IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
    Утре Фармите ще поведат хорото.Гледайте как да се хването за него а не да
    гледате в чуждото канче.Вземайте пример от Енергоните с какъв хъс и
    устрем се бориха тази седмица.
    +1

Коментар

Всичко гледам Монти и не разбирам за какъв срив говорим.
      Това беше рубриката на Монти "време за реклама"
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Всичко гледам Монти и не разбирам за какъв срив говорим.

Коментар

Утре Фармите ще поведат хорото.Гледайте как да се хването за него а не да
          Ти гледай какво прави Алианц...
          НИКА ,ЕМКА , Гагарин и сие.....
          Неохим също....

Коментар

• Нямам какво да ви кажа, просто исках да си видя новата снимка на профила
            Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Утре Фармите ще поведат хорото.Гледайте как да се хването за него а не да

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                Момчето има опит и нюх, не може да му се отрече. Малко е надменен и мисли другите за по-глупави, с което ме дразнеше. Когато обаче се научих той да ми върши работата се чувствам прекрасно в неговата виртуална компания.

Ала това горецитираното действително му е най-големият проблем. Ако реши да излезе от позиция ще трябва да сам да си направи харакири. Именно затова прокламира идеята, че не гони локални върхове и дъна при възходящ тренд. Не защото не може, а просто защото няма избор. Така, че възходящият тренд е голям приятел на всички, но най-голям на Батя. Пожелавам му успех.

Дааа ...
                Може да излезе само при качващ се бичи маркет и голяма ликвидност...
                Я пробвай да излезеш със 100 К при оборот по позиция от 5К.... за година и нещо...
                При ХИМ имаше едни акции от 200 К който държавата щеше да продава ...
                Колко свалиха цената...месеци...
                А това време ако дойде пак....

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                  Интересно ми е дали вече има отговор поне за себе си как ще се справи с евентуален сериозен спад.
                  Момчето има опит и нюх, не може да му се отрече. Малко е надменен и мисли другите за по-глупави, с което ме дразнеше. Когато обаче се научих той да ми върши работата се чувствам прекрасно в неговата виртуална компания.

Ала това горецитираното действително му е най-големият проблем. Ако реши да излезе от позиция ще трябва да сам да си направи харакири. Именно затова прокламира идеята, че не гони локални върхове и дъна при възходящ тренд. Не защото не може, а просто защото няма избор. Така, че възходящият тренд е голям приятел на всички, но най-голям на Батя. Пожелавам му успех.

Коментар

• Мали къв купон става тук!

Коментар

• Влиянието на форума и Инвестор-а върху борсовите играчи е значителен. Най-малкото някой от нещата обсъждани тук се превръщат в новини.
                      Форумът на Батя!
                      Продажбата му в Петрол беше продиктувана от възможността да възстанови пакета си на по-ниска цена (пакета на Нафтекс се смъкваше и можеше да слезе доста надолу), но не се реализира. Просто неуспешна спекулация, но си прибра доходността дотогава - лично мнение и наблюдение. Никой няма само верни решения, но Батя има решителност. Интересно ми е дали вече има отговор поне за себе си как ще се справи с евентуален сериозен спад.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Разбира се....
                        Но само когато маркета се качва....
                        Защото да не цитирам случая Свилоза и Петрол през 2012 г...
                        Друг с Доверие...
                        Пише колко хубава акция и един божи ден ми продаде над 10 К на 80 стинки... имало по хубави...
                        Така че ....
                        Петрол преди дни единния ден обяснява че ФИНА С купува до 3,55 и следобед продаде на 2,9....
                        Това не е че Батя не е ценен .. но трябва да се мисли за излизане преди него...
                        Повечето пъти...
                        Да знаете не бие тъпана ... предварително....
                        хайде стига сте хлопали по човека...сега сигурно киха и си мисли "къде ли настинах,сигурно е от смяната на климата от града с планината"-колкото до тъпана че кой ще го бие преди да излезе...или всичко идва от липсата на тъпани...все още е криза все пак

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                          Аз пък съм голям фен на Батя...
                          Разбира се....
                          Но само когато маркета се качва....
                          Защото да не цитирам случая Свилоза и Петрол през 2012 г...
                          Друг с Доверие...
                          Пише колко хубава акция и един божи ден ми продаде над 10 К на 80 стинки... имало по хубави...
                          Така че ....
                          Петрол преди дни единния ден обяснява че ФИНА С купува до 3,55 и следобед продаде на 2,9....
                          Това не е че Батя не е ценен .. но трябва да се мисли за излизане преди него...
                          Повечето пъти...
                          Да знаете не бие тъпана ... предварително....

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                            Давидов, и аз не харесвам поведението във форума /тъй като не се познаваме лично/ на Батя, но не може да отречем успехите му в доходността, особено в такива времена. Нещо повече: по мои впечатления той има и огромно влияние на участниците тук, а при моментната ликвидност на БФБ, това влияние се оказва решаващо по много позиции... за добро или зло.
                            Аз пък съм голям фен на Батя...

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                              .... Без значение е какво пише Батя....
                              Давидов, и аз не харесвам поведението във форума /тъй като не се познаваме лично/ на Батя, но не може да отречем успехите му в доходността, особено в такива времена. Нещо повече: по мои впечатления той има и огромно влияние на участниците тук, а при моментната ликвидност на БФБ, това влияние се оказва решаващо по много позиции... за добро или зло.
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                                Мда, той Батя е много страшен и всички се плашим от него. Трябва да го уважаваме и да не го ядосваме много, че току виж иначе реши ударно да освободи 0.1% от портфейла си и да срине рязко цената тук...

Това беше щегичка, а сега сериозно!

Ако има дори един човек в този форум, който взима инвестиционни решения на база това, което обсъждаме тук, значи този човек е много, ама много глупав! Тук масово само си чешем езиците, понякога и само за забавление. Без значение е какво пише Батя, Бай Пешо, Никола, Императорът или който и да било друг. Без значение е и в какво инвестират и кога инвестират.

Някой е купил малко повече акции - нека!
                                Някой е купил още повече акции - добре!
                                Някой е почнал да продава - има си причини човекът!

Това, че някой има по-голям пакет акции въобще не означава, че има вътрешна информация или че знае нещо повече от другите участници. Умните хора купуват тихомълком и след това тихомълком продават. Всичко останало е само чесане на езиците.

Да не забравяме, че в борсовата история на България има и случи на глобени от КФН за умишлено дезинформиране по инвестиционните форуми. Това е още една причина всички да внимаваме и да не се предоверяваме на информацията, която се публикува от неофициални източници.
                                Ами разбира се ,че се взимат на написаното във Форума...
                                Много новини излизат първо тук и после публично.....
                                Тук са около 100 спекуланти и по настроенията може да се хване докъде да се влиза и докъде да се излиза....
                                Виж Гагарин ...първо качване ,после спад... сега обратно...
                                Петрол .. пълна спекула ..и нагоре ,надолу.... .
                                Неохим...
                                ФИБ...над търговото с 60 стинки..
                                Енерго ПРО Продажби...надъхване до 23 лв... ...
                                ССВ ,ъп ,ъп ..
                                ХИМ ъп ,ъп
                                ЗХБГ..ъп ,ъп...
                                ГАЗ.... последен пример... тук се постна новина ,която беше излезла преди седмица и тогава почна качването....

Коментар

Working...
                                X