IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
    Монти, как разбра, че е гърче като не купуваш, а само драскаш във форума??? Може би имаш вътрешно инфо или разчиташ на другите мнения от форума? Аз лично онзи ден купих от ЮгМаркет и Бенча и какво от това, един продава, друг купува. А онзи клиент на Пощенска за когото евентуално споменаваш, ами човека сигурно си е купил преди няколко месеца 500 хил или 1 мил. акции, реализира добра печалба, освобождава се за да си купи къщичка или примерно акции на следващата ракета на БФБ- PET
    Имам акции от Хим. и ще имам, нямам от Пет., а и не възнамерявам в скоро време да взимам. Не е препоръка!
    Само пример дадох за 500 хил или 1 мил., не е казано, че са толкова.

Коментар

• Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнение
      Някой пое 19 000, което е добре. Тоя пакет край няма ли? 500 000 май ги стигнахме за 5 дена.
      Че кой е казал че са 500К и че е само той. Само можем да гадаем, а този на който му трябва инфото то той вече си го е уредил, че и цената сигурно. Накрая ще цопне или просто ще му го изкупят лека полека на 2 без договорки защото както се видя вчера явно някой наистина се опитва да пре*бе някой излизащ. Ако някой има инфо кой продаваше вчера да сподели.

Коментар

• Някой пое 19 000, което е добре. Тоя пакет край няма ли? 500 000 май ги стигнахме за 5 дена.

Коментар

• Тоя шета из цялата борса и в момента не иска да се занимава.

Коментар

• Днес продавача не е толкова агресивен.Дали не договориха пакет????

Коментар

• Никой не е по силен от пазара и осноният тренд.Помните ли Ник Лиисън,след
              земетресението в Кобе започва да купува при падащ пазар и докара до фалит
              Английската банка за ,която търгува в Хонгконг.

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                ще има изкупувания от аска..............
                Много е палаво това 1.90. От "Карол" ми дадоха на мен няколко, но не ми харесва предлаганото количество.

Коментар

• ще има изкупувания от аска..............

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение

Недей, много ме трогна, още малко и ще се разплача за мазния грък....
                    Не е препоръка.
                    Днес мазния грък,утре някой друг,после някой от нас.Доверието пич е проблема-заради липсата му се влачим по корем вече три години-къде са те,къде сме ние и защо.На борсата за да изкараш някой лев,друг трябва да ги изгуби,но не е това начина.И аз съм се наредил да купувам,че да изкарам,но предпочитам да не е по този начин

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
                      Добре звучи.

Коментар

• http://banks.dir.bg/2014/02/05/news16073792.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Онова гърчето на 2....
                          колко време ли ще стоИ......там....
                          Монти, как разбра, че е гърче като не купуваш, а само драскаш във форума??? Може би имаш вътрешно инфо или разчиташ на другите мнения от форума? Аз лично онзи ден купих от ЮгМаркет и Бенча и какво от това, един продава, друг купува. А онзи клиент на Пощенска за когото евентуално споменаваш, ами човека сигурно си е купил преди няколко месеца 500 хил или 1 мил. акции, реализира добра печалба, освобождава се за да си купи къщичка или примерно акции на следващата ракета на БФБ- PET
                          Имам акции от Хим. и ще имам, нямам от Пет., а и не възнамерявам в скоро време да взимам. Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                            Аз пък купувам и обмислям да купя още на тези нива!

Не е препоръка!

Като ТИМ фен , би трябвало да гледаш тяхната телевизия с репортажи на Блумбърг...
                            Изтеглят десетки /стотици милиарди долари от развиващите се пазари.....
                            Турция ,Аржентина , и т.н..
                            И всичко това от началото на годината ..
                            Предполага се следните жертви да бъдат Унгария ,Румъния , Корея и т.н...

Та през 2007 -2008 купувахме на ниски нива.....
                            Докато имахме кеш... после почнахме да продаваме на още по ниски нива...

Е друго време.....
                            само че гърчолята пак договарят пакети.....

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
                              Следя внимателно търговиятя тук и вече съм на 90%,че това което нблюдаваме през последните дни си е чисто прекарване на излизащ инвеститор,следствие на изтекла информация от ИП-то му.Голям срам за инвестиционната общност.Внимавайте кой Ви е ИП и какво му доверявате за намеренията си.Не се продава така-редиш големи обеми отляво и след това суркаш на пазар-демек бягайте имам още много и ще слизам надолу.Само че той има инфо и ще си купи точно колкото иска на най-ниската цена.Целта е да свали максимално цената с минимум бройки.Само дето днес на 1,95 можеше да продаде още много ама спря-ако и утре е така ще видим пакета-и ако купувачите са основните продавачи от последните дни коректните ИП-та ТРЯБВА ДА СЕЗИРАТ КФН.Не зная как точно се доказва подобна машинация,но ако е така ще гледаме чужди инвеститори през крив макарон.Ето защо е жизнено важно да се продаде борсата час по-скоро за могат чужденците сами да си редят офертите без да се обяснявят на разни ИП-та.Както и да е тук цена под 1,90 според мен няма да видим.

Недей, много ме трогна, още малко и ще се разплача за мазния грък....
                              Не е препоръка.
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                                Нека да има лек спад и консолидация това ще е добре дошло за следващите 1-2 години. Не продавам и не обмислям да продавам на тези нива!

Не е препоръка!
                                Аз пък купувам и обмислям да купя още на тези нива!

Не е препоръка!

Коментар

Working...
                                X