If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Монти, приятелю хич, ама хич нямам такива предчувствия. Освен ако 8 по рихтер не удари точно под централата на Хима, други притеснения нямам. Това си е най-подценената акция в момента според мене, пазарна капитализация от 300 милиона за целия конгломерат, при положение че бърливата софарма с два цеха се търгува двойно.
Съвет да не гледаш назад, щот фин. пазари са forward looking. Кво било за хима било. Сега картинката е по-друга някакси. Мислим на глас, не ми обръщай фнимание.
Протоколче,
гледай Гагарина....
След 10 дни ,това там ще бъде тук само че в много ,много по голяма степен...
там има кой да я крепи а тук .....
Монти, приятелю хич, ама хич нямам такива предчувствия. Освен ако 8 по рихтер не удари точно под централата на Хима, други притеснения нямам. Това си е най-подценената акция в момента според мене, пазарна капитализация от 300 милиона за целия конгломерат, при положение че бърливата софарма с два цеха се търгува двойно.
Съвет да не гледаш назад, щот фин. пазари са forward looking. Кво било за хима било. Сега картинката е по-друга някакси. Мислим на глас, не ми обръщай фнимание.
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Просветнат ли западняците на зеленко за няколко дни, ще има пак мощна бича атака тук... И който си е купил около 2 лв., купил.. ще ходим към поредния връх, някъде към 2,50.. ако въобще реши да спира там
Коментар