IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

ти да не си бавно развиваШ...
    баса беше за цена на акция при приватизация.....
    Та колко беше тя....
    ти още не можеш да разбереш, че през 2009 като се хванахме на бас приватизация нямаше и приватизация нямаше защото нямаше да могат да се вземат дори и 20 лв. за акция .................... целия финансов свят се беше настрал от страх тогава

2 години по-късно нещата се оправиха леко по света и у нас ................. съответно продадоха и табаците, а не случайно и аз се включих в играта

ясно, че си просто парче и ти трябва доста време да загрееш какво ти се пише, но вместо да продължаваш с тъпизмите си то спокойно можеш да препрочиташ написаното от мен

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    :П.П. Интересно колко пъти се появиш и почва спад при ХИМ и сие.....
    грешиш, мисирко ................. пак си в грешка ............... появявам се при спад за да прочета какво пишат във форума наакалите се мисирки
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      Монти, останах с впечатление че ти се върти в главата да завъртиш петрол за хим.... например даваш Пет на 4,00 и си купуваш Хим на 1,8... Пусни си сравнение за 1г графика на Пет с/у Хим
      Красота, ако не да се сберат надолу, поне нагоре да се.
      Attached Files
      Last edited by Jekata; 22.01.2014, 23:14.

Коментар

Приемам го ...
        Мен ме интересуваше купувача в Петрол...
        Успех!
        Монти, останах с впечатление че ти се върти в главата да завъртиш петрол за хим.... например даваш Пет на 4,00 и си купуваш Хим на 1,8... Пусни си сравнение за 1г графика на Пет с/у Хим

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
          мисирко, започнала си да се усещаш вече

през 2009 година ти казах, че няма да продадат БТХ на 26 лв. за акция и се хванах с теб на бас за бутилка уиски

след 2 години дори и аз си купих акции на табаците и след като го продадоха на над 33 лв. и взе да се пениш из форума, че си спечелила баса и да си искаш бутилката уиски

мисирко, целия форум разбра, че не си спечелила никакъв бас, но на мисирка като теб не й прави впечатление, че 2 години по-късно се измениха кардинално нещата както по света, така и у нас...

ти да не си бавно развиваШ...
          баса беше за цена на акция при приватизация.....
          Та колко беше тя....

П.П. Интересно колко пъти се появиш и почва спад при ХИМ и сие.....

Коментар

Протокол ,стегни се...
            Баса е за по висока цена в близките две години...
            Ти ми взимаш за някакъв балък ,който може да бъде извозен с 20 лева...
            Какво значи , ако ХИМ мине Петрол ти печелиш... ами март има изсипване от 100 к и стигне пак 2 лева а ХИМ завърши на 2,10 а през лятото Василев го продаде за 10 лв на акция.....
            Тогаво ти печелиш ,защото ХИМ е бил повече на 20 марк 2014 г...въпреки ,че никога не е стигнал повече от 2 лв...
            Така ли Протоколчо..
            Казах ти балъци няма на тази борса... през 2007-2009 г г. ги изчистиха...
            мисирко, започнала си да се усещаш вече

през 2009 година ти казах, че няма да продадат БТХ на 26 лв. за акция и се хванах с теб на бас за бутилка уиски

след 2 години дори и аз си купих акции на табаците и след като го продадоха на над 33 лв. и взе да се пениш из форума, че си спечелила баса и да си искаш бутилката уиски

мисирко, целия форум разбра, че не си спечелила никакъв бас, но на мисирка като теб не й прави впечатление, че 2 години по-късно се измениха кардинално нещата както по света, така и у нас...
            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Днес след няколко дневен спад, гръцкият индекс обърна в късните часове и затвори на + и над ниво 400.
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                И каква е логиката две седмици да помпиш яко и то с не лош оборот, след което рязко да спреш и да продаваш на такива като борисов, батя, мен, монти и т.н. (опс сори монти не "бара" тук) Ако имаш предвид продавач с бая милки то трябва да е самоубийство да направи подобен сценарий, той по скоро щеше да дрънчи по телефоните да ги продаде на пакет, от колкото да се занимава с такива като нас, ти как мислиш????
                Прав си само някой голям ни крои шапката зада не кажете, че злорадствам имам акции на репо, като им дойде времето ще ги сипна тази акция е доста волативна,1,65-1,7 напълно възможни. След това обратно.

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
                  Някаква връзка с атмосферното налягане,нивото на Дунав или снежната покривка на Банско?

Всичко се топи и пълни чашата на хима.....

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                    И каква е логиката две седмици да помпиш яко и то с не лош оборот, след което рязко да спреш и да продаваш на такива като борисов, батя, мен, монти и т.н. (опс сори монти не "бара" тук) Ако имаш предвид продавач с бая милки то трябва да е самоубийство да направи подобен сценарий, той по скоро щеше да дрънчи по телефоните да ги продаде на пакет, от колкото да се занимава с такива като нас, ти как мислиш????
                    Той това и прави , дрънчи по телефона .
                    Има оферти от него за продажба на пакети на банката , обикновени и привилегировани .
                    Между другото няколко пакета от гореизброените позиции литнаха преди около 10 %

Коментар

Преоценка само през зимата?Не преди 31.12 ,а след това?Такива фондове няма.
                      Миналата зима ги прави Таксун....
                      И пак през 130....
                      май се изказваш неподготвен....

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                        Само между другото но такива манипулативни оферти имаше и на бида при обирането , последните сделки .
                        Мисля че ако някой желае да купува може да си купува и на бида.
                        Такива обирания , подкрепяния и прочие се правят от държател който има много да продава , но му трябва по-висока цена .
                        Не е никаква препоръка , имам акции тук и то немалко .

Коментар

Мецаните спекуланти нямат сили за повече.Цял ден редиха ордери да плашат гаргите.Който купил купил.Продалите ще ги прескочи пазара-абе вие не можете ли да четете-ИМА ГОЛЯМ КУПУВАЧ и това се потвърждава в последните 20 сесии и днес включително.Голям продавач няма.-ако се появи без проблем ще продаде по телефона без да събаря пазара.Или решихте,че щом не растем ще падаме..няма луди-ще спрат за малко,ще се изтеглят 10-15% надолу и ще чакат за пакети и паникьори.Като остържат пазара ще минат на следващо ниво- и то бързо за да не можете да купите преди тях-и така докато ,,,,,
                          Колкото и да е голям , не може да бъде по-голям от пазара !
                          И вече напълни .

Коментар

С преоценка на дадени фондове ...
                            как ти се струва .... това мнение...
                            Преоценка само през зимата?Не преди 31.12 ,а след това?Такива фондове няма.

Коментар

Някаква връзка с атмосферното налягане,нивото на Дунав или снежната покривка на Банско?

С преоценка на дадени фондове ...
                              как ти се струва .... това мнение...

Коментар

Протокол ,стегни се...
                                Баса е за по висока цена в близките две години...
                                Ти ми взимаш за някакъв балък ,който може да бъде извозен с 20 лева...
                                Какво значи , ако ХИМ мине Петрол ти печелиш... ами март има изсипване от 100 к и стигне пак 2 лева а ХИМ завърши на 2,10 а през лятото Василев го продаде за 10 лв на акция.....
                                Тогаво ти печелиш ,защото ХИМ е бил повече на 20 марк 2014 г...въпреки ,че никога не е стигнал повече от 2 лв...
                                Така ли Протоколчо..
                                Казах ти балъци няма на тази борса... през 2007-2009 г г. ги изчистиха...
                                Имах предвид конкретна дата - т.е. това би показало ако се си купя на тези нива и от двете хартийки коя ще ме направи по-щастлив след 1г. Сега разбра ли ?
                                Хайде стига с този бас, че оспамихме темата.
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X