If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Само, че ако падат , не ми се мисли кога ще излезеш....
След конс. ще стане още по трудно.....
Иначе по т. 1 Никой не обича да продава еФтино....
т.2 Много важно е кой е продавача и купувача...
т.3 Защо да купуваш на 1,90 ,като можеш и по ниско...например на 1,70..
Като стане цената на 1,70
Защо да купуваш на по ниско ... докато можеш изобщо да не купуваш...
Масата минава през тези момента ... всяка година...
Хаха, Монти, май ще се кефиш повече да падне хим-а, отколкото ако се качи петрол-а...
Продавачът явно не е склонен да продава на всяка цена. Може и да са продавачи (в множествено число), не се наемам да гадая.
Някой ме чопна в последния момент със 7 бройки, което за пореден път показва какво огромно ослушване има и от двете страни на барикадата.
Очаквах да има малко по-рязък спад, който да завърши по-близо до 1.90лв. за акция. Още не е късно това да се случи в близките сесии, но е добър знак, че не стана днес. На теория графиката от днес показва индикации за рязък отскок в близко време (няколко дни), но това е само на теория. Гадаенето по единични барове рядко е успешно.
Имам няколко акции и е в мой интерес цената да расте. И не препоръчвам на никого нищо, освен редовно да си миете зъбите, за предпочитане с паста без флуорид!
Знам ,че имаш няколко акции...
Само, че ако падат , не ми се мисли кога ще излезеш....
След конс. ще стане още по трудно.....
Иначе по т. 1 Никой не обича да продава еФтино....
т.2 Много важно е кой е продавача и купувача...
т.3 Защо да купуваш на 1,90 ,като можеш и по ниско...например на 1,70..
Като стане цената на 1,70
Защо да купуваш на по ниско ... докато можеш изобщо да не купуваш...
Масата минава през тези момента ... всяка година...
Продавачът явно не е склонен да продава на всяка цена. Може и да са продавачи (в множествено число), не се наемам да гадая.
Някой ме чопна в последния момент със 7 бройки, което за пореден път показва какво огромно ослушване има и от двете страни на барикадата.
Очаквах да има малко по-рязък спад, който да завърши по-близо до 1.90лв. за акция. Още не е късно това да се случи в близките сесии, но е добър знак, че не стана днес. На теория графиката от днес показва индикации за рязък отскок в близко време (няколко дни), но това е само на теория. Гадаенето по единични барове рядко е успешно.
Имам няколко акции и е в мой интерес цената да расте. И не препоръчвам на никого нищо, освен редовно да си миете зъбите, за предпочитане с паста без флуорид!
И на тез нива няма кой знае каква подкрепа за разлика от предния път, така, че си мисля, че тук ще видим по ниски нива. Моето виждане е не повече от 1.8, но все пак това е пазар. Не е препоръка.
Още преди 10 дни писах личния си таргет от 1.80/1.85 лв. Може - както Батя обича да казва - само да се облизвам под лозата, ама аз си чакам и имам търпение.
Въпреки това не мога да му разбера проблема.Под 2 не иска , над 2 не иска,Монти
В петък си продава над 2, 05
Сега на 2
Мислех да не е къса....
Не е
Можеше да си ги напазарува вече...
Излиза ...
Не купувате ли да видите кой е ИП... видях ,че го търсите с малки бройки...
Най лошото е ,че ще ни клати бавно и продължително.
И на тез нива няма кой знае каква подкрепа за разлика от предния път, така, че си мисля, че тук ще видим по ниски нива. Моето виждане е не повече от 1.8, но все пак това е пазар. Не е препоръка.
Коментар