика. Допуснал съм грешка, ще си извадя поуките и толкова. Цялата работа е че продадох една стара къща на село и взех "колсалната" сума от 10 000 лв. И понеже аз работя, съпругата ми също, и имаме прилични доходи, тези 10 000 лв. не са ми спешни и трябваше да се вкарат или в депозит или в БФБ. Избрах второто. Така че Хима и 50 ст. да стане аз няма да продам, без значение кой колко се майтапи с мен.

И понеже нямам скрупули и предразсъдаци си публикувам протфейла ми в най-чистия му вид.

Поздрави и успех на всички !!!
            Борисов,
            За мен Хим прив. имат бъдеще , заради дивидента...
            Иначе ,смятам ,че ще паднат под 2 лв... скоро..
            Всяка гадина от 2009 г. има избухване през зимата на ТИМ позиции и после утихване ....
            Успех!

Коментар

Кое олово....
              Нещо не ти стиска да се хванеш на бас за цената между хим и петрол и нещо се мъчиш да ме атакуваш ...
              Пълен ли си с тапети от ХИМ....
              Акции от ХИМ нямам, но съжалявам, че не си взех, когато Батя обяви, че е купил около 70 ст.
              Относно баса - отправих ти коректно предложение, което ти не прие и това е всичко. При това ти давах две обиколки преднина...
              В случай, че ти стиска ти отправям ново предложение:
              При затваряне днес цената на ХИМ е 2.019 а на Петрол 3.311 т.е. съотношението е 1.6399. В случай, че след една година отношението е по-голямо печелиш, ако е по-малко печеля аз.
              За писането тук и за други акции, които нямаш - напомняш ми на един политик , който казваше "За Бога братя не купувайте". И хората го запомниха само с това - независимо, че беше Премиер.
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Дайте да уточним, загубите за които говорите са реални - в смисъл сте загубили внесени реално пари , или виртуартни загуби което си е по скоро нереализирани печалби.

В големия спад 2007-2008 аз поради грешни очаквания за по малък спад не разпродадох достатъчно бързо и реализирах към 25 хил пропуснати печалби.
                Но това не са пари които реално съм имал в джоба си а са просто пропуснах да ги спечеля.
                Марков, аз нямам нито една демо-сделка в моята "кариера". Загубих разбира се реални пари и не говоря за виртуални загуби или пропуснати печалби. Купих акции на ниво Х след като имаше един истински сосен спад есента на 2008. Мислех, че на следващия ден ще върне и ще изляза сух. Тогава нямаше как да се правят пари другояче освен да хванеш възходящо движение при низходящ тренд. Отидох на командировка, бях в срещи от 8 сутринта до 15 следобед и като погледнах Софикс той беше паднал с още 8 процента, а някой мои акции с над 15 процента. Въобще не мислих за акции през деня, а трябваше...И понеже аз имам желязна дисциплина и желязна система при първа възможност продадох акциите с голяма загуба, пих една студена вода и претръпнах към всичко на БФБ. Това се нарича каляване, кръщаване или както искаш го наречи..От тогава изведнъж борсовата търговия стана по-лесна..

Коментар

Ако ти си автора на последните изцепки ,който бяха против маркета.... скоро ще се питаш дали 1,70-1,80 не е добра цена за излизане...
                  Можеш да набуташ добра сума на дъното ,но на 30 % от него .... си е сигурно самоубииство..
                  Ти ли продаде в петрол....
                  Ако си ти ......на кого....
                  Петрол го продадох миналата седмица на 3,45 (като падне пак на 2,9, в което към убеден, ще си купя пак стига да имам пари), и с парите си купих ИДХБГ, които ги продадох днес и си взех нови 650 бр. хим привилегии. Порсто за мен разликата между обикновените и привилегиите е нереално малка. Ти смяташ, че сме 30% над дъното и е самоубийство да се купува, но аз мисля че сме 300 % под върха, и то не само за Хима, ами за цялата борса. Въпроса на гледна точка. Кой прав, кой крив времето ще покаже.
                  Колокото до това да ти кажа кой е продал Петрол, ако щеш вярвай но единствените копчета които знам от платформата на Бенчмарк е "купувай" и "продавай". Ако някой ми обясни като на малоумен с кой бутон на мишката къде да натисна, веднага ще ви кажа и купувачи и продавачи и всичко което ви интересува.
                  Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                  Ти ли беше оптимиста днес?
                  Както написха по-горе, аз съм оптимист по принцип не само днес.
                  Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Колега, приятелски те съветвам много-много да не казваш какво си направил, щото ако се обърне палачинката, а тя често се обръща, ще те скъсат от подигравки.

Мнението ми Е препоръка.
                  Колега, благодаря за съвета, но въобще не ме притеснява, че някой ще ме бъзика. Допуснал съм грешка, ще си извадя поуките и толкова. Цялата работа е че продадох една стара къща на село и взех "колсалната" сума от 10 000 лв. И понеже аз работя, съпругата ми също, и имаме прилични доходи, тези 10 000 лв. не са ми спешни и трябваше да се вкарат или в депозит или в БФБ. Избрах второто. Така че Хима и 50 ст. да стане аз няма да продам, без значение кой колко се майтапи с мен.

И понеже нямам скрупули и предразсъдаци си публикувам протфейла ми в най-чистия му вид.

Поздрави и успех на всички !!!
                  Attached Files
                  Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

също ти желая успех ,но не обичам да ми заглушават гласа с думите ,какво правиш тук ,като нямаш акции или ти помниш ли кога си купи Оловото ...
                    Само че Оловото през 2007г беше 800 лв...,пътищата 42К...,Мостове на 1600 , кремиковци на 36 лева... и ме вкарва в режим на обяснение....
                    Ехееее, това са акции отпреди 5-10 години и от тогава не търгувам с тях, ако си забравил от тях се изкарваха добри пари

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                      Монти повтарям ти не не е Борисов, той ако има желание може да го докаже
                      Ние не сме фактор в играта която наблюдаваме тук, и не забравяй че форума се чете и не само от дрбни спекуланти и инвеститори
                      Приемам го ...
                      Мен ме интересуваше купувача в Петрол...
                      Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
                        Е, чак пък да се бесиме по-скоро може да скочиме с бънджи Ти предпочиташ PET и BSO, аз пък Тим групата. Времето ще покаже кое е по-печелившо. Успех и късмет ти желая в търговията!
                        също ти желая успех ,но не обичам да ми заглушават гласа с думите ,какво правиш тук ,като нямаш акции или ти помниш ли кога си купи Оловото ...
                        Само че Оловото през 2007г беше 800 лв...,пътищата 42К...,Мостове на 1600 , кремиковци на 36 лева... и ме вкарва в режим на обяснение....

Коментар

• [QUOTE=VINS;1059565383]Монти повтарям ти не не е Борисов, той ако има желание може да го докаже
                          Ние не сме фактор в играта която наблюдаваме тук, и не забравяй че форума се чете и не само от дрбни спекуланти и инвеститори

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                            Монти не го приемай като заяждане, не съм целял да се заяждам точно с теб, просто ти казвам че бъркаш и то много попита пича по-долу дали той е направил номера с бида от последният час, не не е той (ако има желание може да постне какво сме си писали на лични или да направи снимка на екрана си, без личните данни, аз няма да го направя, защото това е лична кореспонденция)Дали има потенциал или не ти правилно си го написал, вярваш че няма и си продал и/или седиш и гледаш отстрани. Ти как мислиш тоя където "демонстрираше мускули" от последният няма и един час, дали не можеше да напълни като седи на бида при положение че цял ден се натискаше яко бида, а????? Друго нещо направили ти впечатление??? Забеляза ли че на няколко пъти се слагаха и канселираха аскове демонстративно, в момента на най-голям натиск се слагаха най-големите аскове по едно време имаше аскове а 40 к бройки в спред няма и 5 стотинки и после точно тези аскове се канселираха и така няколко пъти! Някой беше казал че корелираме с гърците и?????? Днес цял ден ги гледах не само индекса а дали има разпродажби, нищо подобно най-нормален борсов ден. На някой много му се иска да лови цаца с мрежите ама за да му мине номера ще му трябват повечко парички...............
                            Само между другото но такива манипулативни оферти имаше и на бида при обирането , последните сделки .
                            Мисля че ако някой желае да купува може да си купува и на бида.
                            Такива обирания , подкрепяния и прочие се правят от държател който има много да продава , но му трябва по-висока цена .
                            Не е никаква препоръка , имам акции тук и то немалко .

Коментар

Винс ,
                              някой продаде 8К в Петрол над 25 К и купи ХИМ над 11500 акции...
                              Борисоф обясни че е продал всичко и влезнал тук...
                              Резонно да е продал в Петрол ....където има пост от 15 януари в тази насока....

Иначе в Хим може и да е закриване на къса....
                              Натиска на 2 лв и купува на 1,965... около 10 К не му излезнаха и си ги набави........
                              Монти повтарям ти не не е Борисов, той ако има желание може да го докаже

Коментар

Докато не мине сетълмента и утре ще са мой...
                                Въпросът ми беше кой е купувача в Петрол ,тук не ме интересува и грам...
                                Как ще се бесите или ще скачате от моста... доброволно...
                                Е, чак пък да се бесиме по-скоро може да скочиме с бънджи Ти предпочиташ PET и BSO, аз пък Тим групата. Времето ще покаже кое е по-печелившо. Успех и късмет ти желая в търговията!

Коментар

Working...
                                X